Disneyland caută 3.000 de persoane pentru joburi în vânzări, marketing, comunicare şi resurse umane

• publicat la: 29 ianuarie 2011
Disneyland caută 3.000 de persoane pentru joburi în vânzări, marketing, comunicare şi resurse umane

Gata cu distracţia! Disneyland ne cheamă la muncă! Are nevoie de 3.000 de persoane, pentru un an, din mai multe ţări printre care şi România. Nu este singura companie străină care angajează români. Este perioada când se fac recrutările pentru a lucra pe un vas de croazieră.

Campania de recrutare se anunţă pe măsura distracţiei din parcul din Paris: Ville Savimaa, un designer celebru finlandez, îi va pune faţă în faţă pe candidaţi şi recrutorii de la Disneyland Paris prin intermediul unor evenimente artistice. Campania începe PE 26 ianuarie la Stockholm.

„Se caută persoane în vânzări, marketing, comunicare, resurse umane, dar şi în departamentul juridic.
Vârsta minimă este de 18 ani. Candidaţii trebuie să fie vorbitori de franceză şi engleză şi să aibă spirit de echipă ”

Cei care vor să candideze trebuie să se înregistreze pe un sitye special creat sau pe pagina de facebook a parcului. Nu este singurul job de vis. Cine nu vrea să stea ntr-un parc Disney poate să călătoarească. Se caută oameni pentru vasele de croazieră!

Persoanele interesate trebuie să ştie că selecţia se face în urma unor interviuri organizate de angajatori, iar mijlocul de pre-recrutare ramane Internetul. Angajarea efectivă se face însă prin firme de recrutare, care, în schimbul unui comision se ocupa de dosar. Principala condiţie: cunoaşterea limbii engleze.

sursa Antena3

Lasati un comentariu