Bancă tehnică nouă la Victoria

• publicat la: 21 January 2011
Bancă tehnică nouă la Victoria

Ieri , cu incepere de la orele 16,oo  jucătorii echipei de fotbal FCM Victoria 2008   s-au reunit pentru a incepe pregătirea  de iarnă.

A fost prezent aproape tot lotul de jucători, format din Alexuţan , Botos , Fabian , Izvoran , Kovacs , Kopriva, Condor , Madaras ,  Puskas, Pereş , Ticle, Vizer ,Stier , Pinter Daniel, Pişcorean ,Lakatos , Petzer, Roşu, Soprony,Moca  lipsind invoit Kraiczar,Szilagy ,Muller ,Maxi şi Fekete.

Inainte de inceperea antrenamentului , preşedintele clubului, Pinter I. a ţinurt o scurtă şedinţă cu jucătorii  in  care le-a prezentat, pe lângă obiectivul echipei, şi noua bancă tehnică pentru returul care incepe in data de 13 martie.

“ Incepând de astăzi, noul antrenor al echipei este Fabian Petre , avându-l ca secund pe Botos Ludovic “  a afirmat Pinter I.

Dorim să aveţi  o colaborare foarte bună cu noua bancă tehnică, dorim să faceţi o bună pregătire in această perioadă, astfel ca inceputul returului să vă găsească in cea mai bună formă. Deasemenea , dorim seriozitate, să conştientizaţi că reprezentaţi acest oraş , să puneţi suflet pentru această echipă  .Prin jocul prestat ,să aduceţi publicul la stadion  şi această echipa să redevină ceea ce a fost. Din prima etapa a returului dorim să intraţi concentraţi pe teren şi să incercaţi să câştigaţi fiecare meci. Obiectivul principal să il reprezinte  ocuparea unui loc pe podium la sfârşitul campionatului .”

In ce priveşte lotul, acesta va fi completat cu trei jucători imprumutaţi , şi in maxim două- trei săptămâni vor reveni şi câţiva careieni care in tur au jucat la unele echipe din judeţ .

Pinter I.  , a precizat  pentru Buletin de Carei ce doreşte să facă până la inceputul returului precum şi câteva din realizările de până acum, de care este mândru.

O problemă prioritară pentru Pinter  o reprezintă achiziţionarea noului echipament de joc, inclusiv ghete , mingi etc.  “astfel ca din retur să evoluăm in echipament alb-negru inscripţionat cu sponsorii principali : Consiliul  Local Carei şi SC TARR SRL.

Am reuşit să acoperim tribuna principală , să introducem un sistem de irigare automat  şi pe terenul principal iar până la inceputul returului dorim să executăm câteva reparaţii  de primă necesitate in incinta Complexului Sportiv”.

Cât  priveşte echipa de juniori, de săptămâna viitoare incep şi ei antrenamentele la stadion , până in prezent antrenându-se in sala de sport a Liceului Teoretic.

“Aş vrea să le mulţumesc  tuturor celor care au fost aproape de echipă şi nu in ultimul rând celor de la Alconor SRL, Membau  şi Sc Vonhaz Srl Satu Mare.   O prezenţă  constantă atât la meciurile din deplasare cât şi la cele de acasă este dr.Vass Robert căruia doresc să ii adresez de asemenea multe mulţumiri “ incheie Pinter I.

Menţionăm că Pinter I.  a preluat conducerea clubului careiean la data de 20 iulie 2010 .

redacţia

comentarii

de fery la 21 January 2011 - 18:38

Chiar ati ajuns de rasu lumi….fabian si botos antrenori..?vorbiti de sponsori atunci de ce nu ati vrut sa fie antrenor MAIER care aducea cativa juc. da pinter a ref . sai plateasca..ce interese aveti

de cosmin la 21 January 2011 - 18:42

ce salar vor avea cei 2 si juc…? pe ochi frumosi da PINTER si PAP cat au pentru ei sant bani pentru restu nu..o avut cineva dreptate ca tot FAMILIA PINTER E I TOATE FARA EI NU SE POATE ati distrus fotbalu in oras si tot voi va bagati la toate chiar nu va e rusine

de gabi la 21 January 2011 - 20:06

fotbalul in judet e distrus, nu vad de ce ar fi careiul mai sus. uitati-va la satu mare, negresti, tasnad. toate au fost candva in C sau chiar B, iar acum sunt la pamant. nu cred ca are legatura cu fam pinter sau ce prostii mai vb voi pe aici. fery, interesul lor e sa cucereasca planeta si sa fie stapanii lumii.

de gigibecali la 22 January 2011 - 07:43

Bafta lui Fabian eu am incredere in el sper ca castige cat mai multe meciuri Succes echipei

de burebista la 22 January 2011 - 09:12

succes baieti ! hai Victoria ! fiecare are dreptul la o sansa asa ca mai bine veniti prima data sa ii sprijinim si sa le facem galerie la stadion.
Ole Ola castiga Victoria!!!!!!!!!!!!!!

de LUCA la 22 January 2011 - 10:18

Bafta mafiei fotbalului Careian,pana nu vor pierii BOSII fotbalului si manipulatorii pe la spate,tragatorii de sfori si expiratii deja,pana atunci nu se intampla nimic in acest sport in Carei.Multe sunt de spus,sunt lucruri care se vad,dar nimeni nu ia nici o atitudine !

de gabi la 22 January 2011 - 15:04

spune ce stii luca, altfel ramai tu in kkt.

de kovacs antal (puha) la 22 January 2011 - 20:52

sok sikert “gyik” meg “praji”!

de doru la 23 January 2011 - 12:39

ce interes poate sa aiba vorbit prosti stit cum e cu antrenori prietenului maier vrea pe maier prietenului tabi vrea pe tabi si asa maideparte si nu observatti ca nimeni nu vrea sa fie nici antrenor nici presedinte pina cand nu avem atatea bani sa intram in divizia C indiferent cine este langa echipa si cine vrea echipa mai buna sa merga cu bani si sa schimbe pe toti care este acuma langa echipa

de pityu la 23 January 2011 - 13:29

de cind nu este fc kaizer nu sint jucator la carei si cum zice doru eu vreu pe pinter sany bacsi el e cel mai bun

de gyuri la 24 January 2011 - 13:42

si eu asa spun pinter sanybacsi este cel mai bun.

de gabi la 24 January 2011 - 18:11

nu are logica ce scrieti…inainte de existenta fc keizer cum de existau “jucatori”? mai bine lasati-i pe noii antrenori sa isi faca treaba, si incurajati echipa.

de pityu la 24 January 2011 - 20:54

mai inante nu a plecat zece jucator intrun an cum e de patru ani asa se intampla si ai avut de unde sa iei jucator si acuma de citva an cel mult doi junior aprimit loc la echipa mare intrun sezon asa mai are logica fc kaizer ca todeauna de la ei a fost complectat lotu victoriei

de gabi la 24 January 2011 - 22:33

ai dreptate pityu cu plecatul a 10 jucatori pe sezon, dar eu ziceam inainte de infiintarea fc keizer, anii 90, inceputul anilor 200x. nu disparitia fc keizer e cauza, ci instabilitatea componentei lotului.

de gabi la 25 January 2011 - 13:24

Maier a fost dorit de comd. actuala da cand a zis ca aduce 5..6 juc. pinter nu a mai fost deacord ,,,intrebare DE CE,>?????

de tibi la 25 January 2011 - 13:27

am fost la turneu din sala ..sa vazut ca tineri si cei care conduc orasu si sportu ca nu sant interesati de fotbal si am vazu juc. buni da din pacate la ech. din satu- mare si cei din oradea si secuime astia de la carei au venit cu fite de vedete si au pierdut cu ech, luyi PREG TABI SI MINI asta cred ca spune tot.

de suporter la 25 January 2011 - 13:30

de ce nu a fost PINTER de acord ca MAIEr SA ADUCA 5..6 juc. eu cred ca el nu vrea sa se faca de ras cu actyuali juc. si la cauas a vut 4,,5 care stiau jocu si in juru lor a incercat si a reusit sa aiba REZULTATE BUNE

de tiki-taka la 25 January 2011 - 13:31

la carei se pun antrenori care joaca dupa cum canta uni..????se vede ce cond. avem cam aceeasi care sant si in politica

de steaua la 25 January 2011 - 13:34

uni antreneaza pentru bani Maier ar fi antrenat pe gratisca la CAUAS sii sant convins ca avea rez. daca era lasat sa faca o selectie cu 2..3 juc mai cu experinta si sa nu faca cine ce vrea la antrenament cum a mai fost in trecut.

de pityu la 25 January 2011 - 20:41

da savazut la CAUAS acuma nu mai este maier antrenor ca la tomna nu prea amers jocu

de gabi la 25 January 2011 - 21:24

dati-le si voi o sansa oamenilor, daca dintr-una va urcati pe ei ca nu is buni, ca nu se pricep, normal ca nu le iese. voua nu v-ar fi scarba sa lucrati, daca ati sti ca in jurul vostru lumea care ar trebui sa sustina echipa, de fapt mereu critica, mereu cauta nod in papura. daca ati citit cartea d-lui herman, despre istoria fotbalului din carei, ati vazut cati suporteri avea careiul in anii 60 la stadion, si cati are acum.

de ANTICORUPTIE la 26 January 2011 - 08:46

FABIAN E UN LOSER VA VINDE MECIURILE CUM A FUCUTO SI CA JUCATOR

de joe la 26 January 2011 - 11:22

Bine zici Fabian,va tranti 3 meciuri sigur,andrid,foieni,camin,cu asa antrenor nu vom prinde nici locul 9,am ajuns de tot rasul,nici macar nu stie sa conduca un antrenament,nare dictie comenzile lui la antrenament sunt gec…,fas…,dic….paki,si restul,cu ei vom defila vai si amar.

de joe la 26 January 2011 - 11:24

Ma-i bine dati banii echipei la foieni,camin,sau berveni,pentru acesti bani ei ar castiga campionatul,dar si barajul….!!!!

de Berveni la 26 January 2011 - 13:31

Noi avem un buget 300 millioane (anul 2011) lei vechi :) Voi aveti 2 milliarde noi suntem pe locul 7 voi sunteti pe 6 (2 puncte diferenta) etapa a 4 veniti la Berveni si pierdeti la un scor 2-0 !!

de ;) la 26 January 2011 - 22:47

da sati bag io ceva in gura
ce plm cu fite de vedeta???
in + cei care au jucat acolo au jucat peste nivelu ce’i acuma la carei
plus cei din oradea unu ii in nu stiu ce liga de futsal altii merg in turnee de astea una doua toti ziceti de victoria carei de aceea nu vor sa vina nici jucatori fiindca doar se enerveaza de taranismul vostru!!!
suporteri de la olimpia knd au venit la carei cu juniorii si au pierdut acu’s 2 ani???i au huiduit sau ceva pe site’u lor k ati pierdut si alea???
sau cand au pierdut anu’ trecut in cupa cu 4:1 au fost suporterii alaturi de ei
chiar dak nu avea echipa buna si in clasament se aflau printre primele locuri…deci nu erau pe primul loc si totusi nu ziceau k celalalt plin ii de bani si plm cum umbla si alea…acolo la olimpia sunt fitosi da aici se vede cultura si taranismul cei din satu mare iubesc echipa si nu tot se aventureaza pe site sa vorbeasca de rau!!!!hai pa

de ;) la 26 January 2011 - 22:51

unde’s alea 2 miliarde??
la noi ati luat 4;0 la voi cu 300 de milioane jucam pe “camp”ne calca trenul
deci ce concluzii luam??de ce nu ati castigat cu alea 300 de milioane si aici?
din alea 2 miliarde…ce rezolvi dak face tribuna??nu vin suporteri si aia care vin tin cu echipa adversa!!!terenul si voua va convine k macar aveti onoarea sa jucati pe el!!!in rest ce vreti??2 miliarde prima de joc avem atat nici salar nici nimic….tot cu astea sunteti 2 miliarde conducerea rezolva astea nu noi!!!

de Berveni la 27 January 2011 - 13:48

Aveti un buget 2 milliarde !! Dati salar 4-5 millioane si o sa aveti si jucator !! Fodor,Sabo,Gnandt,Mos…..dupa aia poate sa aveti si pretenti dar cu lotul asta voi nu terminati pe podium.Poate ca noi nu avem bani, nu avem prima numai 50 de lei dar noi jucam cu inima si jucam pentru comuna noastra poate asa avem mai mult suporter care tine cu echipa si cand pierdem !!Si tu spui ca nu avem teren bun??Bafta Petya !!

de anonim la 27 January 2011 - 16:02

sa aiba baietii multa bafta!!!….. dar vre-o 2-3 jucatori mai cu experienta ar avea loc in echipa…Fodor,Szabo(Gyuri),cred ca au fost intre primii juc buni cand echipa a fost in div. C.

de ;) la 27 January 2011 - 17:49

da au experientza si joaca si bine
dar mos ce sa caute???
sa joace la olimpia la noi si la o echipa din ungaria?
bafta petya

de Traian la 27 January 2011 - 20:00

Naveti nici o legatura cu fotbalul rauvoitarii sunteti handicapati

de gabi la 28 January 2011 - 07:45

Berveni, esti prea (alain) prost sa intelegi ca un lucru nu se face de pe o zi pe alta. Voi nu veti avea un cuvant de spus in fotbalul din judet, asa ca iti bati tastatura degeaba. In 2-3 ani victoria va fi din nou in liga a 3-a, iar berveniul se va bate pentru podiumul ligii a 4-a. Voi in 10 sezoane veti reusi ce face victoria intr-unul. Ramai numai la stadiul tau de satean, nu iti da tu cu parerea de victoria. Unde a jucat victoria in trecut, voi nu ati ajuns nici in tribuna ca spectator macar.

de Berveni la 28 January 2011 - 07:58

:P 1. Eu nu am zis nimic rau despre Victoria Carei!!
2.Am multi prieten in echipa
3.Noi nici nu avem sansa sa castigam campionatul nu avem ce sa cautam in liga a 3 ! Nu avem bani nu avem jucatori de liga a 3 a dar nici voi nu aveti in lotul asta !! Avem 23 jucator 100% din localnici si asta un lucru foarte bun ! Avem un antrenor (eu zic mai bun ca Petya)Bede Levente care lucreaza foarte serios !!
4. A trecut 4 ani cand ati fost ultima data in liga a 3a
5.Cu lotul asta nu promovati nici anul viiotor !
6.Eu cred ca noi avem cuvant ca acuma nu este diferenta intre 2 echipa chiar daca esti asa suparat !! (2puncte !!!)
7.Oricine poate sa comenta astai parerea mea !! Deci nu am zis nici un lucru rau degeaba esti suparat ;) si incodata aveti lucru greu la Berveni cum a fost la Camin si la Foieni !! Voi nu cu echipele din liga a 4 trebe sa aratati valoarea !!

de gabi la 28 January 2011 - 09:12

bine, daca “lucru greu” inseamna hotiile ce se fac la camin sa la foieni, mai bine nu jucati fotbal. stii bine ca victoria a fost furata la foieni, ca si cauas la camin in tur. daca te bucuri de victorii astfel obtinute, felicitari. anul asta e compromis, deci nu conteaza ce facem la berveni. lotul asta are sanse la anul sa promoveze, daca nu pleaca iar toata echipa. au trecut 4 ani de cand nu am fost in liga a 3-a, si vreo 100-200 de cand nu ati fost voi. si da, din pacate, chiar oricine poate comenta. repet, din pacate.

de messi la 28 January 2011 - 10:36

habr nu aveti ce se intampla in fotbalul di zona noastra(fiindca fotbalul careiean inseamna mai mult decat carei , inseamna carei capleni berveni camin, petresti, foieni…..toate localitatile din jurul careiului!)de aceea tre sa avem cu totii rabdare si sa fim atenti la copii de 10-13 ani fiindca aau un viitor frumos.stiti ezultatele copiilor din anul 2010? grupele de 97-98-99-2000-2201. stiti? probabil ca nu!

Degeaba vorbiti de victoria carei ca asa ceva nu mai exista!uitati la lotul actual (fara sa jignesc pe cineva dar e slab), antrenorii nu au ce sa faca cu ei. fara 3-4 jucatori de 30 de ani , cei care au jucat macar in C si fara sa asiguram un salar pt astia de min 800 ron (ca sa merita sa mai vina si sa enerveze) nu avem ce face!si stiti unde s-a vazut ca lotul e slab? exact la turneul asta de futsal!sa faci antrenament de 2-3-4 ori pe saptamana si sa nu treci de grupe e un rezultat slab!Pai daca nici acum nu joaca acesti tineri atunci cand o sa joaca la 35 de ani? Au fost la acest turneu 3 echipe foarte interesante, Old Boys, Jad si Bad Boys, si stiti de ce e interesant pt ca in aceste echipe joaca niste baieti care din generatia lor au fost printre cei mai buni si asta se vede si la 25-35 de ani sau dupa 3-4-10 ani de pauza!

!!!pt cel care a spus ca cei din carei au venit cu fite!!!

Ia pe asta ca au venit astia din carei cu fite!!Dar probabil esti din Sm, majd tu o sa vii cu fite in carei nu??? du-te mah mai taci!!jucatori buni? eu am vazut un singur jucator pe Laszlo Szocsi (nr 17 de la Vonal) el a “jucat” cu toata lumnea! ala e jucator nu cei de la sm!nu observati ca oriunde mergeti facitei scandal???oare de ce?
Buletin de CAREI nu de satu mare!!!!!

de messi la 28 January 2011 - 10:40

PT tibi, m-am uitat inca o data pe comentariul tau si vad ca de fapt ai “atacat ” pe cei de la victoria nu si pe cei de la echipele din carei (Jad Bad Boys sau Old Boys)! in acest caz cred ca nu a fost corect ce am scris mai inainte!am inteles gresit prima data!scuze!ai dreptate!

de Berveni la 28 January 2011 - 10:45

GABI !! Eu nu am vrut sa spun nici un cuvant rau despre Victoria numai asta parerea mea ca lotul asta nu are sansa sa promoveze si repet incodata noi nu o sa fim niciodata in liga a 3 ca nu suntem oras si nu avem bani !!Dar garantez ca noi avem un lot foarte tanar si o sa fim si peste 100 ani in liga a 4 ;)

de gabi la 28 January 2011 - 10:48

@messi
carei != berveni, foieni, camin, capleni.
futsal != fotbal pe teren mare.

de Gigibecali la 28 January 2011 - 11:14

Auzi mai anticoruptie inca bine ca tu nu esti un loser si nu ai vandut meciuri.Fabian stie mai multe decat toti prunci fitosi de la echipa Victoria
Esti cum va de la Bucuresti de la DNA? Ca stii ca Fabian vinde meciurile

de papusha babta la 28 January 2011 - 13:36

nu va suparati imi spuneti,antrenoru fabian ii jucatoru care a jucat in retur fundas si ii capitan?

de vasile la 28 January 2011 - 14:09

unde se cheltuie cele 2 miliarde in afar de salar la antrenor pres . si secretar ca la juc. nu primesc asa am auzit ca Maier nu a fost dorit a vreut sa aduca 4..5 juc da sa fie platiti dar pINTER nu a vrut sa joace pe gratis da el asi i-a partea sa fim seriosi cu asa antrenori si juc. NICI O SANSA

de nelu la 28 January 2011 - 20:52

despre care 2 miliarde vorbit mai citit si voi ziare nu numai comentarile

de gigi la 30 January 2011 - 13:06

nui problema ca de cand sa terminat campionatul victoria avea 1 antrenament pe saptamana timp de o ora ( si atunci abia erau de 2 echipe)!!!findca mai era inchiriata sala si de alte persoane avand in vedere ca astia old boys si restu mai participa la toate competitiile oraginzate in care de futsall sau la sintetic si mai merg impreuna la sala etc.!!!

de gigi la 30 January 2011 - 13:07

carei**

de johann la 31 January 2011 - 19:08

auziti domnilor,ce mare antrenor este si maier?,e usor sa faci echipa pe banii lui ADI,cati jucatori a format maier???,nici unul,a primit ce jucatori si-a dorit de la ADI,dar nici cu mihovici,teger,fodor,covaci,simonca si restu nu a putut sa castige campionatul!!!!!,si inaintea lui pinter sanyi erau jucatori,ca szabo ocsi si serli a format cativa jucatori de divizie…….,deci lasati pe fabian si botos sa lucreze!cine a scris ca prietenii lui maier il doresc pe maier,iar ai lui tabi pe tabi,are perfecta dreptate…..fartza nintas,botan,tabi si puha,aveti grija de viitorul fotbalului careian!

de messi la 4 February 2011 - 13:22

ajuta-ma Gabi ca nu inteleg ce ai vrut sa-mi spui cu egalurile astea.

de messi la 4 February 2011 - 13:37

Totusi!Hai victoria, sunteti echipa orasului nostru!dar trebe multa munca si ambitie, si fara vedetism ca nu sunteti inca fotbalisti!(si asta nu spun din rautate). Tre sa fiti si voi constienti de talentul si de priceperea voastra si asa sa antrenati!

de ... la 5 February 2011 - 09:10

Victoria – Olompia 0-7 !! Rusine Victoria – Capleni 3-4 cand castigati un meci???

de gabi la 5 February 2011 - 10:25

ce egaluri?

de gabi la 5 February 2011 - 10:27

ah, acuma vad…
= inseamna “egal”
!= inseamna “diferit”
carei nu e berveni, foieni, camin, capleni!!
futsal nu e fotbal pe teren mare!!!
fortza vicky!!

de johann la 5 February 2011 - 11:03

si care-i problema ca au pierdut cu olimpia si cu capleni?!,vor bate in campionat…..tu de…la ,da bani din buzunarul tau si la anul pornim in B,deci sunt si orase ca hunedoara,petrosani etc care joaca in div D,iar candva jucau in cupa UEFA!

Lasati un comentariu