Patrulater câştigat de Max Team

• publicat la: 29 decembrie 2010
Patrulater câştigat de Max Team

Tradiţionalul turneu de baschet de sfârşit de an  a avut loc marţi seara, dela orele 17,oo  in incinta sălii de sport din curtea Apaserv.

Echipa Drink Team a intâlnit echipa Old Boys  in debutul competiţiei.Componenţii echipei Old Boys, Mihalca  E, Brem Arpad ,Bărnuţiu  Simion, Dincă C-tin, Turcu  Florin ,Bogdan  Georgescu şi Csajkos  Sz.  au venit pentru al treilea an consecutiv să ia parte la acest turneu de final de an.

“E o plăcere să ne reintâlnim la această competiţie tradiţională.Pentru noi nu contează scorul ci jocul in sine , ne mai reamintim din schemele aplicate in perioada când jucam in divizia judeţeană.Pe atunci eram singura echipă din altă localitate decât Satu Mare.Mergeam la meciuri cu stopul sau cu maşina  lui Brem, ne descurcam cum puteam şi noi, nu am avut alocate fonduri pentru competiţii.Am reuşit şi performanţa de a ne clasa pe locul doi, intr-unul din anii noştri buni.”a declarat pentru Buletin de Carei , Bogdan Georgescu .

Drink Team  a avut următoarea componenţă: Gotlieb Erwin ,Penzes Cs., Romat  Sandor , Szas Pal , Hago  Aron , Honpoth Lehel .

Drink Team  – Old Boys 31-13

A urmat apoi partida Baschet Club  Carei – Max Team, incheiată cu scorul de 32-36

Baschet Club  Carei- Bunda C,Lechli  ZS, Bundas T,Lakatos ZS, Peres  V, Cologean  O, Fatyol  A, Paul  S, Fazekas  S

Max Team- Suto Gabor ,Szolomajer Roland ,Csizma  Robi , Bertok Szilard , Kinal  Zoltan ,Magyar Lori

Finala mică: Baschet Club  Carei- Old Boys 25-35

Finala mare: Max Team  –  Drink Team  53-29

Clasament final

LOCUL    I:  Max Team

LOCUL    II. : Drink Team

LOCUL   III.  Old Boys

LOCUL  IV   Baschet Club  Carei

redactia

comentarii

de Max Team la 29 decembrie 2010 - 11:23

A fost un turneu de baschet foarte reusit pentru echipa noastra(Max Team), fiindca am venit doar sa jucam un baschet frumos si fair-play si consider ca am reusit sa facem acest lucru, chiar daca arbitrajul lasa de dorit. Dupa parerea noastra acest turneu a fost un turneu intre prieteni si nu credem ca ar fi fost necesar un astfel de gest din partea arbitrului. Va multumim pentru ca am avut ocazia sa participam si noi la acest turneu si va uram un an nou cat mai frumos.

de suporter la 29 decembrie 2010 - 17:16

cine a fost arbitru..?

de Anonymus la 30 decembrie 2010 - 08:46

Nu conteaza cine a fost arbitru, nu dorim sa dam cu nume, fiindca nu asta e scopul. Ideea este ca echipa orasului Carei nu a luat un loc mai favorabil si ca noi am fost priviti ca „outsideri”, care nu trebuiau sa castige. Asta e parerea mea si nu a echipei, deci daca doreste cineva sa dea cu pietre sa nu se adreseze la Max Team. Ceea ce totusi este trist…nu as fi crezut ca astfel de situatii se pot intampla si in orasul(municipiul) nostru mic!!!

de joky la 4 ianuarie 2011 - 19:47

ma bucur ca am auzit si eu de acest turneu cu doua zile in urma.sau nu se poate inscrie oricine?sau a fost undeva publicat si numai eu n-am vazut?ok,poate anu’ asta

Lasati un comentariu