NATO va construi un spital în România, la malul mării

• publicat la: 23 februarie 2011
NATO va construi un spital în România, la malul mării

NATO vrea să ridice un spital în România. Americanii şi-au dat seama că e mai ieftin să construiască un spital de la temelie decât să-şi trimită soldaţii de la Kogălniceanu în Turcia, Austria sau Germania. Noul spital va putea fi folosit şi de oamenii de rînd.Este primul construit în România după 1990.

Spitalul va fi construit chiar la malul mării, încă deocamdată informaţia este top secret. Niciun oficial, român sau american, civil ori militar nu vrea să scoată un cuvînt despre spital. Imagini ale priectului au apărut însă pe siteul unei firme de arhitectură care a mai construit spitale pentru NATO. cel de la Constanţa va avea 500 de paturi.

La etajele superioare va fi zonă de operaţii şi terapia intensivă. La subsol va funcţiona un centru de aprovizionare, o bucătarie şi o garderobă. Spitalul va fi deschis contracost şi civililor.

Constănţenii speră astfel să aibă alternativă la vechiul spital.

NATO a mai construit astfel de spitale în apropierea bazelor militare. Soldaţii de la baza din Kogălniceanu sunt, în prezent trimişi în Turcia sau Germania.

sursa Antena3

comentarii

de cititor la 25 februarie 2011 - 12:28

ce bine ar fi sa se construiasca si la noi in zona dar cu cadre aduse tot de nato ca de udmr ne am convins ce stiu sa faca si cat fura

de nisma la 25 februarie 2011 - 19:28

oooo ce bucurie era în ţară dacă numai udmr ştia să fură

Lasati un comentariu