miniMAX DISCOUNT la Carei

• publicat la: 8 decembrie 2010
miniMAX DISCOUNT la Carei

In prag de sărbători , pe  harta Careiului  apare  un nou supermarket, amplasat  pe bdul 25 Octombrie, colţ cu strada Viilor.Compania miniMAX DISCOUNT inaugurează la Carei al 44-lea magazin al său, cu o suprafaţă de vânzare de 990 mp.

Deschiderea magazinului careiean va avea loc  joi, 9 decembrie incepând cu orele 8,00 dimineaţa.Cumpărătorii sunt aşteptaţi cu tot felul de promoţii.

Magazinele miniMAX DISCOUNT reprezintă spaţii comerciale moderne,  echipate conform standardelor europene, in sistem de autoservire, cu 4 case de marcat şi de locuri de parcare proprii. Oferta de produse cuprinde  aproximativ 2.000 de articole  care  intrunesc  cel mai bun raport calitate-preţ şi acoperă necesarul zilnic prin: fructe şi legume, carne proaspătă, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de bază, băuturi, tutun, spirtoase, cosmetice şi detergenţi, produse de uz casnic, precum şi articole nealimentare.

miniMAX DISCOUNT promovează inclusiv sortimente  de mărci proprii dezvoltate in parteneriat cu furnizori locali.

Odată cu lansarea fiecărui nou magazin, miniMAX DISCOUNT creează 25 locuri de muncă, cu posibilităţi de recunoaştere individuală a celor mai eficienţi angajaţi.

Administraţia centrală a companiei se află in Bucureşti, unde dispune de un depozit de 15.000 mp, spre a face faţă deservirii intregii reţele miniMAX DISCOUNT. Stadiul final al reţelei vizează deschiderea a peste 100 de magazine.

Daniela Ciută

comentarii

de adela la 8 decembrie 2010 - 15:16

Acum nu ne mai lipseste nimic……. poate banii???

de Catre Redactie la 8 decembrie 2010 - 16:55

Nu cumva e vorba de 9 decembrie?ca de luna lui noiembrie am trecut deja din cate stiu…;)

de Buletin de Carei la 8 decembrie 2010 - 18:01

Aveti dreptate. Multumim pentru prezenta.

de OVIDIU la 8 decembrie 2010 - 18:30

E MAXIMUM D-LUI PRIGOANA,FOARTE BINE,SA VINA CAT DE MULTI,POATE VOR MAI SCADEA PRETURILE,CAREIENII NU AU SALARII DE ORASE MARI,AICI PUTEREA DE CUMPARARE E MICA.

de Gabi D la 8 decembrie 2010 - 19:29

Cat mai multe magazine,preturi rezonabile,locuri de munca in crestere!Cat mai multe!

de ciprian la 8 decembrie 2010 - 19:35

Sa vedeti ce locuri de munca vor fi acum la unicarm, poate sa stinga lumina.Se vor plimba de la un magazin la altul ca doar nu vor rezista toate marketurile deschise, sa fim seriosi!

de Bela la 9 decembrie 2010 - 14:14

JOS CU UNICARMUL!!!!!!!!

Produse de proasta calitate, numic nu e bun de la ei, tot ce produc e doar facut asa la mantuiala, ca sa scoata repede profit. Ziceti-mi un singur produs de al lor, care merita recumparat…

In plus, au si o politica nesimtita cu personalul. Sper ca sa plece la concurenta, toti oamenii competenti de la ei, cat mai repede. Poate va invata atunci si Unicarmul, sa isi aprecieze capitalul uman.

de gabi la 9 decembrie 2010 - 14:28

demisia!!! demisia!!!

de gabi la 9 decembrie 2010 - 14:34

un produs care merita „REcumparat”? adica tu, Bela, ai cumparat un produs de la ei, ai vandut produsul inapoi unicarmului, si il re-cumperi? da-te-n !@#$ de afacerist!!!

de pentru gabi la 9 decembrie 2010 - 14:35

esti prea prost ca sa intelegi ce a spus bela. nu se referea la acelasi produs, ci la acelasi tip de produs! plina lumea de destepti. gabi, pe cuvant, zici ca esti de la sat

de gabi la 9 decembrie 2010 - 14:38

beilo, nu exista „REcumparat”. „pentru gabi”, bine ca esti tu destept

de normal la 9 decembrie 2010 - 16:21

de cumparat…

de despre Unicarm la 9 decembrie 2010 - 16:25

Eu zic sa nu incepeti sa huliti un magazin de unde ati facut pana de curand cumparaturi;nimeni nu va da garantia ca nu o sa va plictisiti de produsele de la kaufland sau minimax asta nou;eu nu vreau sa iau apararea Unicarmului,dar sunt enorm de multe produse pe care le cumpar si re-cumpar cu placere de fiecare data:pate,salam,zahar,ulei,vin(de buna calitate si la preturile cele mai mici),saleuri,pufuleti,prajituri;eu am sa raman personal un coservator in ce priveste hypermarketurile,deoarece diferentele de pret sunt invisibile,banii putini,prefer sa raman la Unicarm unde sunt servit cu amabilitate!

de despre Unicarm la 9 decembrie 2010 - 16:29

Legat de noile hypermarketuri,totul e o vrajeala,adica un slogan slab de sarbatori:cica,garantia preturilor mici!ce vrajeala!oamenii se uite,se holba,nici nu indraznesc sa se apropie decat de strictul necesar,preturile sunt aceleasi cam peste tot;problema cea mare e lipsa banilor!de acuma sa speram ca vor aparea si fabrici care sa produca ceva vandut si sa aduca bani frumosi la bugetul local(cum trebuia sa fie fabrica de pantofi,fugarita la Valea Lui Mihai de cei carora nu li s-a dat suficienta spaga)

de Ioan Asan la 9 decembrie 2010 - 17:03

cred ca e vorba de 10 dec. ca pe 9 n-a fost nicio miscare pe acolo …sau a fost pacaleala?

de miha la 9 decembrie 2010 - 18:53

Bela are in totalitate dreptate! Cei de la unicarm produc preparate din carne cancerigene! Mare atentie cu produsele unicarm!!

de gabi la 9 decembrie 2010 - 18:59

sa intelegem ca ai cancer deja?

de pax et bonum la 10 decembrie 2010 - 03:22

forza Bellla!

Lasati un comentariu