Ministrul Apărării în vizită la Carei

• publicat la: 28 noiembrie 2010
Ministrul Apărării în vizită la Carei

Careiul a devenit in ultimul timp destinaţia preferată a guvernanţilor. După ce ministrul de interne Igaş a vizitat luni 22 noiembrie, vama Urziceni, a urmat  vicepremierul României, Marko Bela, care a poposit pentru două ore la Carei iar duminică, 28 noiembrie, a fost rândul ministrului Gabriel Oprea să se oprească în urbea noastră, la Monumentul Ostaşului Român.

Aflat în vizită la Baia Mare,  cu ocazia alegerii noii conduceri a UNPR Maramureş, Ministrul Apărării Naţionale a dorit să sărbătorească în avans Ziua Naţională, la Carei.

Pentru acest eveniment, s-a deplasat pe platoul din faţa monumentului Detaşamentul de onoare şi Fanfara Diviziei a 4-a Gemina din Cluj.

Gabriel Oprea a venit însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Csehi Arpad, de prefectul judeţului, Radu Giurcă, Marian Sârbu şi a fost întâmpinat de General de brigadă dr. Avram CĂTĂNICI, comandantul diviziei 4 infanterie Gemina. Au fost prezenţi şi cei doi primari ai oraşului precum şi consilieri locali.

S-a intonat Imnul de stat al României iar apoi, ministrul Oprea a depus o coroană de flori la Monumentul Ostaşului Român.

Câteva clase de elevi din clasele mici, convocate pentru acest eveniment,  au îngheţat timp de 80 de minute în aşteptarea delegaţiei oficiale. Am remarcat şi prezenţa  Asociaţiei  Veteranilor “Dr. Vasile Lucaciu” filiala Satu-Mare.

Festivitatea s-a încheiat cu defilarea Detaşamentului de Onoare si a Fanfarei Diviziei 4 Gemina.

Daniela Ciută

comentarii

de ion la 29 noiembrie 2010 - 08:25

Bravo lui!

de ghita la 29 noiembrie 2010 - 11:18

ca bine mai zici ioane, da de ce sa fie tati deodata la sarbatoare, doara si pompele de benzina trebe sa traiasca din ceva asa ca o adus pa cei din cluj numa pentru el , si tati din satu mare o venit pentru 5 minute, da macar o consumat si ei benzina si ase o mai scazut cheltuielile.Bine le mai zici tu, dao incolo de disciplina si chibzuinta de ce sa nu facem toti ce vrem si cum vrem, pana cand om mai putea.

de Roly la 29 noiembrie 2010 - 21:37

ca bine mai zici ghita 😀

de Ioan Asan la 1 decembrie 2010 - 15:07

Daca tot sarbatorim in avans, de ce nu o sarbatorim de 1 ianuarie? Sau la 15 martie? sau la 20(23) august? Sau da 15 septembrie cand incepe scoala? Dar, daca tot avansam si devansam, de sa o mai sarbatorim? Sau de ce ne mai trebuie o zi nationala? Sarbatoriti-o, fratilor, atunci cand vi se scoala ideea, ce mai conteaza o zi nationala la o tara pe duca, fara politie, fara armata, corupta si cu elena udrea gata sa faca de toate.

de gabi la 1 decembrie 2010 - 20:39

mai ananas, de ce te iei de udrea, pai aia s-o descurcat, nu se plange ca tine?!

de gabi la 1 decembrie 2010 - 20:40

pac-pac, ma-ntelegi?

de Ioan Asan la 9 decembrie 2010 - 22:11

mai bagi, mi-e teama ca nu prea faci diferenta intre a te plange si a constata. (bagi e pentru ananas). Cat despre udrea, sa se ia dracul de ea sau invers, nu e treaba mea, doar constat ca e a patra elena care aduce necazuri (am inclus-o si pe Elena din Troia in lista, alaturi de Lupeasca si Ceauseasca).

de gabi la 9 decembrie 2010 - 22:44

bagi=))) mortal!!:)))
si acum revenind la subiect, mai NASA, tu faci constatari, ei nu fac, se descurca. a se citi, cei ce constata se plang, ceilalti se descurca. sau tu daca ai fi in locul lor, ai fi corect si nu ai fura, nu ai profita? ma lasi?!

de Ioan Asan la 10 decembrie 2010 - 11:11

mai BIGA, daca faci confuzii si stabilesti egalitati inexistente intre a te descurca si a fura, intre a constata si a se plange, sa fii sanatos, dar nu cred ca te mai faci bine! Am convingerea ca sunt destui care daca ar fi in locul lor s-ar comporta corect. Iar daca toti suntem cum zici tu, de ce mai vorbim? Pentru cine? Pentru hoti si profitori? Vorbeste doar tu, ca tu nu te plangi si ii admiri pe hoti si profitori. Ca urmare, ramai cu ei! Te las!

de gabi la 10 decembrie 2010 - 13:36

sana, ai dreptatea ta cand „constati”…dar nu uita un lucru ce tine de psihologia omului, nu de politica: omul cand ajunge sus, se schimba, degeaba zici ca nu, tot se schimba, nu are cum altfel, mediul il forteaza sa se schimbe din cel mai bun, in cei ca udrea. un prieten mi-a spus legat de faza ca romanii se plang de „putere”: pana cand vor fi oameni la putere, mereu se vor plange ceilalti. adica pana cand vom exista.
ps: nu admir hotii, profitorii, dar nici nu ma plang de ei. sunt de parere ca ei, daca nu alegeau sa fie hoti, si-ar lua nick-uri gen „ioan asan” si ar „constata” situatia dezastruoasa a tarii. fiecare alegere conteaza.

Lasati un comentariu