CARNAVAL, CARNAVAL, VESEL CARNAVAL

• publicat la: 15 februarie 2011
CARNAVAL, CARNAVAL, VESEL CARNAVAL

Vineri după-masă elevii claselor a IV-a C, a III- a B şi a III-a C au dat startul manifestărilor de bal mascat la Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3, Carei. Copiii au aşteptat cu nerăbdare această perioadă, iar costumaţia lor a demonstrat interesul pentru câştigarea titlului de Cea mai frumoasă mască.

Manifestările au avut momente deosebite şi pline de farmec când fiecare elev şi-a prezentat masca. Cel mai bun dansator, cel mai rapid mâncător de portocale, dar şi dansul perechilor cu portocale i-au făcut pe elevi să se simtă foarte bine.

Cântecul şi voia bună au fost parteneri de nedespărţit pentru toate clasele pe întreg parcursul manifestării. Învăţătoarele Maria Şereşan, Maria Jurj şi Rodica Terţan îi felicită pentru comportamentul exemplar şi aşteaptă cu nerăbdare următoarea ocazie pentru o altă manifestare extracurriculară.

redactia

comentarii

de mozerdevon la 6 martie 2012 - 12:11

a fost cea mai frumoasa carnaval cu doamna invatatoare jurj mariana si cu prietenii. au fost muzici fantastice aduse de alex. in clasa noastra era alex laurentiu patrick diana daiana georgiana etc. cele mai frumoase fete au fost diana (pirat) cintia si georgiana(tiganca).

de buboi georgiana la 6 martie 2012 - 13:51

a fost un carnaval foarte frumos si fantastic

de coma la 6 martie 2012 - 14:39

doamne da greu e pentru unii sa invete corect o limba asa ca nu ne mai miram ca ati avut nevoie de un an ca sa va minunati de „cea mai frumoasa carnaval”…..

Lasati un comentariu