BCR opreşte temporar sistemul informatic în noaptea de vineri spre sâmbătă

• publicat la: 15 April 2011
BCR opreşte temporar sistemul informatic în noaptea de vineri spre sâmbătă

Banca Comercială Română (BCR) întrerupe de vineri, de la ora 23.00, până sâmbătă, la ora 05.00, funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, precum şi reţeaua de acceptare ATM/MFM (maşina multifuncţională) şi POS BCR.

Reţeaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectată de această întrerupere, precizează BCR, într-un comunicat.

Fluctuaţiile disponibilităţii din reţeaua de ATM/MFM, POS şi carduri BCR vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc îmbunătăţiri aduse sistemului informatic BCR – îmbunătăţiri care vor conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative – Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR va fi disponibil conform programului de funcţionare – 24/7, cu excepţia afişării informaţiilor referitoare la cardurile de credit.

Serviciile oferite de good.bee prin intermediul telefonului mobil vor fi, ca de obicei, funcţionale 24 de ore din 24, permiţând clienţilor să obţină informaţii despre cont, să reîncarce orice cartela de mobil în reţelele partenere, să trimită bani în orice cont din Romania sau sa plătească facturi direct de pe mobil.

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor, peste 16 miliarde euro, dar şi din punct de vedere al numărului de clienţi.

sursa  AGERPRES

Lasati un comentariu