Amplasare de noi indicatoare rutiere în Carei

• publicat la: 4 decembrie 2010
Amplasare de noi indicatoare rutiere în Carei

Săptămânal, in Carei  se  înlocuiesc minim 10 semne de circulatie.

DSPL Carei  este nevoită să înlocuiască săptămânal între 10 şi 12 semne de circulaţie datorită distrugerii lor.Zonele cele mai predispuse la deteriorarea semnelor de circulaţie se află in imediata apropiere a discotecilor sau a localurilor frecventate de tineri. Potrivit celor declarate de Nagy Constantin , înlocuitorul lui Adorian Csaba pe perioada  concediului acestuia,  “in fiecare luni dimineaţă facem verificări şi înlocuim semnele distruse sau deteriorate.După ieşirea de la petreceri, unii tineri deteriorează aceste semne de circulaţie iar noi trebuie să punem altele noi  în loc”.

Pe lângă aceste înlocuiri ,  DSPL a plantat recent noi indicatoare de restricţie pentru maşinile ce depăşesc 5t, în următoarele locuri:

-str.Căplenilor colţ cu str Agoston

-str.Căplenilor colţ cu str.Independenţei

-str.Vasile Alecsandri colţ cu str.Iuliu Maniu

-str Crişan colţ cu str Cloşca

-str. N.Iorga colţ cu str C.Mille

-str.N. Iorga colţ cu str Cuza Vodă.

De asemenea,pe calea Mihai Viteazu, în faţa Asirom-ului , a fost amplasat un indicator “ OPRIREA INTERZISĂ”.

Daniela Ciută

comentarii

de DSPL la 4 decembrie 2010 - 16:38

DSPL – „a montat recent noi indicatoare”…….:))))))))))

de ciprian la 4 decembrie 2010 - 17:22

la DSPL se accepta montat, ca doar ei lucreaza cu masini de tuns iarba de 30.000 de euro si asa stiu sa scrie cum stiu sa si cumpere utilaje.De montat se monteaza eventual pe un suport existent dar din ce am citit si am vazut in oras , indicatoarele au fost de fapt plantate in pamant.Nu va prea duce mintea sa cititi si printre randuri.DSPL=Pominova=…..
mai cititi si presa centrala si nu tineti cu dintii de .. nivelul minim

de vasile la 5 decembrie 2010 - 09:03

varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce investitii serioase DA LOCURI DE MUNCA CAND ..?????????nu ca la KAUFLAND cu salar minim pe economie….da PRETENTII DE OCIDENT.

de vasile la 5 decembrie 2010 - 09:03

varzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce investitii serioase DA LOCURI DE MUNCA CAND ..?????????nu ca la KAUFLAND cu salar minim pe economie….da PRETENTII DE OCcident

Lasati un comentariu