Gunoi mai scump, Poliţie Locală şi înlocuirea trandafirilor

• publicat la: 10 februarie 2011
Gunoi mai scump, Poliţie Locală şi înlocuirea trandafirilor

Luni 14 februarie 2011 , de la orele 10,00 consilierii locali au fost convocaţi pentru şedinţa ordinară aferentă lunii februarie.Ordinea de zi e deosebit de complexă ,  regăsindu-se pe ea şi  propuneri de majorări de tarife atât la colectarea gunoiului menajer cât şi la chiriile practicate in incinta Pieţei Alimentare.

Va fi interesant de urmărit ce declaraţii de dragoste işi vor face primarii şi consilierii  având in vedere că ziua de 14 februarie este recunoscută ca fiind  ziua universală a  indrăgostiţilor.

Sedinţa este publică şi se va desfăşura in sala 13 din cadrul Primăriei Carei.

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2011
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuielial creditelor interne pe anul 2011
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe trim.I. 2011 al Spitalului Municipal Carei
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2011 al Centrului Cultural al municipiului Carei
  5. Proiect de hotărâre privin aprobarea majorării taxelor şi chiriilor la Administraţia Pieţii Carei
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pa anul 2011 al Administraţiei Pieţii Carei
  7. Proiect de hotărâre privind reorganizarea Poliţiei Comunitare ca structură de Poliţie Locală,aprobarea organigramei şi statutului de funcţii şi a regulamentului de organizare şi funcţionare a Poliţiei Locale
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea, documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii al obiectivului de investiţie,,Asigurare utilităţilor pentru castelul Karolyi – Carei”
  9. Proiect de hotărâre privind studiul de fezabilitate pentru lucrarea ,, REAMENAJAREA SPAŢIULUI VERDE PE B-DUL 25 OCTOMBRIE , CAREI, jud. SATU MARE”
  10. Proiect de hotărâre privind documentaţia, Studiu de fezabilitate pentru,, IRIGAREA ZONEI VERDE AMENAJATĂ PE B-DUL 25 OCTOMBRIE, ZONA SEMAFOR- TURN DE APĂ DIN MUNICIPIUL CAREI”
  11. Proiect de hotărâre privind numirea membrilor Consiliului de administraţie al Spitalului Municipal Carei
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Bibliotecii Municipale Carei la programul Naţional BIBLIONET
  13. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru colectarea transportului şi depozitare al deşeurilor menajere aplicate de SC Bio Florisal SRL  satu Mare
  14. Diferite probleme de urbanism
  15. Diverse

Daniela Ciută

comentarii

de ROOCO la 11 februarie 2011 - 08:43

Atentie la reorgaizarea Politiei Comunitare,cu rugamintea pe care o adresez consilierilor PNLcare mi se par cei mai seriosi,capabili si care au coloana vertebrala,sa se organizeze si o evaluare,un test pshihologic a acestor oameni pe care nu-i putem numi politisti,nu au studii in acest sens,dovada modul lor de a se comporta si felul in care se adreseaza cetatenilor.Triati aceste personaje care nu fac cinste in multe cazuri orasului.

de @Rooco la 11 februarie 2011 - 12:18

Parca ziceai ca e numai un consilier PNL acuma sunt mai multi …..

de ROOCO la 11 februarie 2011 - 17:36

esti penibil domnule,acum sunt 4 consilieri PNL vorbeam de prezent nu de viitor,oricum eu sunt Pro PNL,daca chiar esti curios,era doar o socoteala daca PSD o sa ceara ca si la locale sa se mearga pe lista comuna dar sper sa nu.

de @Rooco la 12 februarie 2011 - 17:25

Si eu sper la fel ca tine.

de florica la 12 februarie 2011 - 20:09

Vreti sa spuneti ca se va hotari inlocuirea trandafirilor tocmai de ziua indragostitilor?Are simtul umorului primarul nostru.

Lasati un comentariu