Extratereştrii au fost pe Terra

• publicat la: 11 aprilie 2011
Extratereştrii au fost pe Terra

După 64 de ani FBI a dat publicităţii un document uimitor, care dovedeşte faptul că extratereştrii au fost pe Terra, mai exact în New Mexico, SUA, înainte de 1950. Noul document vine cu informaţii precise despre trei farfurii zburătoare sub forma unor discuri hexagonale, cu diametru de 15,24 metri, descoperite la Roswell. Mai mult, în interiorul acestora s-au găsit fiinţe extraterestre, cu fizionomii asemănatoare oamenilor.

„Fiecare dintre ele era ocupată de trei fiinţe cu forme umane, de aproximativ 1 metru înălţime şi îmbrăcate cu haine metalizate, dintr-o textură foarte fină. Fiecare fiinţă era îmbrăcată cu un costum asemănător celor purtate de piloţii de avioane“, se arată în raportul citat de JURNALUL NAŢIONAL. Potrivit sursei citate şi de GÂNDUL, guvernul american a reuşit să recupereze cele trei obiecte zburătoare neidentificate deoarece radarele foarte puternice din zona respectivă au interferat cu sistemele de navigaţie ale farfuriilor zburătoare.

Biroul Federal de Investigaţii a făcut publice peste două mii de documente referitoare la cazul Roswell pe o pagină web numită The Vault. În urmă cu 64 de ani, la 2 iulie 1947, notează RING, autorităţile militare au declarat iniţial că a fost găsită o navă extraterestră sub forma unui disc, în apropiere de Roswell, pentru ca după 24 de ore să infirme cele spuse, pretinzând că fusese de fapt vorba de un balon prăbuşit.

Incidentul Roswell este unul dintre marile mistere care au frământat omenirea după ce au apărut zvonurile că au fost descoperite OZN-uri în deşert în apropierea unei baze militare din New Mexico. GÂNDUL aminteşte că în anii ’70, atenţia mediatică s-a îndreptat din nou către oraşul din New Mexico, în momentul în care mai mulţi oficiali ai armatei au început să dezvăluie informaţii confidenţiale.

sursa Ziare.ro

comentarii

de Rawmania la 11 aprilie 2011 - 18:53

au venit si au zis „we cum in piss”

de gabi la 11 aprilie 2011 - 19:14

=))

Lasati un comentariu