Boc, într-un turneu prin ţară pentru a spăla creierii celor puţini care au rămas cu PDL

• publicat la: 4 aprilie 2011
Boc, într-un turneu prin ţară pentru a spăla creierii celor puţini care au rămas cu PDL

Preşedintele PC Daniel Constantin a declarat, duminică, la Congresul partidului, că, în încercarea de a contracara alianţa dintre PC, PNL şi PSD, liderul PDL Emil Boc a început un adevărat turneu prin ţară pentru „a spăla creierii celor puţini care au rămas cu PDL”.

Domnul Emil Boc, din păcate, vorbeşte în fiecare weekend ca o placă stricată, repetând acelaşi lucru, că ei sunt cei mai buni, că am ieşit din criză, că sunt salvatorii acestei naţiuni . Criza nu o să dispară cu PDL la guvernare. Nu avem nevoie de un Guvern Băsescu-Boc, care se conduce după politica «nu avem bani, luăm de la Fondul monetar internaţional»”, a afirmat Constantin.

El a mai spus că PC are datoria să înlăture efectele dezastruoase ale guvernării, arătând că primii paşi au fost făcuţi prin intrarea senatorului Vasile Nistor în partid, de la PDL, arătând că, astfel, opoziţia a reuşit să aibă majoitatea la Senat şi să deblocheze legi importante, cum este reducertea TVA pentru produse alimentare.

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la o şedinţă a OT-PDL, că „televiziunile de atac ale mogulilor manipulează cu înverşunare orice poate fi pozitiv în ţară”, preşedintele PDL afirmând că acest lucru arată disperarea cu care este privit faptul că partidul începe să adune capital politic.

sursa  mediafax

comentarii

de felix usl-istu' la 7 aprilie 2011 - 16:39

Dl.Boc e amator in spalatul creierelor; haideti la mine la Antene sa vedeti cum se face spalarea in masa a creierelor! Apropo, ati vazut ca romanii au si uitat ca eu sunt mare securist! Ha, ha, ce v-am tras-o mai romani dragi!!

de cititor la 7 aprilie 2011 - 19:14

ce zici de Base cu dosarul lui de securist?e bun de presedinte?fara flota merge,nu?un fleac,ne-a ciuruit,nu?

de felix usl-istu' la 11 aprilie 2011 - 11:20

raspunsuri @cititor:
1. Dosarul lui Base fata de dosarul meu e o nimica toata! Si cat m-am chinuit sa ajung Securist cu eticheta definitiva de la ICCJ!!
2. De presedinte nu prea( pentru mine si prietenii mei Vantu, Voicu &co.), de Dictator ar fi excelent ( pentru voi romanii, dar noroc cu democratia asta originala de Dambovita)!
3. Intrebarea poti sa o adresezi d-lui Nicolae „Saniuta” Vacaroiu; ai putea sa-l intrebi si de fidejusiunea CEC – FNI(dormi linistit), dar si de evaporarea miliardelor de EUR din privatizarea BCR (fapt produs in anul de boom economic 2008, pana la alegerile din Nov., cu PNL la putere si PSD la sustinere), ca tot e seful Curtii de Conturi.
4. Ne-a ciuruit, e adevarat, dar ai deschis ochii sa vezi cine, Cititorule?

Lasati un comentariu