Concert de colinde la biserica Sf. Andrei din Carei

• publicat la: 20 decembrie 2010
Concert de colinde la  biserica Sf. Andrei din Carei

In cadrul Proiectului de parteneriat educaţional „De Crăciun fii mai bun” derulat de Scoala  cu clasele I-VIII nr. 3 din Carei şi Biserica Greco -Catolică Sf. Andrei, elevii claselor a II-a şi a IV-a Step by Step au susţinut luni 20 decembrie 2010, un emoţionant concert  de colinde.

Farmecul colindelor de Crăciun şi glasurile cristaline ale şcolarilor s-au ingemănat cu rugăciunile corului de ingeri de pe catapeteasma bisericii.

Echipa de proiect a fost formată din prof. pentru invăţământ primar: Moisa Maria- Adela,Groza Maria-Adela,Buciu Angela ,Gorgan Angela şi protopopul greco-catolic pr. Radu Filip.

La eveniment a participat si  Asociatia Werdnig Hoffman .Membrii asociaţiei au participat şi la concertul de colinde de la Scoala Vasile Lucaciu.

Dacă sâmbătă cei dela Werdnig Hoffman au fost cei care au primit cadouri , de această dată  au acordat ei cadouri elevilor de la cele două şcoli.

Asociatia Werdnig Hoffman din Carei a premiat elevii  care au participat la concursul  MOS CRĂCIUN TE INVITĂ IN LUMEA POVEŞTILOR’’ in colaborare cu Poşta  Română  – OP 1  CAREI.


Elevii  cls. a VII – a A dela Şcoala Vasile Lucaciu ,îndrumaţi de  prof. Mocan Nicoleta, au prezentat un scurt montaj de poezii religioase dedicat Naşterii Mântuitorului.

Colindele au răsunat in engleză , maghiară şi română  in acompaniamentul elevilor Sava Virgil (vioară), Beiland Arnold (pian).Soliste au fost  Bic Denisa şi Plugaru Andrea.

redacţia

comentarii

de bucur ionut la 21 decembrie 2010 - 11:09

eu am fost acolo si amn dat tonu la din cer senin la un cantec am fost multi cls. a2a si noi cls a4a cand am dat tonul la cea colinda ma loat cu emotii ca am dat tonu la 100 de oameni multumesc dar o fost minunat concertuldaca vreti sa-mi raspundeti ca sunt pe buletin

de turdean catalin la 10 ianuarie 2011 - 17:24

am fost foarte emotionat cand am cantat toti colegi si mi-a placut foarte mult dar emotiile au trecut pe parcursul serbari

de Jurj la 8 martie 2011 - 17:02

ionut bucur + Celina CIordas

Lasati un comentariu