Ajutoare pentru copii

• publicat la: 22 aprilie 2011
Ajutoare pentru copii

Asociaţia „I .C .Brătianu” din Satu Mare a adus la sediul PNL din Carei ajutoare umanitare colectate prin acţiunea „Girafa” , demarată de către Dorina Marica Grünfeld şi Anna-Maria Maruşca,preşedinta ,respectiv vice-preşedinta Organizaţiei de Femei a PNL Satu-Mare.

Ajutoarele constau în 10 pachete pentru 10 copii din familii aflate în dificultate. Unii dintre acesti copii au rezultate bune la învăţătură, dar dispun de condiţii sociale modeste. Pachetele vor fi distribuite de doamna Alina Mocanu din Carei. Au fost oferite şi pachete pentru copii din Sanislău. Acestea vor fi preluate şi distribuite de doamna Maria Şaitoş.

Prin această acţiune, „Asociaţia „I.C.Brătianu” doreşte să aducă o rază de lumină, speranţă şi căldură în sufletul acestor copii. În acţiunea de colectare a acestor lucruri au fost implicaţi mulţi voluntari care au fost prezenţi în supermarketurile din Satu Mare zilnic între orele 16:00 – 20:00, începând din 7 aprilie.

Asociaţia “I.C.Brătianu” multumeşte tuturor celor care s-au alăturat acţiunii „Girafa” prin eforturile depuse în supermarketuri. Sub sloganul : „Sărac nu este acela care nu a avut niciodată nimic, cu adevarăt sărac este cel care nu a ajutat niciodată pe nimeni!” s-au strâns rechizite, hăinuţe, alimente, dulciuri, jucării pentru copiii cu o situaţie materială mai modestă.

Cu sprijinul tuturor celor implicaţi, peste 200 de familii sătmărene vor beneficia de un ajutor umanitar acum, în pragul Sfintelor Sărbători de Paşti.

redactia

Lasati un comentariu