„Românii au talent” continuă să încânte publicul

• publicat la: 26 februarie 2011
„Românii au talent” continuă să încânte publicul

„Românii au talent”, numele celebrei emisiuni de pe Pro TV, devine acum şi o încântătoare recunoaştere a faptului că românii au cu adevărat talent.

După numai o săptămână de la debutul cu audienţe incredibile, în care Narcis Iustin Ianău ne-a lăsat perplecşi, concurenţi aleşi pe sprânceană ne-au încântat la ce-a de-a doua ediţie a emisiunii.

Duetul format din Alina Dincă şi Cristina Bondoc, două bune prietene, au entuziasmat publicul, iar juriul a decis că prestaţia fetelor este demnă de a ajunge într-o finală. Andra şi-a stăpânit cu greu lacrimile până la final, mărturisind că vocile celor două sunt cu adevărat superbe. Deşi publicul s-a arătat sceptic la început, judecând aspectul non-model al fetelor, şi-au schimbat rapid impresiile pripite când cele două şi-au intrat într-un rol ce le-a venit mănuşă. Au ţinut publicul în mână până la sfârşit, apoi s-au auzit ropotele de aplauze.

Luca Valentin şi-a demonstrat în mod categoric dexteritatea după ce a reuşi să şi prindă paharele, sticlele şi tot ce-a mai aruncat prin aer pentru a putea combina un cocktail.

Tehnica desăvârşită şi-a însuşit-o însă după o temeinică pregătire, probată la focul multor competiţii din ţară şi din străinătate, de unde s-a întors campion.

Ioan Daniel Borsan a vrut să distreze publicul şi chiar i-a reuşit. Costumat în Dracula dezinhibat, deşi pentru prima oară în faţa unui public, de o energie debordantă şi dezarmant de sincer şi-a făcut numărul cum a ştiut el mai bine.

Vanda a fost o adevărată vedetă. Ritm, ureche muzicală, simţ artistic. Are 3 ani şi este o căţeluşă cu adevărat talentată, pentru că dansat impecabil. Studenta Szep Bernadette, stăpâna sa, a dresat-o perfect, reuşind să realizeze împreună un număr plin de farmec.

Dan şi Constantin, foşti gimnaşti de performanţă, au realizat o frumoasă acrobaţie, promovând un stil prea puţin căutat pe la noi. Publicul a apreciat însă calitatea şi i-a răsplătit cu multe aplauze.

Acum avocat, Mihail Alexandru Cămărăscu, un român cu talent, a evocat momentul când destinul a ales pentru el un alt drum decât cel pentru care se simţea cu adevărat pregătit. Prezent pe scenă pentru o singură seară, seara de la Pro Tv, Alexandru Cămărăscu a cântat operă, visul său de o viaţă.

Preselecţia concurenţilor pentru „Românii au talent” a durat şase luni, iar Pro Tv a înregistrat şase emisiuni. Semifinaliştii vor fi prezentaţi în ultima dintre ele, iar cele trei semifinale, cu câte 16 concurenţi, vor fi transmise în direct.

Pe data de 9 aprilie, va avea loc finala, când vor rămâne 12 concurenţi. Câştigătorul va fi ales de public, prin SMS, iar marele premiu este de 120.000 de euro.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu