Elevi careieni în schimb de experienţă în Danemarca

• publicat la: 17 martie 2011
Elevi careieni în schimb de experienţă în Danemarca

Proiect Leonardo da Vinci ” A fi Fermier- intre teorie şi practica daneză” finanţat de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitate in Domeniul Educaţiei şi Formării profesionale numărul LLP-LdV/IVT/2009/RO/O10 şi câştigat de Grupul Scolar ”Simion Bărnuţiu” s-a desfăşurat in cele mai bune condiţii.

Grupul țintă al proiectului a fost alcătuit din 14 elevi: 6 fete şi 8 băieţi din clasele a X-a respectiv a XI-a, de la profilul Resurse naturale şi Protecţia Mediului, Specializarea Tehnician Veterinar. Elevii participanţi au fost:Truscai Ramona Alina, Sălăgean Laurenţiu Andrei, Mastan Robert Gyorgy, Boros Krisztian, Maris Marius Daniel, Hotea Gheorghe Vasile, Purdea Cristina Florica, Balas Luiza, Opre Alexandru Mihai, Vale Irina Viorica, Vasvari Annamaria, Lucuţ Vlad Ioan , Griszhaber Kinga Katalin, Purdea Cristian Marian.

Programul de formare a avut o durată de două săptămâni in perioada 16-30 iunie 2010, 6 ore pe zi şi  s-a desfăşurat in trei ferme zootehnice de vaci , porci şi nurci, dotate cu echipamente moderne care au asigurat condiţii optime pentru derularea mobilităţii. Bugetul Proiectului a fost de 51470 Euro.

Grupul Scolar ”Simion Bărnuţiu” a urmărit şi indrumat participanţii pe intreaga perioadă de plasament prin profesorii insoţitori: prof.  Kato Marinela Anca  şi prof.ing. Nuna Mihaela.

Prin obiectivul proiectului s-a urmărit sprijinirea participanţilor in activităţi de formare profesională pentru acumularea de cunoştinte, dezvoltare de abilităţi şi calificări menite să le faciliteze dezvoltarea personală și inserția pe piaţa muncii europene.

Proiectul a fost o oportunitate pentru a învăța tehnici moderne de munca, un prilej de lărgire a orizontului cultural și profesional, si asumarea de responsabilități cu maximă seriozitate.

Grupul Scolar ”Simion Bărnuţiu” aduce mulţumiri  Consiliului Local Municipal Carei si primarului  Kovacs Eugen pentru sprijinul acordat in desfăşurarea proiectului.

redactia

comentarii

de tziganu la 21 martie 2011 - 10:12

bravo bravo bravissimo
pe cind duceti si pe noi
sa aratam cum facem un bishnitz

de cotto la 21 martie 2011 - 15:00

hai fetele hai fetele

de angela la 23 martie 2011 - 11:50

Felicitari! Tineti-o tot asa! Data viitoare as vrea sa vin si eu cu voi;)

de Pufy la 24 martie 2011 - 15:55

..da unde-i Bibicul ?
unde esti Bibicule ?

Lasati un comentariu