Emil Boc, mai tare ca regele Irod

• publicat la: 6 decembrie 2010
Emil Boc, mai tare ca regele Irod

Acum două mii şi ceva de ani, Irod I, regele Iudeei, amintit în „Evanghelia lui Matei”, a ordonat uciderea tuturor pruncilor de parte bărbătească (sub doi ani) din tot Bethleemul Iudeei şi din împrejurimi, gândind că astfel îl va ucide pe viitorul împărat Iisus. Planul lui Irod nu a reuşit, dar iată că istoria se repetă.

În 2011, guvernul Emil Boc vrea să pună în aplicare planul de acum 2.000 de ani al lui Irod şi vrea să omoare toţi „copiii nenăscuţi” din România atât de parte bărbătească, cât şi femeiască. Iar din acest plan fac parte măsurile privind reducerea concediului de maternitate de la 2 ani la un an, respectiv concedierea funcţionarilor publici în perioada în care aceştia sunt în concediu de boală sau de creştere şi îngrijire a copiilor. Practic, actualul guvern Boc, după ce a sărăcit România, acum vrea să-i distrugă şi viitorul.

Datele Institutului Naţional de Statistică arată că populaţia României a înregistrat spor natural negativ şi în a noua lună din acest an, în condiţiile în care numărul naşterilor a fost depăşit de cel al deceselor cu 502, continuând declinul resimţit de la începutul anilor ’90.
În primele nouă luni din 2010, populaţia a scăzut cu 32.088 de persoane, în timp ce, în întregul an 2009, populaţia României s-a diminuat cu peste 34.000 de persoane. În prezent, România are mai puţin de 21,5 milioane de locuitori, faţă de vârful de 23,2 milioane atins în urmă cu 20 de ani.

Potrivit INS, numărul de născuţi-vii a fost în luna septembrie 2010 de 18.482 (10,5 la 1.000 locuitori), cu 1.860 mai puţini decât în august. În plus, fertilitatea este în prezent de doar 1,3 copii la o femeie. Ea ar trebui să ajungă la 2,1 copii la o femeie pentru a atinge nivelul de înlocuire a populaţiei actuale.

Iată deci câteva date statistice care arată că în actuala situaţie (adică cu plata concediului de maternitate pentru 2 ani) ne împuţinăm pe zi ce trece. Deci un motiv pentru care în loc să luăm de la mame ar fi indicat să dăm. Dar guvernul Boc are o altă opinie. El vrea ca în viitor să dispărem.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de pistike la 6 decembrie 2010 - 10:13

Nu va suparati, dar buletindecarei.ro a devenit cumva portavocea Cotidianului extint?
Ca sa stiu sa nu mai calc pe aici! Macar furnizati opinii proprii decat sa improscati mizeria adusa de vant(u)!
p.s. Sper ca nu va costa nimic preluarea „ideilor” de pe cotid.ro.

de ciprian la 6 decembrie 2010 - 21:25

pistike, deranjeaza la tine adevarul? sau te deranjeaza ca ni se spune si noua si nu ne mai puteti prosti cu tot felul de baliverne portocalii. Ia mai lasa-ne si vezi tu ce mai face nutica cu frunza ei si cu vasele lui base.

Lasati un comentariu