Culturiştii din Carei s-au întrecut la proba “Biceps – Max”

• publicat la: 27 martie 2011
Culturiştii din Carei s-au întrecut la proba “Biceps – Max”

Sâmbătă. 26 martie, la sala de recreere de pe strada Vasile Lucaciu, a avut loc proba “Biceps – Max” în cadrul Olimpiadei “Fit Force”.

Proba a constat în ridicarea unei haltere la piept, în mod progresiv, de către fiecare concurent, o singură dată, cu aceeaşi greutate.

Concurenţii înscrişi au fost Osvath Andras, Negrean Augustin, Vasilescu Mihai, Gal Lajos, Andreica Gheorghe, Olariu Vasile, Sziki Marton, Borota Iosif şi Polak Romeo.

Ei început prin a ridica greutăţi de 40 de kg şi s-au oprit la 100 de kg.

Câştigătorul probei a fost Olariu Vasile, cel care a reuşit să ridice greutatea de 100 de kg de două ori. Această performanţă i-a adus şi un abonament pe o lună la vibrotrainer, pe lângă cea mai înaltă poziţie pe podium. Pe locul II se situează Gal Lajos, care a ridicat o dată greutatea de 100 de kg, iar Vasilescu Mihai şi Borota Iosif au luat locul III, ridicând fiecare câte 90 de kg.

Proba “Biceps – Max” a fost prima din şirul probelor ce se vor organiza lunar pe parcursul Olimpiadei “Fit Force”. În cadrul competiţiei de sâmbătă, toţi premiaţii au acumulat puncte care vor fi adunate cu cele obţinute în probele viitoare. Concurentul cu cele mai multe puncte acumulate la final de an, va câştiga marele premiu, suma de 1000 de lei.

redactia

comentarii

de andra la 28 martie 2011 - 20:28

felicitari tuturor concurentilor!:) a fost un concurs interesant si fair play:)

de da la 30 martie 2011 - 10:36

da va rog serios si bOROTA E culturist da vad ca are echipament da in rst…………………..

Lasati un comentariu