Egal între cele două Victorii

• publicat la: 6 November 2010
Egal între cele două Victorii

Vreme insorită şi spectatori puţini la ultimul meci din tur al echipei Victoria Carei. Ceea ce se dorea a fi un galop de sănătate sau cel puţin un joc  bun al echipei noastre,încheiat cu o victorie dorită ,   s-a dovedit a fi o decepţie .

Meciul incepe în nota de dominare a echipei  locale , dar o dominare fără orizont.Prima fază de poartă o consemnăm in min 1, când la un fault asupra lui  Moca pe partea dreaptă, se dictează lovitura liberă, bătută repede tot de Moca care îi pasează lui Fabian . Acesta trage puţin pe lângă poartă.

 Abia in min 19 consemnăm primul şut pe poartă .  Moca, care azi a făcut o partidă bună , recuperează o minge la centrul terenului , inaintează pe partea stângă , şutează puternic de la 25 m ,mingea se duce lângă bara din dreapta dar portarul oaspeţilor, Mitracica ,reuşeşte să respingă .

Tabela de marcaj se modifică in urma celui de-al doilea  şut pe poarta din min38 .Moca este cel care recuperează o minge la centrul terenului , driblează in viteză doi adversari , îi pasează pe dreapta lui Ebede care centrează perfect in mijlocul careului şi Condor nu-l iartă pe Mitracica.  

      Victoria Carei-Victoria Petreşti 1-0

Pâna la pauză nu mai remarcăm decât prestaţia bună a brigăzii de arbitrii , condusă de Mara Iscru, ajutată la cele două tuşe de Por Constantin şi Glazer Janos. 

După pauză oaspeţii intră pe teren hotărâţi să scoată un rezultat bun.Sunt mult mai prezenţi in joc iar in min 47 , la o fază prelungită de atac , Negrean şutează puternic de la 18 m şi cu toată opoziţia lui Maxi, scorul devine  Victoria Carei - Victoria Petresti 1-1.

Băieţii noştri resimt şocul , nu se regăsesc ,şi pe acest fond, oaspeţii au două mari şanse de a prelua conducerea.

Prima, in min49 când Pataki centreză de pe partea stângă  şi Horn trimite puţin pe lângă poartă iar cea de-a doua in min 51 , când Maxi , cu un ultim efort reuşeşte să scoată mingea de sub bară  trimiţând-o în corner.

De frica unui rezultat ruşinos , gazdele se aruncă in atac  dar fără luciditate.În min 53 Viezer driblează doi adversari ,îi pasează lui Ebede care trage puţin pe lângă poartă.

O bună oportunitate de a ne desprinde pe tabela de marcaj o avem in min 67 când Moca trece in viteză de doi adversari îl deschide pe Puşcaş pe partea dreaptă , acesta din urmă centrează  perfect in careu iar Ebede din poziţie bună nu poate relua spre poartă.

Victoria Carei atacă in continuare, incearcă să pună probleme , au mai multe faze de poartă dar fără rezultat pe tabela de marcaj.

Disperat de ineficienţa atacului , sfârşitul de meci îl găseşte pe Fabian când vârf de atac când extremă stângă.  În această postură , în min92 , driblează doi adversari pe partea stângă , pătrunde în careu , îi pune mingea pe tavă lui Ebede la 14m dar acesta din urmă şutează puternic într-un adversar.

Nu este de ajuns să îţi doreşti ,  trebuie să şi poţi !

După fluierul final , antrenorul Bagosyi , dezamăgit de rezultat şi de joc, şi-a băgat în şedinţă elevii chiar pe marginea terenului. 

Observator de joc : Ciarnău Nicolae.

Victoria Carei, antrenor  Bagosyi Alexandru -

Fabian,Madaras,Ebede,Moca,Maxi,Botos,Condor,Ţicle,Viezer,Alexuţan,Puşcaş

 Victoria Petreşti , antrenor   Thot Arpad-

Chirilă,Gall,Racolţa,Guleş,Rus,Mitracica,Fedor,Pataki,Negreanu,Iobbo,Horn

 redacţia

comentarii

de ucu la 6 November 2010 - 17:57

contra 14 nu se poate……..:))
da nici cu 14?…..acuma nah………..se-ntampla…….si echipe mai mari fac asa ceva;)

de pax et bonum la 6 November 2010 - 18:30

forza in 2011!!!

de pax et bonum la 6 November 2010 - 18:31

Vreme insorită şi spectatori puţini la ultimul meci…

nu mai merge cu timpul nimeni!!!!!!!!!!!!

de gabi la 6 November 2010 - 19:43

eu voi merge si in liga a 5-a, timp sa am. pax et bonum, aia nu sunt suporteri adev care renunta!

de oliko la 7 November 2010 - 11:04

si juniorii??

de cineva la 7 November 2010 - 11:07

un clasament ceva???sa nu trebuiasca sa ne uitam si pe informatia zilei

de gabi la 7 November 2010 - 11:28

ce clasament ma? majoritatea meciurilor se joaca azi! duuuh!

de cselescsavó la 7 November 2010 - 15:23

Óvári – Fény 4 – 0
Csanálos – Börvely 3 – 3

de feny la 7 November 2010 - 15:45

hajra fenyy hajra sandu
dece n-ai rezolvat meciul si acolo????
bravo

de gabi la 7 November 2010 - 16:50

@feny
domnule, dumneata stai pe strada zdamatii?

de feny la 7 November 2010 - 19:13

pe strada m’sgipla!!!
dar tu pe strada m’taizdreantza???

de Alessandro la 7 November 2010 - 20:42

SANYIKA! o sa ajungi un antrenor mare, tine-o tot asa, fi modest, o sa vina si castigarea meciurilor si o sa fim alaturi de tine si iti garantez daca castigi urmatoarele 14 sau 15 meciuri vei intra in inimile noastre si vei avea stadionu plin la fiecare meci asta e o promisiune !!!

de Alessandro la 7 November 2010 - 20:53

pt feny :Nu aveti nicio treaba cu VICTORIA CAREI. Unii nici macar cu fotbalul. Nu intelegeti ce inseamna sa fi SUPORTER. Va dati cu parerea , ca deh, e usor sa scrii si sa vorbesti. Majoritatea nu stiti sa stati in ghetele de fotbal si vorbiti. Mi-e scarba de comentariile voastre legate de fotbal!

de Alessandro la 7 November 2010 - 21:02

Rusine mare pentru AJF-ul satmarean!Ce sa intamplat fratzilor la Camin iarasi? Cauasul a parasit meciul la scorul 4-2 din cauza arbitrajului!!!!!!!!!!!!! Monenciu a ciuruit putzin Cauasul aoleuuuuuuu fratzilor ceva imposibil dar adevarat!!

de Alessandro la 7 November 2010 - 21:11

Ucule ai vorbit azi cu Peczer Gyula?? Ce au facut la Mandok??

de gabi la 7 November 2010 - 21:48

asa te vreau, feny!:)) nu s-a aranjat nici un meci de sandu. la foieni doar au fost niste greseli ale arbitrului, dar e prea mult spus aranjament cu sandu! cu sepp blatter poate, asa mai inteleg si eu, dar nu cu sandu…

de suporteru@ la 8 November 2010 - 10:47

Hotu de la FOIENI – CAREI a fost trimis cu dedicatie la CAMIN- CAUAS…wera 2-0 golu doi OFSAID clar pe urma un 11m din avion aparat de portaru de la cauas care in aceeasi faza dupa ce a respins a prin iar mingea moment in care a fost lovit in umar si nu sa dat ROSU sa ajuns la 2-2 golu 3 valabil un sut o deviere dar la 2-2 un juc. de la camin a oprit mingea cu mana ca ultim aparator in care fodor ar fi scapat singur cu portaru da nu sa dat cartonasca era al 2 lea galben iar in faza urmatoare corner camin sut in bara dar un juc. de la camin a revenit din poarta si a marcat din poz. de ofsaid pentru ca in spatele portarului n se aflau 2 juc. de la cauas asa cum e regulamentar…de acolo a inceput tot circu proteste la tusoier si central sa aruncat cu un flacon de apa si o sticla de bere in care juc, de la cauas au fost loviti..iar arbitri si observatoru sau facut ca nu vad…

de fery la 8 November 2010 - 10:49

cel mai corupt arbitru MONENCIU…arbitreaza de2 ori consecutiv caminu acasa cu berveni si cauas …asta va spune ceva..????? e regulamentar..????

de suporteru CAREI la 8 November 2010 - 10:51

1- 1 cu pETRESTI care sant scuzele sant tare curios…PISCOLT…FOIENI MOFTIN in cupa ..FELICITARIIIIIII mare ech….da ce jucatoriiiiii

de pentru alessandro la 8 November 2010 - 12:17

5-0 au pierdut

de Cionca la 8 November 2010 - 13:07

ai dreptate suporteru;am fost si eu la meci la camin si a fost hotie pe fata;nu se poate asa ceva(la fel s-a intamplat si la meciul cu berveni)!!rusine

de camin la 8 November 2010 - 14:24

caminul ar fi meritat sa bata mult mai clar decat o arata scorul, daca era 9-2 nu se supara nimeni. cand bate-ti sunte-ti zmei, v-a datii mari ca nu faceti antrenamente si juca-ti de placere si tot bateti pe toata lumea, dar cand pierde-ti va suparati si dati vina pe arbitrii. nu a fost nici un jaf, cauasul e echipa slaba, doar fodor si mihovics joaca bine acolo, restu slab, nu dati vina pe arbitrii, camin a fost peste voi, recunoaste-ti!!!! e al 2lea eset cand caias perde la masa verde cu 0-3, nu ar trebui eliminat din campionat? asta nu vede nimenii????? scapa si cauas de regulamente ca si turtul. rusine cauas!

de SWABU la 8 November 2010 - 16:20

a legjobb csapat az ovari nem veletlen hogy o az 1so lefotbaloztak bennunket persze ez is koszonheto a kovacs szabinak aki 3 elf meterbol egyet se itelt igy aztan a victoria meg jobban le marad de nem panaszkodunk hogy megloptak egyszeruen jobbak es kesz gyerunk tovabb mindenkinek gratula

de ucu la 8 November 2010 - 16:37

gyula or pierdut cu 5-0:P

de ucu la 8 November 2010 - 16:40

lasati ca din iarna vin intariri la victoria(nu zic de min ca io oricumla 100 de kile nu mai am treaba:))=)))……da poate o sa vina cv jucatori:D….

de ucu la 8 November 2010 - 16:44

eventual faceti cv keta cv sa adunati bani sa nu ma plictisesc pe banca macar sa le dau o culoare si voi cumparati vopseaua:))=))….cate 1 leu de pers nui mult:))

de el la 8 November 2010 - 17:43

ucule deja ai atins cota 100 :) ))
nu merge la victoria nu se merita
toata lumea-si bate joc de echipa
vrei sa te faci si tu de rusine????
ramai mai bine acolo

de ucu la 8 November 2010 - 20:44

inca cota 100 nam atinso da mai am inca vreo 22de kile sis acolo:))….ce sa fac trebe sa ma duc ca nu am avut numa 6luni imprumut:P

de camin la 9 November 2010 - 07:40

se pare ca abia astepti sa revii la victoria:)

de csira la 9 November 2010 - 08:15

Nu mai comentati de Camin ,in minutul 80 Maier s-a prins a se repeta acel7-3 si s-au retras de pe teren,Fodor este cel mai bun atacant din tot judetul,pacat ca cei de la Victoria nu sunt in stare sa-i dea 1000 lei pe luna iar la niste jucatori morti si grasi le d 500 lei,toata stima pentru Fodor in rest echipa Cauas a fost 0 barat.Noi am vrut sa ne depasim cota 7,cu voi dar din pacate v-ati retras de pe teren,bafta in continuare!!!

de ucu la 9 November 2010 - 11:55

camin:daca as fii asteptat sa revin at as fii ramas si crede-ma ca incerc si cei de la andrid sa mai am imprumut macar de nu mio da cu totul

de Alessandro la 9 November 2010 - 18:38

Lasa Ucule vrajeala pentru ca tu n-ai ce cauta la Andrid!Tu la Victoria Carei trebuie sa joci.Si Fodor Tamas ……….si mai sunt jucatori care trebuie adus acasa.Este inadmisibil la momentul de fatza sa jucam mai departe cu acest lot slab!!!!

de gabi la 9 November 2010 - 19:28

prea mult bagam in seama toate “vedetele”.zici ca nu se mai poate fara… ucu e un mijlocas bun, desi a jucat slab in finala cu gama:) dar problema nu e la mijloc. ebede si alexutan sunt buni la mijloc. de ce nu avem rabdare cu lotul actual? echipa s-a schimbat mult in vara, te-ai asteptat sa castige tot din prima? oricum oarul castiga seria, iar in finala cu olimpia, greu de spus ce va fi:)

de remember la 9 November 2010 - 19:58

Realitatea este că suntem clasaţi pe 6 !! – la cinci jocuri diferenţă de prima clasată!!! din 15 jocuri?? Cu răbdare poate ajungem pe 10 !!!

de ucu la 9 November 2010 - 20:08

remember te rog pe 10 ii andridu nu dam locu;))

de gabi la 9 November 2010 - 20:10

prima clasata de acum a castigat seria si anul trecut, cand jucau altii la victoria. au fost si atunci criticati de asa-zisii suporteri, si s-a ajuns aici. alta echipa nu termina in primele 10 daca ii plecau cate 10-15 jucatori in sezoane consecutive. si oricum suntem la 1 pct de locul 2, iar la castigarea seriei nu am fi avut nici o pretentie oricum.

de gigi becali la 9 November 2010 - 20:25

Felicitari lui Fabian el a aratat ca stie sa joace fotbal la varsta lui de 34 de ani alti ar trebui sa niste ore de la el.Uni nu au nioci o legatura cu fotbal. felicitari Fabian tine tot asa

de gabi la 9 November 2010 - 20:43

dorinel munteanu juca la nationala la 38 de ani.

de Kosuth la 10 November 2010 - 12:26

ucu la 40 de ani va juca la Fc Bergenbier&Timisoreana pe strada Satmarului acolo in fatza la Kaufland
:) )

de ucu la 10 November 2010 - 20:45

dmai kosuth sau tio zice ios ca tine?:))sa stau pe strazi?:))

de suporteru la 12 November 2010 - 05:24

ce vrajeala

de tibi la 12 November 2010 - 05:31

CSIRA da tu ai treaba cu fenomenu asta cand si cei de la berveni,tasnad ,andrid sau plans de arbitraj la voi chiar toti mint,se stie cum se arbitreaza la camin si foieni acest arbitru va arbitrat de 2 ori consecutiv acasa e regulamentar dupa tine …?cand un aparator faulteaza ca ultim om ce cartonas se da..?cand altu la 2-2 opreste mingea cu mana ce cartonas se da nu zic ca fodor ar fi dat gol dk. era lasata mingea sa treaca , cand spectatori arunca cu flacoan de apa si sticla de bere ce ar fi trebuit sa faca arbitru…????

de vasi la 12 November 2010 - 05:34

Monenciu asta a furat si pe carei la foieni pe berveni la camin acuma a venit randu cauasului cine e la rand….? intrebati ajf-ul pe schlacter si mayer de la foieni ei stiu cu siguranta

de un arbitru la 12 November 2010 - 07:05

se stie ce fac mayer de la foieni si schlachter in seria B ei sant arbitrati de cine vor ei sant ajutati de AJF. MONENCIU e cel mai corupt din Judet.e protejatu ajf-ului nu ati observat ca rad e delegat cat mai departe de carei dupa ce si-a permis sa dea telefoane la tot ajf-ul dupa ce acum 2 saptamani nu a fost delegat sa scapat fata de cineva si a dat cu ciocu ce se intapla cu delegarile la arbitraj si se pare ca a iesit din INIMILE lui ZIMAN si SISI si el e OMU caminului si foieni

de satu- mare la 12 November 2010 - 07:07

Ce afacut cauasu ar trebui sa faca toti cei care sant FURATI uni baga bani in fotbalu satesc iar alti fac ce vor cu ei , dati jos mafia ajf.unitiva toate echipele

de Alessandro la 12 November 2010 - 19:28

Ce credetzi fratziilor cine va arbitra maine meciul Olimpia-Negresti? Maimutza de MONENCIU MIRCEA criminalul fotbalului!!! Despre rezultat nu am ce sa scriu,va las pe voi!!

de suporteru la 13 November 2010 - 12:36

cu siguranta bate oli da si-a luat masuri in caz de ceva

de tibi la 13 November 2010 - 12:38

csira vezi ca a fost 7-4 mare juc. esti ca nici rez nu al sti da bine ca incerci sa va scoateti e si asta o calitate da de rahat.

de suporter la 15 November 2010 - 10:47

monenciu a fost bruscat de un juc. de la OASU dece nu i-a dat cart. rosu si de ce nu a fluierat meciu ca la Cauas..????

de gabi la 15 November 2010 - 11:38

prea mult va stresati cu arbitri, ideea e oricum sa avem cumva la anul o echipa in liga a 3-a(din judet ma refer), iar victoria sa isi imbunatateasca jocul. trebuie continuitate, nu sa ii vreti demisia antrenorului, sau sa dati in echipa, sa va luati de arbitraje. ce mai conteaza ce a fost la olimpia-negresti? daca un arbitru nu e suspendat dupa ce face ce a facut monenciu, chiar nu mai trebuie sa va stresati. oricum olimpia putea sa se inscrie direct in C din cate stiu, deci acum joaca doar asa, de incalzire. prea mult tam-tam pt nimic.

de suporter la 16 November 2010 - 13:55

gabi tu crezi ca .cu asa aranjamente se poate promova in lig. 3…nu avem juc. de valoare toti se cred fotbalisti da uni nu stiu nici sa mearga pe strada, iar arbitri sa stii ca multi merg numai pntr. BANI si gresesc INTENTIONAT findca uni au interese sa arate ca ei POT bate o ech mai buna care joaca fotbal si de aici toate cele rele.

de gabi la 19 November 2010 - 22:19

acum am aflat ca bagossy nu mai e antrenorul victoriei. pacat, nu antrenorul era de vina…asta e, va veni altul, vor veni si ceva jucatori probabil, si astfel impresia va ramane ca bagossy a fost buba.

Lasati un comentariu