Interes redus pentru ajutoare comunitare

• publicat la: 4 februarie 2011
Interes redus pentru ajutoare comunitare

Chiar şi după anunţul de acordare a unui supliment celor care deja au beneficiat de acest program, mai sunt cantităţi de alimente din fonduri comunitare care  aşteaptă să fie ridicate din depozitul  careiean din curtea DSPL.

Potrivit celor declarate de Monica Lazăr, şef Serviciu  Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei ,s-a primit un ajutor suplimentar pentru incă 600 de persoane inscrise  in perioada iulie- decembrie, persoane care au intrat in şomaj ,pensie sau  au venituri mult diminuate.

“ Am trimis inştiinţări , acasă, persoanelor care inca nu şi-au ridicat ajutoarele comunitare la care sunt indreptăţite, deşi distribuirea a inceput incă din cursul anului trecut.” afirmă Monica Lazăr.

Responsabil cu  distribuirea acestor ajutoare, Dumitru Paşca din cadrul Serviciului de Asistenţă Socială Carei a precizat că “ impărţim in continuare ajutoarele rămase de anul trecut şi cele suplimentate de anul acesta, totul merge normal nu am avut probleme până acum “.

Ajutoarele constă in  14 kilograme de făină, 7 kilograme de mălai, 1 kg lapte praf, 3,5 kg kilograme  paste făinoase, 1.30kg biscuiţi şi 1 kg zahăr.

redacţia

Lasati un comentariu