Dumitru Costin: Avem un guvern care îşi urăşte cetăţenii

• publicat la: 16 martie 2011
Dumitru Costin: Avem un guvern care îşi urăşte cetăţenii

Preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a declarat, astăzi, în deschiderea mitingului din Piaţa Constituţiei că „avem un guvern care îşi urăşte cetăţenii”.

„Indiferent ce se va întâmpla azi (miercuri n.r.) şi în viitor vă cer ca salutul nostru de acum încolo să fie acesta: ‘Jos Guvernul Boc’. Guvern care şi urăşte sincer cetăţenii, pe cei care au ieşit şi sincer i-au votat.Probabil că azi majoritatea parlamentară care i-a susţinut şi îi susţine în continuare va uita pentru ce au fost trimişi în Parlament şi vor vota împotriva moţiunii. Să nu uite că ne vor chema din nou la urne şi atunci o să-i ştergem din cartea de istorie. Din acest Cod al Muncii pe care ei vor să-l promoveze ni se spune să plecăm din ţară. Porţile ţării sunt deschise, aşa că plecaţi pentru că la voi în ţară legislaţia este la pământ, sănătatea, învăţământul, protecţia socială sunt la pământ. Decât să plecăm noi mai bine să plece ei. Jos Guvernul”, a declarat liderul BNS, citat de Agerpres.

Alături de sindicaliştii prezenţi la mitingul din Piaţa Constituţiei participă în semn de solidaritate cu mişcarea sindicală din România şi Josef Niemiec, secretar general adjunct al Confederaţiei Europene al Sindicatelor, dar şi secretarul general al Federaţiei Internaţionale a Sindicatelor.

sursa jurnalul.ro

Lasati un comentariu