Turism balnear: Preţuri reduse, intre 20 ianuarie şi 15 mai

• publicat la: 9 ianuarie 2011
Turism balnear: Preţuri reduse, intre 20 ianuarie şi 15 mai

Patronatele din turismul balnear vor lansa două programe prin care persoanele interesate pot cumpăra, in perioada 20 ianuarie-15 mai, pachete de 6-9 nopţi de cazare la hoteluri de două şi trei stele, la preţuri cuprinse intre 270 şi 750 de lei.

Cele două programe, „O săptămână de refacere in staţiunile balneare” şi „Decada balneară”, sunt lansate de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) in parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear (OPTBR), informează  Mediafax.

„Decada balneară” include nouă nopţi de cazare cu pensiune completă, la preţul de 650 de lei de persoană, cu cazare la hotel de două stele, şi 750 de lei pentru unităţi de trei stele. Pachetul mai cuprinde două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală.

Campania „O săptămână de refacere in staţiunile balneare” include un pachet de servicii de şase nopţi cazare, cu mic dejun, două şedinţe de tratament pe zi şi o consultatie medicală. Tarifele variază in funcţie de categoria hotelieră, respectiv 270 de lei pentru unităţile de două stele şi 330 de lei pentru cele de trei stele.

La programe participă staţiunile Băile Olăneţti, Băile Herculane, Băile Tuşnad, Sovata, Pucioasa, Moneasa, Călimăneşti Căciulata, Slănic Prahova şi Buziaş.

sursa  Ziare.com

Lasati un comentariu