Germania Club vă aşteaptă cu surprize de Sărbători

• publicat la: 23 aprilie 2011
Germania Club vă aşteaptă cu surprize de Sărbători

La nici o săptămână de la deschidere, noul loc de distracţie Germania Club a devenit un punct de reper important pe harta oraşului.

Totul este pus la punct in cele mai mici amănunte pentru  a satisface nevoile şi dorinţele clienţilor ce calcă pragul acestui club.Amabilitatea personalului,oferta variată a barului  şi atmosfera relaxantă te indeamnă să  revii in acest loc.

Patrick Moller şi Ralf Schempp,cei doi asociaţi veniţi tocmai din Sigmaringen-Germania au găsit in oraşul Carei a doua lor casă.

Ideea deschiderii unui club select  le-a venit in preajma Revelionului când au căutat un loc pe placul lor pentru a sărbătorii trecerea dintre ani.Negăsind nimic adecvat, pe gustul lor,au stabilit că vor deschide ei un loc aparte,in care toţi cei prezenţi să se simtă bine şi să revină.

Hotărâţi din fire, nu au stat mult pe gânduri şi iată că la scurt timp de la inaugurare au  demonstrat că  pot să pună in practică ceea ce şi-au propus.

Patrick Moller are  41 ani,este  născut in Germania, locuieşte in Sigmaringen, este cetăţean german şi este prezent de 6 ani in România.Se imparte intre cele două ţări iar aici ,in Carei are o locuinţă provizorie unde stă prietena sa.Se mai ocupă şi de achiziţionarea de obiecte vechi ,de antichităţi.

Ralf Schempp,are 48 de ani, este şi el cetăţean german,tot din  Sigmaringen .Este pasionat de automobilism şi se ocupă şi cu achiziţionarea de maşini vechi.

Germania Club este un club select ,şi potrivit celor declarate de proprietari,  işi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.

Localul  este prevăzut cu două terase, una la parter şi una la etaj.Cele două comunică intre ele printr-o scară exterioară.

La parter găsim un cafe-bar,bine asezonat,care funcţionează zilnic intre orele 6-23 şi unde  vă puteţi delecta cu o cafea cu aromă deosebită, de provenienţă germană.

Băuturile servite sunt procurate in marea lor majoritate de pe piaţa românească. Se servesc băuturi fine, de calitate,atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Puteţi savura bere Paulaner Hefe Weissbier, de provenienţă germană.

Barul este dotat cu aparatură audio-video, dispune de un aparat de cafea italian,de vitrine frigorifice pentru băuturi. In cel mai scurt timp vor sosi şi aparatele de joc. Tot ce găsiţi aici  este la un  preţ accesibil.

La etajul clădirii este situat clubul  care este deschis doar in wekend  intre orele 21-04. La club se serveşte doar bere.

La sfârşit de săptămână  Germania Club işi va aştepta clienţii cu tot felul de surprize pentru a  intregi atmosfera de distracţie . Vor avea loc seri tematice muzicale  şi vor fi prezente dansatoare  cunoscute.

Patrick şi Ralf  vor oferi careienilor posibilitatea  vizionării de meciuri in colectivitate,pe ecrane special amenajate.

Un loc ideal  pentru organizare de petreceri private sau diferite alte  evenimente este Germania Club iar pentru asta nu trebuie decât să sunaţi la  0751 656 830 pentru rezervare.

Asociaţii fiind cetăţeni germani ,am dorit să aflăm cum s-au desurcat cu actele necesare infiinţării acestei societăţi .

“Am intâmpinat destule greutăţi la intocmirea documentaţiei necesare,sunt mai multe formalităţi şi mai greoaie ca la noi in Germania dar ne-am dedscurcat aşa cum am ştiut noi mai bine” a declarat Patrick pentru Buletin de Carei.

De Sărbători sunteţi aşteptaţi la Germania Club,

Sâmbăta  23.04.2011, numai barul- 06,00-23,00

Duminica 24.04.2011,de la  09,00-04,00

De la ora 21 Super Dance Night: cu Dj Tivadar şi Gogo- Girls.

Luni 25.04.2011,de la  09,00-04,00 – Dans Night cu Dj Tivadar

redactia

comentarii

de invidia la 23 aprilie 2011 - 12:48

va roade invidia ca nu mai detine altcineva monopolul;ce inocenti sunt cei de la joy numa ca aia sunt sponsorul primariei si primesc moca toate terenurile si strandu si pot face ce vor in club.
SUPER clubul nou deschis! nu va place nu intrati sau poate nu ati fost primiti ca ati facut scandal.La celelalte cluburi e bine nu ?ca se serveste bautura la fete de 15 ani care danseaza pe mese,acolo de ce nu ziceti nimic?va deranjeaza concurenta?

de alo vama la 23 aprilie 2011 - 17:28

La parter găsim un cafe-bar,bine asezonat,care funcţionează zilnic intre orele 6-23 şi unde vă puteţi delecta cu o cafea cu aromă deosebită, de provenienţă germană.

Puteţi savura bere Paulaner Hefe Weissbier, de provenienţă germană.

As fi curios daca berea si cafeaua mentionata este adusa legal s-au cu plasa pe sub mana? Parca aceste produse sunt accizabile cu autorizari speciale.

de UITE CINE VORBESTE la 23 aprilie 2011 - 17:38

alo vama, ati incercat si in piata sa vedeti ce e cu cafeaua nemteasca de pe tejghele?sau cu ciocolata? dar cu tigarile de la intrare in piata vandute pe sub nasul politiei careiene?daca cei care vand in oras aceste produse de provenienta germana au neamuri la politie sau…vamesi si stiu cand se fac controale ,ce zici ,se pune si aia? se ascute concurenta,nu? e fain localul si deranjeaza ca vin multi clienti.

de @ de UITE CINE VORBESTE la 24 aprilie 2011 - 07:02

Prin raspunsul tau imi dai dreptate, iti rezervi dreptul de a face ce fac babele in piata cu ciocolazile pe sub tejghea si tigani cu tigari la intrarea pietei. Deci in concluzie cu ce esti mai bun ca ei? Iti promit Garda Financiara si Protectia Consumatorului pe saptamana viitoare. In rest „viel gluck”

de UITE CINE VORBESTE la 24 aprilie 2011 - 15:23

prin raspunsul tau confirmi ca faci parte din concurenta,cea care este acum afectata de lipsa de clienti.merge si la alte localuri garda sau numai la cei care nu cotizeaza la ei? sau poate faci parte din cei care au fost refuzati cu reclama la acest local? Cristos a Inviat!

de din Baia Mare la 25 aprilie 2011 - 18:52

:)))

de oliko la 26 aprilie 2011 - 04:38

forza HAGEN!!!!!!!!

de DJBack la 27 aprilie 2011 - 19:36

inca un `dj nu primiti la CLub ?:D.

de Buletin de Carei la 28 aprilie 2011 - 08:39

Avand in vedere atacurile la persoana si limbajul mai mult decat suburban utilizat de comentator, postarile acestea vor fi sterse si pe viitor. Va rugam sa va rezolvati altercatiile cu persoanele in cauza pe alta cale decat cea a comentariilor de pe acest site.

de Nagy Krisztina Orsolya la 29 octombrie 2011 - 07:27

Germany Club its closed! I dont know for chef or for another things but this are open only 3 months. Maybe will open back another people and will make good partys I say this german man never turn back!

Lasati un comentariu