Bancă tehnică nouă la Victoria

• publicat la: 21 ianuarie 2011
Bancă tehnică nouă la Victoria

Ieri , cu incepere de la orele 16,oo  jucătorii echipei de fotbal FCM Victoria 2008   s-au reunit pentru a incepe pregătirea  de iarnă.

A fost prezent aproape tot lotul de jucători, format din Alexuţan , Botos , Fabian , Izvoran , Kovacs , Kopriva, Condor , Madaras ,  Puskas, Pereş , Ticle, Vizer ,Stier , Pinter Daniel, Pişcorean ,Lakatos , Petzer, Roşu, Soprony,Moca  lipsind invoit Kraiczar,Szilagy ,Muller ,Maxi şi Fekete.

Inainte de inceperea antrenamentului , preşedintele clubului, Pinter I. a ţinurt o scurtă şedinţă cu jucătorii  in  care le-a prezentat, pe lângă obiectivul echipei, şi noua bancă tehnică pentru returul care incepe in data de 13 martie.

“ Incepând de astăzi, noul antrenor al echipei este Fabian Petre , avându-l ca secund pe Botos Ludovic “  a afirmat Pinter I.

Dorim să aveţi  o colaborare foarte bună cu noua bancă tehnică, dorim să faceţi o bună pregătire in această perioadă, astfel ca inceputul returului să vă găsească in cea mai bună formă. Deasemenea , dorim seriozitate, să conştientizaţi că reprezentaţi acest oraş , să puneţi suflet pentru această echipă  .Prin jocul prestat ,să aduceţi publicul la stadion  şi această echipa să redevină ceea ce a fost. Din prima etapa a returului dorim să intraţi concentraţi pe teren şi să incercaţi să câştigaţi fiecare meci. Obiectivul principal să il reprezinte  ocuparea unui loc pe podium la sfârşitul campionatului .”

In ce priveşte lotul, acesta va fi completat cu trei jucători imprumutaţi , şi in maxim două- trei săptămâni vor reveni şi câţiva careieni care in tur au jucat la unele echipe din judeţ .

Pinter I.  , a precizat  pentru Buletin de Carei ce doreşte să facă până la inceputul returului precum şi câteva din realizările de până acum, de care este mândru.

O problemă prioritară pentru Pinter  o reprezintă achiziţionarea noului echipament de joc, inclusiv ghete , mingi etc.  “astfel ca din retur să evoluăm in echipament alb-negru inscripţionat cu sponsorii principali : Consiliul  Local Carei şi SC TARR SRL.

Am reuşit să acoperim tribuna principală , să introducem un sistem de irigare automat  şi pe terenul principal iar până la inceputul returului dorim să executăm câteva reparaţii  de primă necesitate in incinta Complexului Sportiv”.

Cât  priveşte echipa de juniori, de săptămâna viitoare incep şi ei antrenamentele la stadion , până in prezent antrenându-se in sala de sport a Liceului Teoretic.

“Aş vrea să le mulţumesc  tuturor celor care au fost aproape de echipă şi nu in ultimul rând celor de la Alconor SRL, Membau  şi Sc Vonhaz Srl Satu Mare.   O prezenţă  constantă atât la meciurile din deplasare cât şi la cele de acasă este dr.Vass Robert căruia doresc să ii adresez de asemenea multe mulţumiri “ incheie Pinter I.

Menţionăm că Pinter I.  a preluat conducerea clubului careiean la data de 20 iulie 2010 .

redacţia

comentarii

de johann la 5 februarie 2011 - 11:03

si care-i problema ca au pierdut cu olimpia si cu capleni?!,vor bate in campionat…..tu de…la ,da bani din buzunarul tau si la anul pornim in B,deci sunt si orase ca hunedoara,petrosani etc care joaca in div D,iar candva jucau in cupa UEFA!

Lasati un comentariu