Eroare deschidere miniMAX DISCOUNT

• publicat la: 9 decembrie 2010
Eroare deschidere miniMAX DISCOUNT

Se pare că SC miniMAX DISCOUNT SRL a pornit cu stângul la intrarea pe piaţa careieană. După ce in cursul zilei de ieri am primit un comunicat care anunţa că deschiderea magazinului va avea loc in data de 9 decembrie 2010, fapt confirmat şi telefonic , astăzi am avut surpriza de a constata că unitatea nu era nicidecum pregătită pentru inaugurare.

Comunicatul scurt ,sosit cu puţin timp in urmă , confirmă situaţia din teren şi anume faptul că s-a calculat greşit timpul de finalizare a amenajărilor interioare. „Imi cer scuze pentru informatia eronata, ziua inaugurarii magazinului din CAREI este vineri, 10 decembrie, la ora 8.

Programul magazinului este de luni-sâmbătă la 8-22, iar duminica 8-20″, ne spune comunicatul. Până se vor hotărî cei din compania miniMAX DISCOUNT care este data potrivită pentru deschidere , noi ne vom face in continuare cumpărăturile la celelalte nouă supermarketuri din oraş.

Daniela Ciută

comentarii

de gabi la 10 decembrie 2010 - 15:33

9 … noiembrie?:)

de timeia la 10 decembrie 2010 - 19:14

care 2? 4-vrei sa spui …unicarm ,penny,billa ,kaufland …suntem dati dracului …in cariul sasta 5 mari magazine ? c3e mai suntem tari de tot!

Lasati un comentariu