Juniorii mici la Cupa Mărţişorului organizată de Tapo Carei

• publicat la: 6 martie 2011
Juniorii mici la Cupa Mărţişorului organizată de Tapo Carei

În cursul zilei de sâmbătă,la sala de antrenamente a clubului Tapo Carei s-a desfăşurat Cupa mărţişorului la Tenis de masă,adresată grupei de vârstă 8-10 ani.

Au fost prezente numeroase echipe de la Cluburile şcolare sportive din împrejurimi,atât fete cât şi băieti.Concursul a debutat cu întrecerile fetelor.Echipa fetelor de la Clubul Tapo Carei a fost formată din  Keresztesi Kitty,Podoabă Barbara, Molnar  Alina,Dari Helga şi Suveg Larisa.De la Clubul sportiv Zalău au participat Bănuţ Oana,Bican Iulia       şi Pop Andra. Petrean Oana a concurat din partea clubului sportiv Cluj-Napoca.Cea mai numeroasă prezenţă am semnalat-o la echipa clubului sportiv din Cehu Silvaniei: Barbor Ioana, Szabo Alicia,Teteis Gianina,    Szabo Cyntia,Tătar Oana,Bristan Adnana,Tămăşan Raluca, Suba Andrea,Rus Irina şi Câmpan Carla.

Se pare că nu e necesară o prezenţă numeroasă pentru a câştiga un loc fruntaş în clasament, fapt dovedit de rezultatul final al competiţiei.Astfel,primul loc a fost adjudecat de singura participantă de la CSM Cluj,Petran Anca.Următoarele trei locuri au fost împărţite de fetele de la Tapo Carei.

Locul   II Kerersztesi Kitty ,Tapo Carei

Locul  III Podoaba Barbara,Tapo   Carei,

Locul  IV Dari Helga,Tapo  Carei

Echipele din Zalău,antrenate de Cătar Ancuţa şi Mureşan Augustin au apreciat condiţiile de organizare de la clubul careiean”atât organizarea cât şi condiţiile de joc sunt bune. Pentru noi este important să joace copiii,să acumulăm experienţă , acesta fiind un concurs de pregătire deoarece săptămâna viitoare vom participa la Campionatul Naţional  de la Braşov ,cu echipe băieţi şi fete, junior 3 pentru copii cu vârste cuprinse între 11-13 ani”.

După fete, a venit rândul băieţilor să-şi arate îndemânarea în sportul cu mingea de celuloid. Nu mai puţin de 6 echipe s-au înscris în concurs, dintre care una din Ungaria.

Delegaţia din Cehu Silvaniei a venit însoţită de Mirel Olăhuţ, directorul clubului copiilor Cehu Silvaniei.

“Am venit la Carei cu gânduri bune ,gânduri alese, frumoase.Este o competiţie cu tradiţie şi am venit cu mare plăcere.Am venit cu 11 fete şi 5 băieţi. Suntem în faza de iniţiere, de învăţare.dorim în continuare să accedem, să ajungem şi noi în campionatul judeţean,şi uşor,uşor şi în cel  naţional.Doresc tuturor participanţilor mult success,organizatorilor multă sănătate şi dorinţa de a mai organiza asemenea concursuri.Suntem susţinuţi de   primărie ,clubul copiilor şi se  implică şi părinţii” a afirmat Mirel Olăhut.

Din echipa băieţilor au făcut  parte Buda Cătălin, Cozma Dariu,Coste Stelian şi Mureşan Răzvan.

Pentru Tapo Carei au jucat Balaj Robert,Axinte C. ,Mudure Andrei, Vaipan Iuliu,Szabo Bencze,Tari Bencze şi Schmidt Helmut. Din Ungaria a participat Molnar David.CS Zalău a participat cu Sallai Tamas, Muresan Cristian şi   Bosancean Ionuţ.Pop Mihai,Hurloi Vlad şi Lungu Vlad au făcut parte din echipa CS Cluj.

Bobotan  Andrei, profesor  de educaţie fizică şi sport la Şcoala din Petreşti a înscris în concurs elevii Vas  Erik, Fleis Marton şi Fleis Balazs.Tot el a declarat pentru Buletin de Carei că “ vin cu drag la Carei ,la această sală unde mai fac şi câteodată antrenamente.Am întalnit aici o echipă minunată .Organizarea acestui concurs este exemplară. Ceea ce fac, fac cu drag şi se vede că sunt pasionaţi de  acest sport. La Petreşti este mai greu să  înfiinţăm un club sportiv. Aici am venit cu sprijinul părinţilor. Sper doar ca aceşti copii să participle la cât mai multe competiţii de genul acesta, să facă mişcare, sport. Îi îndrumăm în general  spre  mişcare, spre o viaţă sănătoasă. Mulţumim pe această cale d-lui Podoabă  Mircea pentru ajutorul acordat până acum, dânsul ne-a şi sponsorizat cu palete şi mingi.De asemenea mulţumim organizatorilor că ne-au invitat la această competiţie”.

La final,clasamentul la băieţi a fost următorul:

locul I    Balaj  Robert  -Tapo Carei,locul  II   Hurloi Vlad –CSM Cluj,locul III  Pop Mhai     –  CSM  Clujsi locul  IV- Sallai Tamas –   CS  Zalău

Echipa organizatorilor a fost formată din Podoabă Mircea, Makari Vasile şi  Bottyan Geza.La competiţie au participat un număr de 43 de copii.

Cel mai tânăr participant a fost Mudure Andrei, 6 ani.Premiile au constat în cupe ,medalii ,diplome ,diplome de participare şi postere pentru toţi copiii.Sponsori  au fost Contric Alex , Kevin Quatro, Consiliul Local Carei.

redacţia

Lasati un comentariu