Convocare AGA la SC Ardealul SA Carei

• publicat la: 3 martie 2011
Convocare AGA la  SC Ardealul SA Carei

Consiliul de Administraţie al SC ARDEALUL SA Carei, în baza prevederilor Legii31/1990 cu completările şi modificările ulterioare şi prevederilor actelor constitutive,ale societăţii, convoacă Adunarea Generală  Ordinară a Acţionarilor în data de 05.04.2011, la ora 12,00 în sala de şedinţe de la sediul societăţii din str Cuza Vodă , nr.24 Carei, pentru toţi acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor la data  de referinţă 21.03.2011.

A.G.O.A  va avea următoarea ordine de zi:

1. Prezentarea şi aprobarea raportului Consiliului de Administraţie pe anul2010.

2. Prezentarea raportului Auditoriului Financiar

3. Prezentarea şi aprobarea Bilanţului şi a Contului de Profit şi Pierdere pentru exercitiul financiar 2010.

4. Alegerea Consiliului de Adminstraţie şi descărcarea de gestiune a  actualului Consiliu de Administraţie

5. Numirea şi fixarea duratei contractului Auditoriului Financiar.

6. Prezentarea şi aprobarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli pe anul 2011.

7. Prezentarea şi aprobarea Proiectului de Investiţii pentru anul 2011.

8. Mandatarea Consiliului de Administraţie de a contacta credite bancare pentru productie şi investiţii.

9. Împuternicirea Consiliului de Administraţie de a proceda la vânzări şi cumpărări  de active, acţiuni, precum şi constituirea de garanţii reale mobiliare şi imobiliare.

10.Împuternicirea Consiliului deAdministraţie pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

Documentele, procurile speciale şi informaţiile referitoare la problemele incluse pe ordinea de zi se pot consulta la sediul societăţii. Reprezentarea acţionarilor în Adunarea Generala se poate face pe baza de procuri speciale, care se vor depune la sediul societăţii, până la data de 31.03.2011.Consiliul de Administraţie  propune data de înregistrare 30.04.2011.

În cazul în care nu sunt întrunite condiţiile cerute de lege, a doua convocare se face pentru data de 06.04.2011 la aceeaşi oră, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi.

PREŞEDINTE AL CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE

Ing. Lupşica Mircea

comentarii

de Auditoriu' la 7 martie 2011 - 09:07

Stimati Ziaristi,

Va rugam sa reveniti asupra articolului comunicat in privinta termenului „Auditoriu” intrucat noi, publicul, nu ne putem pronunta asupra celor „auzite” despre performantele si situatiile financiare ale Ardealul S.A.

Mie, unul, mi-ar placea sa fiu „auditoriul” acestei societati, se pot castiga bani multi. Rectificati va rog la punctele 2 si 5 pentru ca acest articol il citesc si oameni care se mai pricep.

Va multumesc pentru efort.

de OTTI la 7 martie 2011 - 12:39

Poate „AUDIT ” NU ?

de doina la 7 martie 2011 - 20:24

mare-i gradina Domnului da multi i-au sarit gardul asa ca tutu si mutu de mai sus!vedeti voi,de-aia nu sunteti voi actionari la Ardealul ca nu pricepeti nici care-i diferenta intre un articol si un comunicat!nici de public nu sunteti buni,poate va ia boc de consilieri.

de Auditoriu la 8 martie 2011 - 11:39

Tanti doina, tu cred ca nu ai prins esenta! in plus, probabil ca tu esti pomu’ din gradina Domnului…cum se scrie corect: „da multi” ori „da’ multi” ori…?

de IONEL MUNTEANU pentru "AUDITORIU" la 8 martie 2011 - 19:44

Tanti e actionara la ARDEALU si a lucrat la POSTA ROMANA din Carei,acum e pensinara,stie foarte bine ce e AUDITORIUL,stie sa scrie si e corect oricum ,poate tu AUDITORULE esti prea plin de tine si de gramatica ta,rusine asemenea postari.

de Auditoriu la 9 martie 2011 - 12:23

Domnule Ionel Munteanu,

Va multumesc pentru detaliile transmise legate de „tanti Doina”. Probabil, trebuia sa incepeti cu „tanti doina” in ceea ce priveste a fi plin de sine…noi, cei mici si slabi, n-avem cum sa fim actionari la Ardealul…doar anumiti oameni perfecti, care stiu sa faca distinctia intre „comunicat” si „articol”…

de LULU la 9 martie 2011 - 16:27

mai ce cacaciosi sunteti,pai de ce nu ti-ai cumparat si tu o actiune la Ardealu,Auditorule destept.cine naiba te-a oprit plangaciosule,sa nu-mi spui ca nu ai avut 2 leiNu stiu de ce permite acest site asemenea comentarii ?sau poate plac ? aici se da posibilitatea la intrigi si instigari,m-am saturat si multi altii ca mine.

de Auditoriu la 10 martie 2011 - 06:24

Lulu, trebuia sa observi ca „tanti Doina” facea remarci cu privire la anumite „calitati” pentru a deveni actionar si nu la a avea „2 lei” in buzunar pentru a deveni actionar la Ardealul…se pare ca nici tu n-ai priceput esenta…

Lasati un comentariu