Colinde la Werdnig Hoffman

• publicat la: 20 decembrie 2010
Colinde la Werdnig Hoffman

Sâmbătă, 18 decembrie,  asociaţia Werdnig Hoffman din Carei a organizat un eveniment deosebit pentru a sărbători Crăciunul. La manifestare au participat in jur de 30-35 de persoane, incluzând membrii şi voluntarii asociaţiei.

Pe parcursul a  două ore, cât a durat „intrunirea”, voluntarii au cântat  colinde  apoi s-au  prezentat realizările Asociaţiei Werdnig Hoffman pe anul in curs. Printre  cele mai importante  au fost amintite  Ziua Bolilor Rare din 28 februarie, participarea la Conferinţa Europeană a Bolilor Rare din Cracovia, organizarea celei de-a doua ediţii a taberei de la Bobald sau inaugurarea sediului.

La final, s-au impărţit  cadouri membrilor  asociaţiei şi voluntarilor. Sponsorii  şi  persoanele apropiate  de Asociaţia Werdnig Hoffman au primit calendare tipărite cu poza de grup din tabăra Bobald . In mod deosebit , preşedintele Asociatiei, Robert Veres,  a  mulţumit  d-lui consilier Papp Zsolt care a participat  la fiecare intâlnire a acesteia .

Asociaţia Werdnig Hoffman doreşte să ureze pe această cale un Crăciun fericit  ! şi un călduros La mulţi ani!  tuturor celor care le-au fost alături precum şi celor care le vor fi alături in  viitor!

redactia

comentarii

de Urs Uz la 20 decembrie 2010 - 17:40

pediweck

de xxx la 20 decembrie 2010 - 18:59

Respect marelui arbitru Peter Laci,DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE!

Lasati un comentariu