“Zâna Fluturaş”aduce unul din premiile Festivalului de Teatru la Carei

• publicat la: 2 aprilie 2011
“Zâna Fluturaş”aduce unul din premiile Festivalului de Teatru la Carei

Teatrul de Nord din Satu Mare a găzduit  în cursul săptămânii trecute a cincea ediţie a Festivalului  de Teatru dedicat elevilor,Rotaract. La festival au  participat  27 de trupe de teatru ale elevilor din judeţele Satu Mare, Hunedoara, Suceava,  Cluj.

La această ediţie, elevei Marincaş Denisa din clasa a V-a A a Şcolii cu Clasele I-VIII Nr. 1, Carei i-a fost decernat Premiul pentru Cea mai Bună interpretare feminină în rol secundar : “Zâna Fluturaş” din piesa “Visul unei nopţi de vară” de W. Shakespeare cu care a participat la concurs.Este pentru a doua oară când Şcoala generală nr.1 Carei  aduce un premiu important de la acest Festival de Teatru,după ce la ediţia de anul trecut,eleva Achim Corina a obţinut premiul pentru Cea mai Bună interpretare feminină in rol principal la secţiunea gimnaziu.

Denisa Marincaş este pasionată de teatru, muzică şi lectură dar este şi o elevă cu rezultate deosebite la învăţătură. În ciuda firii ei extrovertite, ea a fost foarte emoţionată la primirea premiului.

Ii urăm să aibă şi  in continuare rezultate deosebite .

redacţia

Lasati un comentariu