Accident fără victime în Carei

• publicat la: 16 februarie 2011
Accident fără victime în Carei

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut in cursul dimineţii de azi16 februarie , in centrul oraşului Carei.

Un autoturism  Ford Focus ce se deplasa de pe direcţia Oradea pe direcţia Satu Mare a intrat in stâlpul de tensiune din parcarea din spatele magazinului Billa.Evenimentul s-a produs datorită neatenţiei şoferului autoturismului  care dorea sa intre in parcare si nu a acordat prioritate autoturismului Ford.

In urma accidentului nu au fost victime.

redactia

comentarii

de gheorghe la 16 februarie 2011 - 19:29

” nu a acordat prioritate unei maşini ce ieşea din parcare ” de cand trebuie un sofer sa acorde prioritate unui autoturism care iese din parcare?

de gabi la 17 februarie 2011 - 08:11

gheorghe, daca citesti mai atent, are sens. „Evenimentul s-a produs datorită neatenţiei şoferului autoturismului care dorea sa intre in parcare si nu a acordat prioritate autoturismului Ford”…deci fordul venea dinspre oradea spre sm, iar vinovatul venea dispre sm, si vroia sa intre in parcarea din spatele mag billa. normal ca ala dinspre oradea avea prioritate. gheorghe, gheorghe….

de gabi la 17 februarie 2011 - 13:14

Gabi, draga – redactia a schimbat textul articolului peste noapte imediat dupa ce am postat eu mesajul. Si-au dat seama de gresala facuta. Te rog sa crezi ca ghilimelele le-am luat din texlul lor cu copy – paste. Ei Gabi draga, cum vrei tu sa le sti pe toate, ca doar a te baga in seama devine un sport national la romani….

de andi la 17 februarie 2011 - 13:17

… apropo Gabi, ala dinpre Oredea era o aia….

de gabi la 17 februarie 2011 - 16:08

ok, daca e asa, ai dreptate, „gheorghe gabi andi”.

de ALEX la 17 februarie 2011 - 17:46

STII ASA SE SCRIE ,NU STI …IN CONTEXTUL DE MAI SUS ,,cum vrei tu sa le stii pe toate ,, nu ,,sa le sti pe toate ,, ce sa-i faci …e grea gramatica limbii romane …

de eu la 17 februarie 2011 - 20:05

Exact cum spunea Gabi…. valabil si pentru desteprul, cititul si mult prea atentul la detalii: Alex

de Gabi la 18 februarie 2011 - 20:22

Interesanta treaba,dar de viteza nu vorbeste nimeni?Daca circuli regulamentar,chiar daca exista un „destept” care nu-ti acorda prioritata,cum naiba poti dobora un stalp de otel?Am avut noroc sa vad masina respectiva in dimineata accidentului langa trecerea pentru pietoni de langa turnul de apa si viteza cu care circula si modul in care a depasit un Logan facand slalom pe distanta dintre cele 2 treceri pentru pietoni,va spun linistit,ca nu 50km/h avea,orcine conducea acea masina.

Lasati un comentariu