Vezi cum va fi 2011 – Anul Iepurelui

• publicat la: 2 ianuarie 2011
Vezi cum va fi 2011 – Anul Iepurelui

2011, Anul Iepurelui, inceput sub semnul pesimismului şi crizei, va fi un an important şi care va marca multe puncte de cotitură in intreaga lume.

Populaţia lumii va ajunge şi probabil depăşi pragul de şapte miliarde de oameni, notează The Mirror.

America – şi lumea – vor comemora zece ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie.

1,3 miliarde de chinezi sărbătoresc cu bucurie Anul Iepurelui, iar prinţul William al Marii Britanii se va căsători cu aleasa sa in luna aprilie.

Preşedintele american Barack Obama va implini 50 de ani in luna august.

Realizatoarea Tv Oprah Winfrey va renunţa la faimosul său show televizat. Vom fi mişcaţi ,mai puţin de răsfăţatii din lumea celebrităţii, şi mai mult de eroismul oamenilor obişnuiţi, care ne aminteşte că oamenii sunt capabili de lucruri extraordinare.

Cel mai probabil vor fi dezastre naturale pe care deocamdată nu ni le putem imagina, dar care vor mişca mentalul colectiv.

Tehnologia care odată părea extraordinară va deveni din ce in ce mai obişnuită – calculatorul de acasă va deveni la fel de răspândit ca prăjitorul de pâine.
Reţeaua de socializare Twitter implineşte cinci ani in 2011. Wikipedia implineşte zece ani.

Navetele spaţiale americane vor pleca in misiunea lor finală.

In aproape toate ţările din emisfera occidentală se vor desfăşura măsuri de reducere a deficitului, conducând la ciocniri intre sindicatele care işi protejează membrii şi politicienii care protejează bugetul. Intrebarea care va trebui să-şi găsească un răspuns in 2011 este dacă nu cumva tăierile prea drastice şi prea adânci de buget vor anihila revenirea economică.

In 2011, ţările din lumea dezvoltată se vor lupta cu şomajul, creşterea prea mică şi măsurile de austeritate. Tări precum America şi Marea Britanie vor realiza că bunăstarea economică va veni dinspre superputeri precum China şi India.

Ceaa ce pieţele emergente precum China, India şi Brazilia vor avea in plus faţă de Occident este că nu se aşteaptă, la fel ca şi vesticii, ca viaţa să fie corectă.

Si cu toate acestea, vom trece şi peste 2011. Va fi un an greu, şi la sfârşitul său vom fi bucuroşi cel puţin pentru faptul că suntem in viaţă. La Mulţi Ani!

sursa  Ziare .com

Lasati un comentariu