Eurogol Hagen

• publicat la: 10 aprilie 2011
Eurogol Hagen

Duminica,10 aprilie,cu incepere de la ora 17,Victoria Carei a intâlnit in deplasare Vointa Babţa.

Un teren deosebit de greu şi un vânt puternic, care de multe ori a deviat traiectoria mingii, a impiedicat echipa noastră, mult mai tehnică,să-şi etaleze jocul .

La meci nu au asistat mai mult de 20-25 spectatori,dintre care un grup de 5,”fini cunoscători” ai fenomenului indicau prompt arbitrului fiecare fault,out,corner şi tot ce se intâmpla pe teren  iar jucătorii gazdă erau „orientaţi ” cu fraze de genul “ia-i număru” şi indemnuri gen „loveşte-l”,”rupe-l”.

Gazdele, antrenate de Vasile Simonca, intră in teren cu următorul 11

Tămăşan,Blidar,Ardelean,Deac,Serban,Feher,Temian M,Randos,Temian O., Pop,Arcica.

Victoria Carei incepe in poartă cu Fekete, linia de fund Somogy,Botoş,Moca,Ticle ,la mijlocc Fabian,Alexuţan,Roşu şi Peczer iar in atac Hagen şi Pereş.

Nu  trec decât trei minute şi Peczer,după o incursiune solidară ,pornită de la centrul terenului ,depăşeşte si ultimul apărător,trage frumos spre colţul lung,toţi  văd mingea în poartă dar terenul işi face datoria şi mingea trece pe lângă bară.

Mai avem câteva bune ocazii de gol la şuturile expediate de Hagen şi Peres dar mingea ocoleşte poarta de fiecare dată.  Gazdele au prima fază de poartă abia in min 20,când Pop execută bine o lovitură liberă in careul mic al Victoriei dar Fekete prinde cu siguranţă .

Trecem pe lângă deschiderea scorului  şi in min 25,dupa ce driblează doi apărători pe linia de fund,Fabian centrează in mijlocul careului de unde Pereş trimite peste portar dar mingea nu ajunge in plasă fiind scoasă de pe linia porţii de un apărător al gazdelor.

Presăm in continuare ,mai avem câteva faze frumoase dar fără rezultat pe tabela de marcaj.

In min 35 se face dreptate pe teren.Peczer,care a avut azi un joc foarte bun,recuperează o minge la mijlocul terenului ,ii trimite lui Hagen care trage puternic cu stângul,mingea poposind in vinclul porţii adverse.

Voinţa Babţa-FC Victoria 2008 Carei 0-1

In min 40,Fabian este nevoit să facă prima schimbare,iese accidentat Somogy ,Madaras intrând in locul lui.

Repriza a doua incepe sub semnul echilibrului ,se joacă mai mult la mijlocul terenului ,gazdele au câteva incursiuni fiind stopate de fiecare dată de apărătorii Victoriei care azi au făcut un joc foarte bun.

Victoria trece pe lângă majorarea scorului atât in min 71 când Hagen preia o minge pe partea stângă ,pătrunde in careu ,driblează ultimul apărător fiind oprit printr-o tragere discretă pe  care arbitrul de centru nu o vede, cât mai ales in min 72 când după o centrare a lui Pereş de pe partea dreapta, Hagen trimte spre poarta din 3m dar Tămăşan,cu un reflex uluitor reuşeşte să respingă,mingea ajunge la Alexuţan care cu capul o trimite spre poartă fiind respinsă de pe linia porţii de către Deac.

La Victoria Carei  au mai evoluat Kopriva şi Gecse,care i-au inlocuit pe Fabian şi Pereş.

După un meci bun,băieţii noştri obţin o victorie meritată şi aşteaptă cu incredere meciul următor care va avea loc sâmbătă in compania celor de la Tăşnad.

Meciul a fost condus la centru de Câmpan M  ajutat la margine de Pop Emanuel şi Priher Ionuţ cu câteva greşeli la semnalizarea ofsaid-urilor.

Meciul echipelor de juniori s-a incheiat cu victoria careienilor ,scor 4-2,golurile fiind inscrise de Negrean(2), Dragoş şi Kerezsi.

redactia

comentarii

de Rawmania la 10 aprilie 2011 - 20:12

hail the referee! \m/

de gabi la 10 aprilie 2011 - 20:13

burdyihaan!!!

de joe la 11 aprilie 2011 - 05:32

Sisi acest porc gras”firi” cum poate trece testele la ajf ,la bere e bun ,ar merita o bataie crancena sa se lase definitiv de arbitraj acest betivan notoriu,putea pe teren de parca ar fi fost cazan de fiert palinca.Rusine ca vem asemenea exemplare in arbitraj.!!!

de oar la 11 aprilie 2011 - 09:27

mai sant gen de arbitri ca umflatu de firi rad bogdan are un cur mai mare ca masa multi arbitri care nu stiu nici sa alerge da nu conteaza pntr, ajf e important sa intre bani sa aiba sisi cu ce sa rez. baraju in meciu cu OARU si pe urma maraju de promovare

de babta la 11 aprilie 2011 - 09:30

da as e careiu ar trebui sa joace in divC macar da cu asa vedete nu are cum deja astia cand pun picioru jos din microbus nu mai pot nici sa calce de ce figuri au in cap da sai vezi la incalzire ce talente asi dau iar in teren dif. e ca ei pot sa alerge mai mult ca noi cei care jucam din placere pacat ca se cheltuie niste bani cu aceste NON vedete.

de oar la 11 aprilie 2011 - 09:31

OAR -CAUAS 8-0 BRAVO MULCUTAN…..felicitari esti cel mai bun de la cauas..???

de joe la 11 aprilie 2011 - 09:41

Pt cei de la Oar,marea echipa din liga a patra,veti avea un paste dureros poate cititi printre randuri,aveti o deplasare K1 sa nu uitati,bafta va dorim!!!Apoi va vedem la comentarii,sper sa nu parasiti terenu inainte de fluierul final,apropo Rad e peste Firi Campan asta o sa va demonstreze!!!!

de alex la 11 aprilie 2011 - 10:17

pt toti taranii si incultii care scriu pe aceasta pagina.!
Daca la scoala sau la voi acasa v-au invatat sa injurati sa stiti ca aici mai intra si copii sa citeasca…
Daca mintea voastra retardata nu va permite sa vorbiti civilizat, atunci sa nu mai intrati si sa nu mai scrieti!!!
In rest Tu de la Babta, ne dam seama supa cum scrii, cat de „Fair Play” poti sa fii pe teren…

de gabi la 11 aprilie 2011 - 10:21

olimpia nu are nevoie de arbitraj sa va bata, mai rednecsi din oar! v-am mai spus, degeaba va chinuiti, liga a 3-a pt voi e ca si champions league pentru dinamo!! nu ajungeti niciodata acolo!!
in rest comentarii de frustrati, au ajuns no-name-ii din babta (unde vine aia pe harta??) sa comenteze…vezi 3 rosii+pen neacordate etapa trecuta, vezi penalty neacordat acum+duritati. sunteti prea mici.

de rares la 11 aprilie 2011 - 13:49

Rawmania cel din linkul de mai sus seamana cu antrenorul de la bapta care injura intr-una la fel ca si jucatorii inculti si bolnavi psihici(unii) de exemplu spiridusul care a vrut sa se ia la hartza si injurand k intr-o mahala in a 2 a repriza si fundasul stanga care vai de capul lui de „jucator” cred k nici jucator nu se poate numi aceea persoana )))!!!cei drept bapta nici pe harta nu cred ca se afla si se inghesuie sa scrie pe site aici!!!in rest felicit pe cei de la bapta pentru ambitie jutati de arbitri care dak ar fi fost sa arate statistica meciului cred k victoria au avut peste 30 de ofside-uri si vreo 2-3penalty-uri neacordate aproape i-a rupt tricoul lui peres))) la care arbitru continua))))rosu direct la madaras cand capitanul echipei la „cotat”!!!

de piedone la 11 aprilie 2011 - 16:58

FELICITARI EROILOR CA AU INVINS BABTA SUNTETI FORMIDABILI MERITATI PRIME FOARTE MARI .PT ASA EFORT DEPUS ce sa mai comentam.

de alex la 11 aprilie 2011 - 20:48

Cei de la redactie aveti tot dreptul sa selectati comenturile…
Nu inteleg cum puteti sa permiteti si sa postati sau sa lasati sa ramana scrisul si injuriile unor oameni frustrati si lipsiti de educatie sa nu mai spun ca sunt limitati mental, mai mult timp pe pagina.

Toti incultii si taranii sa dispara de pe aceasta pagina!!!!

de Danutza Babta la 12 aprilie 2011 - 17:16

bai astia mari in plisc…stiati k babta sa infiintat acum 2 anii..si voi be’mati si voi de multi anii jucati si suneti in liga 4 si numai k 1-0 nea’ti batut…si ati jucat k o echipa de rahat…noi nu jucam pt bani sau nush ce prime premi etc….jucam din placere…voua ar trebui sa va fie rusine k jucati k babta si ati jucat ca niste impiedicati…bai fratilor atata puteti..bv voua talentelor:))))=))…Babta Babta Babta!!!

de mmm la 12 aprilie 2011 - 18:17

mai danutza:))))doamne feri sti sa scri:)))esti formidabil:)))vrei fotbal pe aratura aia ar fi mai bine sa te pui putin la somn poate iti revii putin…cand ai ceva important de spus atunci porneste ti frumos calculatorul si scrie ceva:)pana atn dute sa vezi ti frumos de treaba

de ALB NEGRU la 12 aprilie 2011 - 19:00

mare noroc ca nu au fost iar pitigati acesti bravi luptatori care aduc cinste mun.nostru

de suporter la 12 aprilie 2011 - 23:21

oar de cand ati venit in seria b nu ati castigat niciodata campionatul acuma aveti sansa sa castigati si voi odata!bucurati-va cat mai puteti )))) desi nu veti promova o sa vedeti!!!cu asa jucatori „experimentati”totusi in zadar!!!tot timpu pe locul 2 ati fost adica anul trecut nu prea stiu pe ce loc ati terminat )))!!!hai oar:)))))si in toti zic ca nu avem echipa de liga a 3-a si jucam cu cei din ‘cauas,bapta,etc. daca va uitati si olimpia care are un trecut tot in liga a 4a sunt si ei,oar de asemenea!! satu mare este un oras mai mare ca si carei!!si nu avem o echipa care sa reprezinte judetul SM in liga a 3-a ce sa mai vorbim de liga a 2-a!!!de ce fix carei sa fie???a avut un trecut victoria un trecut glorios!!lucrurile s-au schimbat in prezent altcumva stau lucurile,alte conditii sunt!!mai demult se baza pe „rupt” nu conta ca esti tehnic nu multi erau si tehnici si rapizi!

de suporter la 12 aprilie 2011 - 23:23

conditi ma refeream la jocul ce se joaca in ziua de azi fata de ce se juca in trecut!!!

de gabi la 13 aprilie 2011 - 13:53

bravo suporter, macar tu intelegi fenomenul numit fotbal, ca in rest, astia care comenteaza pe aici sunt pe nicaieri…

de Danutza Babta la 13 aprilie 2011 - 15:44

asta k mmmm…mai bn ai tacea…va credeti foarte buni si ia spune ce ati facut in babta?..neai dat doar 1-0 si care voi va credeati mare talente..ce sati povestesc..mai invatati..nu zic k babta e ff buna..da sunt peste voi..salut!

de mmm la 13 aprilie 2011 - 16:17

HAI CA MA AMUZI:))))CUM TI AM SPUS ESTI LIBER LA AER CURAT DUTE LASA CALCULATORUL CA NU E DE TN;)

de gabi la 13 aprilie 2011 - 17:55

Danutza Babta, nimeni nu contesta ca Babta e mult peste victoria. recunoastem asta, ok? doar nu mai posta, te rog, ca pic de pe scaun cand citesc nick-ul…

de Danutza Babta la 13 aprilie 2011 - 18:22

hopa..si u gabi cn ejti?…fiecare isi da k parerea aicia..asa k sarap si no comm…

de Danutza Babta la 13 aprilie 2011 - 18:24

spre cultura voastra generala..se scrie Babta nu bapta:))…

de mmm la 13 aprilie 2011 - 19:02

da gabi vezi ce spune asta:)))ar trebuii sa nu mai scriem pe site ul asta :)))asa spune iubitorul de fotbal din BABTA…ei sunt peste victoria peste barcelona cu terenu lor de camp nou deci no comment…cum spuneam babta nu este pe harta:)))

de gabi la 13 aprilie 2011 - 19:47

am promis ca ma voi abtine, dar…
„Danutza Babta”….=))))))))))))
=)))))))))))
=)))))))))))
=)))))))))))
=)))))))))))
=)))))))))))

doar atat.

de Rawmania la 13 aprilie 2011 - 19:57

ma peesh pe Babta

de gabi la 13 aprilie 2011 - 20:34

vezi ca ai gresit. e baPta.

de papusha babta la 14 aprilie 2011 - 17:00

ma baieti…voi care contestati babta mai bia ati tacea si sa va vedeti de treaba voastra.sincer mie miar fi rusine daca as fi in locu vosttru.din divizia B sa ajunjeti sa jucat cu o echipa din judeti care a promovat in B.si de 2 ani infintata.

de gabi la 14 aprilie 2011 - 17:11

dupa danutza urmeaza papusha…daca vine si „mamuca baPta”, ma arunc de pe pod de ras. serios, terminati, sunteti pericol public =))))

de dinamovitu la 14 aprilie 2011 - 20:17

pt. gabi te faci de c…t impreuna cu danutza si papusa ,dar ce sa faci daca atata te duce capu rade TOT orasu de tine.BRAVO TIE

de gabi la 14 aprilie 2011 - 20:40

serios, chiar TOT orasu’? asta e grav. te rog sa nu ii jignesti pe respectabilii danutza si pe papusha!! macar ei tin cu o echipa care nu isi propune an de an sa intre in shampionslig, si sa esueze de fiecare data lamentabil. rade TOATA echipa forestei de tine, dupa 4-0 4-5. rad toti pescarii, haiducii, knattspyrnurfelagii, grasshopperii de echipa ta de 2 lei vechi!! punct.

de suporter la 14 aprilie 2011 - 21:07

da chiar eu nu mai pot de ras cand vad echipa aia a piscoltului :)))) toti sunteti niste suciti parca la voi ii cernobalul si agresivi pe deasupra )))

de Danutza Babta l la 31 martie 2012 - 23:13

iauzi la ei..cittez Talentati:))),papusha drept spus;)..

de Danutza Babta l la 31 martie 2012 - 23:13

app Babta se spune:P…,mersi se spune de corectare;)

Lasati un comentariu