Recoltă bogată de premii pentru elevii careieni

• publicat la: 23 februarie 2011
Recoltă bogată de premii pentru elevii careieni

Sala Multimedia a Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare a găzduit miercuri de la orele 14,00 festivitatea de premiere a celor mai bune lucrări participante la concursurile din cadrul campaniei “Fără Violenţă  în mediul şcolar”.

La categoria Afişe au fost nominalizate 10 şcoli dintre care 4 licee.Cea mai apreciată lucrare de la această secţiune a fost afişul realizat de elevii Naghi Bernard şi Vida Robert de la Liceul Teoretic Carei care şi-au adjudecat astfel primul loc.

Pe următoarea treaptă a podiumului au urcat elevele Csobi  Bettina,Hevele Lili şi Schradi  Brigitta de la Şcoala cu clasele I-VIII  “Feny Istvan” din Căpleni.Locul trei a fost ocupat de Olaioş Cătălin,Hrezdac Vasile şi Onica Marius de la  Grup Şcolar Construcţii de Maşini“UNIO” Satu Mare.

Secţiunea Eseuri a adus un nou loc I pentru careieni.Din cei cinci nominalizaţi la categoria liceu, Coşarcă Adrian de la Liceul Teoretic a obţinut premiul cel mare.Pe locul II s-a clasat Glodean Anelis de la Colegiul Dna Stanca iar locul II a fost obţinut de Bodo Edina de la Liceul German Satu Mare.

La categoria gimnaziu,din cele şapte nominalizări,a impresionat eseul elevei Oprişan Iana dela Şcoala Mircea  Eliade.

Puşcaş Valentina de la Şcoala Constantin Brâncoveanu Satu Mare a obţinut premiul al doilea următorii clasaţi fiind Băbţan Antonia şi Toroc Ionuţ , elevi ai Şcolii Octavian Goga.

Şapte nominalizări a cuprins secţiunea Spot Publicitar dintre care două erau şcoli careiene.Cele trei eleve ale Şcolii  generale nr.1 din Carei, îndrumate de consilierul Schnell Beata, s-au dovedit a fi cele mai tari la această secţiune, obţinând un binemeritat loc I . Şi echipa liceului Teoretic a urcat pe ‘podium’ adjudecându-şi un frumos loc III.A doua poziţie a fost ocupată de către Şofran Haidu Alexandra şi Chiorean Dan de la Şcoala Constantin Brâncoveanu.

La final, toţi cei nominalizaţi  au primt Diplome de participare.

Elevii de la Liceul Teoretic Carei au fost îndrumaţi de către psihologul Onodi Eniko.

Daniela Ciută

comentarii

de Bots la 19 martie 2011 - 13:41

Bine, baieti!!

Lasati un comentariu