Doliu in Consiliul Local

• publicat la: 11 noiembrie 2010
Doliu in Consiliul Local

In seara zilei de miercuri,10 noiembrie 2010,  inima celui ce a fost Hago Arpad Francisc a incetat să mai bată deşi avea doar 58 de ani.

Hago Arpad a fost consilier municipal din partea formaţiunii UDMR incepând cu anul 2008. A fost membru in Comisia de Urbanism din cadrul Consiliului Local  şi deţinea funcţia de vicepreşedinte al clubului de fotbal FCM Victoria 2008  .

Inmormântarea va avea loc mâine , 12 noiembrie, la orele 15,00 ,  la Cimitirul Reformat din localitate.

Sincere condoleanţe familiei  !

Dumnezeu să-l odihnească !

Redacţia

comentarii

de S.P.Q.R. la 12 noiembrie 2010 - 07:28

carpe diem, quam minimum credula postero

S.T.T.L

de Sorin - Iulian Florut la 12 noiembrie 2010 - 07:57

S.P.Q.R. = Senatus Populusque Romanus (=Senatul si Poporul Roman, numele oficial al statului roman)
carpe diem, quam minimum credula postero= traieste clipa, nu te increde in maine (nu astepta ziua de maine)sau „traieste azi, increde-te cat mai putin ca va mai fi si un maine”
S.T.T.L. = Sit Tibi Terra Levis = Sa-ti fie tarana usoara.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

de D-ZEU.SA -L ODIHNEASCA IN PACE ! la 13 noiembrie 2010 - 16:19

A fost un om de mare omenie,a ajutat pe multi careieni,a fost respectat si apreciat.El,nu a tinut cont de ;religie,etnie,culoare politica sau de cate scoli are sau nu omul din fata lui.Acest lucru s-a vazut la imormantare ,au fost acolo toti cei care l-au apreciat,cei care au respectat omenia din el.Se pare ca D-zeu,l-a iubit mai mult,l-a luat langa el acolo sus.Hago Arpad,ne-a dat o lectie de viata tuturor asa cum spunea preotul greco-catolic Radu Filip,a adunat oameni din toate religiile,partidele,etniile,sa-l conduca pe ultimul drum
ne-a demontrat ca se poate,ca o comunitate locala,trebuie sa traiasca in buna intelegere si armonie.Poate ca asta i-a fost misiunea aici pe pamant,poate ca pana aici i-a fost dat sa stea alaturi de noi.D-zeu,sa-i aseze sufletul,in loc luminat si sa-l odihneasca in pace.

de rusine la 15 noiembrie 2010 - 14:34

păcat ca numele nu se potriveste cu persoana ta ! pariez că n-ai avut curaj sa zici nimic pâna a trait ! o râmă in mocirlă !

de Roly la 15 noiembrie 2010 - 20:03

maria !! sa va fie de rusine

de anamaria la 16 noiembrie 2010 - 13:05

draga maria daca nu iti convine ca, in acest oras traiesc si unguri , nu ai decat sa te muti mai spre sud, est cat mai departe de ardeal.

sincere condoleante familiei Hago.
D-zeu sa-l odihneasca in pace

de Gabi D la 17 noiembrie 2010 - 19:58

Dumnezeu sa-l odihneasca,sincere condoleante familiei indoliate!

Lasati un comentariu