Târg de nunţi la Satu-Mare

• publicat la: 12 ianuarie 2011
Târg de nunţi la Satu-Mare

Inceputul anului 2011 aduce la Satu-Mare cea mai mare expoziţie din nord-vestul ţării , având  ca tematică principală organizarea de nunţi, botezuri şi alte evenimente festive. Expoziţia este organizată  de Show Time Entertainment Factory şi va avea loc la inceputul lunii martie, în Sala de Sport a LPS de pe str. Ady Endre nr. 15, pe o suprafaţă de peste 800 metri pătraţi.

Evenimentul îşi propune să atragă un număr cât mai mare de vizitatori, expozanţi din ţară şi din străinătate vor fi  prezenţi cu cele mai bune oferte de produse şi servicii .

Veţi putea admira ultimele tendinţe în moda rochiilor de mireasă, a costumelor pentru miri, a accesoriilor, rochiilor de seară, buchetelor de mireasă şi decoraţiunilor florale.

Tot în cadrul expoziţiei, agenţiile organizatoare de evenimente îsi vor pune în valoare măiestria în amenajarea spaţiilor, iar cofetăriile şi laboratoarele de specialitate în prepararea celor mai delicioase prăjituri şi torturi, deasemeni  studiourile foto-video în conceperea celor mai reuşite  invitaţii şi albume.

Oferta va fi completată de firme de sonorizare, restaurante şi corturi pentru nunţi, limuzine, pantofi, servicii de catering şi agenţii de turism care au oferte multiple pentru luna de miere. Expozanţii vor oferi vizitatorilor, pe parcursul expoziţiei,  pachete promoţionale pentru toate buzunarele.

Cei care vor călca pragul târgului de nunţi , vor avea parte de  trei zile de spectacol cu  cu prezentări de rochii de mireasă, prezentări costume pentru miri şi rochii de seară, recitaluri live, dansul mirilor şi dans de societate, demonstraţii şi degustări de cocktail-uri, demonstraţii de coafură şi machiaj, degustări de prăjituri şi o tombolă cu multe surprize.

Societăţile  interesate de participare pot contacta organizatorii la numerele de telefon:

0758 072 572 – Bea Trif   sau

0758 072 573 – Ingrid Puskás

E-mail weddingexpo.sm@gmail.com.

redactia

Lasati un comentariu