Finaliştii de la „Românii au talent”

• publicat la: 10 aprilie 2011
Finaliştii de la „Românii au talent”

Semifinala a patra de la concursul difuzat de Pro TV, „Românii au talent”, s-a încheiat aseară. Ultimii trei finalişti sunt Valentin Dinu, Luca Valentin şi Medea Mădălina Felea.

Valentin Dinu, un spălător de maşini din Ploieşti, a interpretat melodia lui Michael Jackson, „You are not alone”, prestaţie care i-a adus aplauze de minute bune din partea publicului şi a juraţilor. De altfel, Valentin Dinu s-a clasat primul şi în clasamentul stabilit de telespectatori show-ului prezentat de Smiley şi actorul Pavel Bartoş .

Al doilea în preferinţele celor care au votat s-a clasat barmanul Valentin Luca care a prezentat un număr de flair, „în oglindă”.

Aleasa juriului a fost gimnasta la bară Medea Mădălina Felea care a ajuns la „baraj” împreună cu absolventul de Stomatologie cu veleităţi de tenor, Alin Stanis.

Cei trei vor lupta pentru marele premiu în finala din 25 aprilie alături de Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşu, Iustin Narcis Ianau, Ballance, familia Luca, Adrian Ţuţu, Cristina şi Alina şi Akikai.

Marea finală va avea loc pe 25 aprilie, a doua zi de Paşte şi va fi transmisă în direct din Studiourile MediaPro din Buftea.

sursa  rl

comentarii

de Florea Adrian la 9 ianuarie 2012 - 13:16

0269830637 bebe are talent

Lasati un comentariu