Oferte pentru cei ce sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor

• publicat la: 9 februarie 2011
Oferte pentru cei ce sărbătoresc Ziua Îndrăgostiţilor

14 februarie este cunoscută ca ziua universală a îndrăgostiţilor. Şi ce poate fi mai frumos decât o zi specială dedicată dragostei? În România, sărbătoarea tradiţională pentru iubiţi este Dragobetele  care este sărbătorit pe 24 februarie.

Deşi multe persoane susţin că nu este nevoie de o zi anume pentru a demonstra sentimentele pe care le are, nu de puţine ori ni se intâmplă să ne dorim ca persoana de lângă noi să se concentreze numai şi numai asupra noastră, să simţim că pentru el/ ea reprezentăm totul, să ne lăsăm răsfăţaţi şi alintaţi, măcar o dată pe an.

Puteţi sărbători simplu, sau vă puteţi răsfăţa in multitudinea de cadouri pe care vi le puteţi acorda unul altuia, in funcţie de preferinţe.

Dacă încă nu v-ati  hotărât ce cadou să luati persoanei speciale din viaţa voastră,iată o soluţie la îndemâna oricui.  Puteţi  oferi de Valentine’s Day unul din pachetele de cărţi cu şi despre dragoste. În această perioadă librăriile şi editurile promovează cele mai interesante şi incitante romane de dragoste.

Flori, bomboane, inimioare de pluş sau excursii elaborate ? Sau o felicitare mai specială , chiar realizată manual ? De ce nu o braţară care are gravate pe spate  iniţialele voastre? Sau pur şi simplu o cină în doi.

Am străbătut oraşul în lung şi-n lat pentru a vedea care sunt ofertele pentru această sărbătoare a iubirii şi pentru a intra în dialog cu cei dispuşi să ne ofere informaţii legate de cum sarbătoresc sau dacă sărbătoresc.

Primul magazin la care ne-am oprit a fost  DecorShop situat în imediata apropiere a BRD-ului.Bonto Renata ne-a spus că sunt pregătiţi cu o gamă variată de produse , pentru toate buzunarele şi pentru toate gusturile, de la tot felul de inimioare-perniţe  şi animăluţe de pluş până la casete de bijuterii în formă de inimă sau aranjamente specifice pentru o cină romantică.

Preţurile sunt destul de accesibile.Dacă o periniţă o puteţi achiziţiona cu 10-15 lei pentru o casetă de bijuterii va trebui să scoateţi din buzunar între 20 şi 80 de lei,în funcţie de mărime şi  complexitate.Împachetările cadourilor alese vor fi şi ele pe măsura evenimentului ne şopteşte Renata.

În aceeaşi zonă a oraşului am intrat la singura agenţie de turism din oraş  pentru a afla care sunt ofertele de ultimă oră.Doamna de la agenţie ne-a declarat că în această perioadă nu sunt prea multe solicitări deşi au tot felul de oferte atractive.Astfel, vă puteţi răsfăţa pentru 2-3 zile în staţiunile din apropiere.La Băile 1 Mai sau  Băile Felix ,tariful este  de 50 euro/ persoană pentru  două nopti,cu surprize în cameră (coş cu flori),cină specială ,proceduri de tratament ,masaj sau băi termale .Aceleaşi condiţii sunt oferite şi dacă optati pentru Predeal ,Sinaia sau Sovata.

Îndrăgostiţii  cu dare de mână pot opta  pentru un minisejur la Londra, Paris sau Roma cu plecare pe calea aerului din Budapesta .Pentru cazare şi mic dejun,  pentru 3 nopţi va trebui să plătiţi 250 euro/persoană  iar pentru 4 nopţi-290 euro/persoană.

Dacă aţi decis să rămâneţi acasă , de ce nu aţi încerca să vă răsfăţaţi puţin  trecând pragul unui salon de coafură sau manichiură , pentru a vă impresiona partenerul?La salonul de înfrumuseţare Butterflay, din p-ţa 1 Mai, surorile Crişan aşteaptă atât doamnele şi domnişoarele cât şi domnii care doresc să îşi întreţină sau să îşi schimbe  look-ul.

Ramona, hair stilistul salonului precizează că au o mulţime de promoţii în această perioadă.”Aplicăm creaţii în păr,oferim o broşă aplicată în păr din partea salonului,tot felul de coafuri romantice,aplicăm extensii.Tinerele preferă acum buclele .În această perioadă vom oferi diverse  cadouri cum ar fi cordeluţe cu inimioare,cercei cu inimioare. Încercăm să ne răsfăţăm puţin clienţii pentru a-i introduce în atmosfera specifică Valentine’s Day” ne povesteşte Ramona.

Ancuţa, sora mai mică , s-a specializat în manichiură şi pedichiură.”Femeile în general, în aceasta perioadă, doresc să fie mai frumoase,mai îngrijite ca de obicei,aşa că sunt mai atentă la detalii.Ni se cer modele care să conţină culoarea roşie , culoarea iubirii.Execut manichiura simplă ,pedichiură simplă,extensii de unghii false cu gel,modele unghii false sau modele manichiura cu oja” .

Tot pentru manichiură sunteti aşteptate şi de către Tineghe Melinda la Salonul de înfrumusetare din P-ta Avram Iancu nr15( în spatele Volksbank).

Melinda execută manichiură naturală,unghii de porţelan, construieşte pe unghie flori de porţelan în funcţie de preferinţele clientelor,diferite alte modele ca inimioare sau floricele.”Cu ocazia Valentine’s Day, accentul se pune în primul rând pe frumuseţe , dacă o  femeie vrea să fie frumoasă şi unghiile ei trebuie să arate la fel” este de părere Melinda.

La aceeaşi adresă, Papp Andrea  îşi aşteptă clientele cu propuneri variate de coafuri pentru toate vârstele şi preferinţele.

“Nu doar în această perioadă ci pe tot parcursul anului facem coafuri frumoase,pentru toate gusturile. Vă aştept pentru  tunsori moderne,vopsit ,extensii,tratamente pentru: păr uscat, pentru păr gras, pentru căderea părului, pentru mătreaţă sau decolorare, diferite coafuri îin funcţtie de ocaziile la care clienta noastră participă Am prelungit orarul de funcţionare al unităţii şi vom oferi sfaturi în alegerea coafurii potrivite”.

În timp ce doamnele şi domnişoarele sunt preocupate de  înfăţişarea lor, domnii pot să prospecteze florăriile din oraş în aflarea celui mai potrivit buchet sau fir de floare.Cumpărători puţini şi flori din belşug, aşa că aveţi de unde alege.

La florăria unde în anii trecuţi era mereu forfotă,Papp Zsolt  ne  spune că” avem flori frumoase, de tot felul, avem de asemenea şi  multe accesorii pentru buchete sau aranjamente florale ,cadouri, asteptăm doar cumpărătorii care sunt foarte puţini .Buchete şi aranjamente florale facem doar la comandă.

Nici în centru , în spaţiul destinat florarilor, de lângă staţia de taxi, lumea nu se prea înghesuie la flori.Vanzătorii speră ca zilele de 13,14 februarie să aducă clienţii mult aşteptaţi.

Dacă v-aţi hotărât să petreceţi seara în oraş ,Restaurantul Bucureşti  vine cu o ofertă tentantă pentru tinerii amatori de dans şi muzică.Organizatorii promit un spectacol de muzică şi lumini, cu incepere de la orele 19,00, pentru care ar trebui să vă faceţi din timp rezervări.Veres Csaba, proprietarul localului ,promite 2 beri pentru domni şi un coctail pentru domnişoare la fiecare rezervare din data de 13 februarie.Rezervările se pot face la numărul de telefon 0745/810 494 sau direct la restaurantul Bucureşti.

Cei mai puţin tineri , dornici de o cină romantică liniştită  pot încerca meniurile speciale de la restaurantul Red&Brown.Listele de meniu din zilele de 12,13 si 14 februarie vor fi  îmbogăţite cu  preparate speciale, în ton cu sărbătoarea iubirii.Veţi putea servi Piept de pui cu ananas şi caşcaval , cu garnitură de orez cu stafide, Piept de curcan umplut cu suncă afumată şi mozarela cu garnitură de cartofi piure cu ţelină,Frigărui din piept de pui cu fructe şi crochete de cartofi sau Medalion de porc în sos de ciuperci cu garnitură de cartofi.

Şi restaurantul Wasabi  vă propune un meniu surpriză pentru acest sfârşit de săptămână în care se va sărbători ziua sfântului Valentin.

Nu toţi preferă sau nu îşi permit să petreacă ziua îndrăgostiţilor într-un restaurant  elegant.

Bagosy Sandor, muncitor operator la Contitech Carei va fi singur de Valentine’s Day dar “voi merge la Joy , unde vor veni acum multe fete frumoase şi sper  să-mi găsesc şi eu o prietenă.

Alex, agent  de vânzari  „ii spun prietenei mele(Melinda) că o iubesc mult de tot ii  ofer un cadou frumos apoi vom merge  la Joy să ne distrăm “.
Ana este asistentă şi spune că “ probabil voi lua cina în oraş cu soţul meu şi binenţeles ne vom face mici cadouri”.

Indiferent când serbăm această zi  a celor ce iubesc, ea este unică pentru fiecare dintre noi.

redactia

Lasati un comentariu