Bursa locurilor de muncă in organizarea AJOFM Satu Mare

• publicat la: 8 aprilie 2011
Bursa locurilor de muncă in organizarea AJOFM Satu Mare

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare organizează in data de 15.04.2011 – BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA.
La această acţiune, se doreşte participarea a unui număr cât mai mare de agenţi economici ce vor pune la dispoziţia persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă o gamă cât mai variată de locuri de muncă, atât pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucrători necalificaţi cât şi pentru persoane cu studii superioare.
Evenimentul va avea loc incepând cu ora 8.30 şi se va desfăşura in localitatea Satu Mare la Casa de Cultură a Sindicatelor, situată in P-ţa 25 Octombrie.

Agenţii economici interesaţi pot confirma participarea şi vor transmite oferta de locuri de muncă disponibile  la AJOFM Satu Mare:

– tel/fax:0261.770.237, 0261.770.238
– mail : satu_mare@ajofm.anofm.ro

Standuri speciale vor avea : Inspectoratul de Politie al judeţului Satu Mare, Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare, Centrul Militar Satu Mare, Fundaţia ’’ Hans Lindner’’ Satu Mare şi Asociaţia ’’Caritas’’ Satu Mare.

Persoanele in căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate să participe la această bursă, unde vor putea găsi locuri de muncă conform pregătirii lor profesionale  şi sprijin in vederea completării  unui CV, cu care să convingă angajatorul că sunt persoanele potrivite de care au nevoie.

În acest fel, AJOFM incearcă să aducă la aceeaşi masă cele două forţe ale economiei, angajatorii şi viitorii angajaţi.

redactia

comentarii

de molnar cipriana la 6 februarie 2012 - 09:28

as vrea si eu un loc de munca

de dorel la 6 februarie 2012 - 09:36

in ce domeniu? cat dai?

Lasati un comentariu