Cumpărături şi surprize non stop la real,-

• publicat la: 16 decembrie 2010
Cumpărături şi surprize non stop la real,-

real,- a introdus  programul non-stop in preajma Sărbătorilor de Crăciun. In perioada 16-24 decembrie a.c., toate cele 25 de hipermarketuri real,- funcţionează non-stop, iar numărul ofertelor promoţionale a fost majorat faţă de o perioadă obişnuită a anului, ajungând la peste 2500 de produse alimentare şi nealimentare.

Mai mult, pentru a anima atmosfera, nocturnele de la real,- vor include suprize şi reduceri speciale, in intervalul orar 00:00 – 07:00 dimineaţa.

În noaptea de 17 spre 18 decembrie, tot sortimentul de brazi şi decoraţiuni pentru Crăciun va putea fi achiziţionat cu o reducere de 20%*, iar in noaptea de 18 spre 19 decembrie, clientii aflati la casele de marcat pot câştiga un coş cu produse de Crăciun. Din oră in oră, trei case de marcat din fiecare magazin vor fi declarate câştigătoare, iar clientii care in momentul anuntului efectuează plata sau li se scanează produsele la casele de marcat anunţate, vor fi premiati. In total vor fi acordate un număr de 525 de premii constând in coşuri cu produse specifice de Crăciun.

“La fel ca şi in anii precedenţi, real,- a pregătit surprize, evenimente şi o ofertă specială, totul pentru a crea o atmosfera plăcută de sărbătoare şi pentru a răspunde nevoilor clientilor, inclusiv prin programul non-stop. Având in vedere că cele mai solicitate produse in acest moment sunt cele traditionale pentru masa de Crăciun şi cele destinate a fi oferite cadou, sortimentul a fost imbunătăţit şi dimensionat astfel incât să fie potrivit pentru orice buget. La mare căutare sunt şi decoraţiunile de Crăciun, prezente intr-o gamă variată pe rafturile magazinelor, iar pentru cei care au ales să işi innoiască aparatura din casă, avem oferte şi la această categorie de produse, ca de exemplu: reduceri de 10 % pentru televizoare, 15% pentru frigidere, 30% pentru imbrăcăminte copii, 20% textile etc.” –  Stefan Runcanu, Manager Divizie Marketing la real,- Hypermarket Romania.

redactia

Lasati un comentariu