Încălţat de unul care nu l-a votat!

• publicat la: 21 februarie 2011
Încălţat de unul care nu l-a votat!

Un cizmar din Arad, care anul trecut a lansat Programul „Rabla pentru încălţăminte”, i-a făcut preşedintelui Traian Băsescu o pereche de pantofi, după ce l-a auzit pe şeful statului spunând că nu are voie să umble cu pantofi vechi, scâlciaţi.

Potrivit Realitatea.net, Ştefan Filipaş are un atelier pentru confecţionarea pantofilor în municipiul Arad, iar în urmă cu câteva zile, i-a trimis preşedintelui ţării un e-mail în care îl informa despre intenţia lui.

„Având în vedere că este criză şi cu toţii o ducem rău, iar situaţia financiară nu este tocmai roză pentru nimeni, eu m-am gândit să vă ajut şi să vă fac pe această cale o comandă specială de încălţăminte, ieşită din mâinile unui meşter cu adevărat priceput. Chiar dacă recunosc că nu v-am votat şi nu vă prea iubesc, sunt mândru că sunt român şi vreau să priviţi gestul meu ca un act patriotic. De aceea, mi-ar face mare placere să vă văd purtând o încălţăminte ‘Made in Romania’ şi sper să-mi acceptaţi oferta”, i-a scris arădeanul preşedintelui Băsescu.

Pantofii confecţionaţi de Ştefan Filipaş sunt din piele, sunt negri, cu şireturi, iar cizmarul spune că sunt comozi. „Sunt pantofi clasici, care îl caracterizează pe preşedinte”, suţine cizmarul din Arad, care a lucrat o zi întreagă la confecţionarea lor. Preţul de producător a pantofilor este de 85 lei, a mai menţionat cizmarul.

Pantofii pentru Traian Băsescu vor fi trimişi la Cotroceni, prin intermediul unui curier.

Ştefan Filipaş are un atelier de producţie de încălţăminte în Arad, iar anul trecut, înaintea Sărbătorilor Pascale, a iniţiat Programul Rabla la pantofi, cu scopul de a-i ajuta pe cei care nu îşi permit să-şi cumpere o pereche de încălţăminte nouă.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, la începutul lunii februarie, la postul public de radio, că şi el şi-ar dori să aibă un salariu mai mare, la fel ca toată lumea. „Trebuie să recunoaştem că medicii sunt foarte prost plătiţi, că profesorii sunt foarte prost plătiţi, că funcţionarii sunt foarte prost plătiţi, că militarii sunt foarte prost plătiţi, că preşedintele e foarte prost plătit. (…) Noi avem salariile pe cât produce ţara, nu pe cât am avea nevoie. Şi eu aş vrea să am un salariu mai mare de 1.100 de euro pe lună, mai ales că n-am voie niciodată să am un costum ros în coate, trebuie să am tot timpul o cămaşă albă, o cravată, nişte pantofi nescâlciaţi şi, pentru asta, aş vrea să am un salariu mai mare. Sunt convins că şi medicul ar vrea, dar asta produce România”, spunea şeful statului.

Mai mult, la doar câteva zile după ce Traian Băsescu s-a plâns că are salariu mic şi cheltuieli mari, social-democraţii din Suceava au început să facă o chetă, ca să-l ajute. Cu banii strânşi, au de gând să-i cumpere şefului statului un costum, pe care vor să i-l trimită special pentru Congresul UDMR.

 sursa  cotidianul.ro

Lasati un comentariu