Joc frumos

• publicat la: 16 aprilie 2011
Joc frumos

Astăzi cu începere de la orele 17,00 în faţa unui număr mai mare de spectatori(peste 300),Victoria Carei a întâlnit pe teren propriu ocupanta numărul doi a seriei,Unirea Tăşnad.

Fabian începe în formula obişnuită 4-4-2,cu Fekete in poartă ,linia de fund alcătuită din Somogy,Botos,Moca şi Ticle ,la mijloc Peres,Peczer,Fabian si Alexutan iar in faţă Gecse si Hagen.

Oaspetii ,antrenati de Hordea Alexandru incep in următoarea alcătuire

Indre,Kovacs,Tarlea,Mezei,Schelemperger,Locse,Silagy,Maday,Masca,Serban,Zsido.

Se trece peste etapa de tatonare ,fiecare echipă doreste să-şi impună jocul,dar câştig de cauză au oaspetii.

Pun repede stăpânire pe mijlocul terenului si imping jocul spre poarta noastră.Cu toate acestea,prima ocazie de gol o are Peres care execută bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă ,la coltul scurt,dar nu-l poate păcăli pe Indre.

La faza imediat următoare oaspetii ies pe contraatac ,mingea ajunge la Peres care vrea să o trimită la Fekete ,dar o loveste gresit si era cât pe-aici să fie trimisă in poartă.

Oaspetii se mentin in atac si in min15, Masca execută bine o lovitură de la coltul terenului si Somogy respinge de pe linia portii.

Mai au o bună oportunitate de a inscrie  in min17,cand Serban ,din lovitura liberă,trage putin pe lângă poartă.Nu trece decât un minut si asistăm la deschiderea scorului.

Oaspetii recuperează la mijlocul terenului ,il deschid in adâncime pe Szilagy care il depăşeşte pe Moca ,saltă mingea peste Peres venit in alunecare si din 17m sutează puternic sub bară cu toată opozitia lui Fekete.

Victoria Carei-Unirea Tăşnad 0-1

Gazdele nu se demoralizează ,si in min20 ,după un triunghi frumos Alexutan-Fabian-Peczer,ultimul il  lansează pe partea stângă pe Peres,centrează perfect pe linia de 6m si Hagen perpendicular pe poartă trage pe lângă.

Nu trec decât 2 minute ,Peczer recuperează o minge in terenul advers ,driblează doi adversari ,il deschide liber la marginea careului pe Hagen ,acesta pătrunde in careu,dă mingea pe lângă Indre, si acesta in pozitie de ultim apărător il faultează clar.Arbitrul dictează  lovitură de la 11m si nu ii aplică lui Indre nici o sancţiune,parcă nedorind să rupă echilibrul de pe teren.

Lovitura de pedeapsă este executată de Hagen,care trage in bară.In bară trage si Moca in min 25 ,din lovitură liberă de la 20m ,perpendicular pe poartă.

Victoria mai trece de câteva ori pe lângă egalare ,cele mai clare fiind şuturile lui Pers la rădăcina barei si Hagen dar care nu il pot invinge pe bravul Indre.

Gecse aduce linistea in echipa Victoriei ,in min42 ,când primeşte o minge in adâncime si din 17m il lobează pe Indre si mingea poposeşte in poartă.

Victoria Carei -Unirea Tăşnad 1-1

Gazdele puteau intra la pauză in avantaj ,după o fază foarte bine lucrată când Hagen sare peste minge ,care ajunge la Gecse ,ii pasează in careu lui Peres care sutează perfect la rădăcina barei si Indre cu un reflex uluitor respinge.

Repriza a doua incepe in nota de dominare a Victoriei, si in min. 48 după ce depăşeste 2 adversari pe partea dreaptă, Peczer pătrunde in careu si este faultat.Tuşierul de pe partea dreaptă ridică fanionul, semnalizând faultul, dar centralul se parte că nu-l observă şi lasă jocul să continue.Victoria mai are două oportunităţi de a trece in avantaj in minutul 55 când Hagen trage puternic pe mijlocul portii, portarul respinge până la Gecse, care trimite balonul puţin peste transversală si  în min. 58 cand Hagen executa bine o lovitura de la 25 de metri si Indre reuseste să respingă.

Prima schimbare are loc in minutul 57 când Fabian iese de pe teren in aplauzele publicului fiind inlocuit de Kovacs.Cea mai mare ocazie de gol a reprizei a doua o consemnăm in munutul 69 când acelasi Hagen sare peste minge, Gecse rămas singur cu portarul şi  nu il poate invenge.Fac si oaspetii primele schimbări in min. 70, Mezei este inlocuit de numărul 4 şi in min. 72 Maday este inlocuit de Capotă.Oaspeţii au o bună perioada de joc, stau mai mult in terenul nostru şi au o bună oportunitate de a trece in avantaj in min. 79 când Masca trage puternic la poartă si Fekete respinge ca prin minune.

Nu mai are ce face in min. 82 când acelaşi Masca centrează de pe partea dreaptă, Madaras care ia luat locul lui Somogyi, respinge până la marginea careului de unde   Schelemperger, sutează puternic direct in vinclu.

Victoria Carei-Unirea Tăşnad 1-2

Nu trec decât două minute si Kovacs primeşte o minge la marginea careului mic, trage puternic pe poartă, portarul respinge in faţă, mingea ajunge la Hagen care este faultat in careu.Lovitura de la 11 metri este executată de acelasi Hagen care de acesta dată nu mai ratează si aduce egalarea pe tabela de marcaj.

Victoria Carei-Unirea Tăşnad 2-2

Victoria putea termina invingătoare când in minutul 88 Peczer recuperează o minge pierdută de Roşu pe partea stângă, pătrunde in careu pana la linia de fund a terenului, centrează in mijlocul careului, Hagen este blocat in momentul sutului, mingea ajunge la Alexutan care trage puternic, mingea fiind respinsă din fata portii.

Astăzi am asistat la un meci frumos, meritul fiind egal al ambelor echipe iar rezultatul find echitabil cu toate că după numărul de ocazii, gazdele ar fi meritat victoria.

Partida a fost condusă la centru de către Batori Stefan, ajutat la cele două margini de Mandi Attila si Costea Petre.Observator de joc: Pataki Zoltan.

In meciul echipelor de juniori, Victoria, antrenată de Gindele Gergely, a invins cu  3-0.

Golurile echipei gazdă au fost marcate de Jurj Traian, Dragoş Bogdan, Dallos Adrian.

redactia

comentarii

de gabi la 16 aprilie 2011 - 22:03

da, meci de nivel destul de bun pt liga a 4-a. ambele au jucat frumos, X-ul e meritat.

de razvi la 16 aprilie 2011 - 22:19

Tasnadul are echipa destul de buna

de oliko la 17 aprilie 2011 - 02:39

Hagen, Hagen…

de je la 17 aprilie 2011 - 11:36

ati uitat cateva ocazii ale Tasnadului si cele 2 penalty-uri care nu s-au dat pentru ei. in rest e bun comentariul :))

de gabi la 17 aprilie 2011 - 11:55

je, a fost un hent involuntar la o centrare de pe dreapta a unui tasnadean in repriza a 2-a. nu se da penalty la asa ceva niciodata. aparatorul careian se ferea de minge. in rest simulari peste simulari ale celor din tasnad, pt care nu s-au dat galbene. pacat, tasnad e o echipa buna, nu are nevoie sa pacaleasca prin simulari…dar probabil s-au calit in meciuri cu echipe care chiar joaca dur si care nu primesc rosii, deci e de inteles. alte ocazii nu au avut tasnadenii, nu s-a uitat nimic in comentariu. suturile de la distanta, si la 50 de metri peste sau pe langa poarta nu sunt ocazii nicaieri in lume. meci frumos, rezultat normal.

de je la 17 aprilie 2011 - 13:50

gabi..tu ai unele probleme: ori de memorie, ori nu intelegi acest sport. acela a fost hent clar deoarece pozitia mainii fundasului era la nivelul capului(nu avea ce sa caute mana acolo, ci pe langa corp ), iar distanta a fost de vreo 3-4 m.in legatura cu simularile: numai eu stiu cate lovituri am primit, am fost scuipat, lovit fara minge iar centralul se facea ca nu vede. ocaziile de gol nu le mai enumar, mai bn gandeste-te tu si fii mai obiectiv . te salut 🙂

de gabi la 17 aprilie 2011 - 13:58

pai tocmai, isi ferea capul, nu se da hent niciodata la asa ceva. sunt sute de faze in care aparatorul isi pune mana in fata capului ca sa nu il izbeasca mingea, ala e hent? tu nu intelegi sportul asta poate, eu am vazut tot meciul, si l-am urmarit cu atentie. va uitati prea mult la televizor, si va inspirati si simularile de acolo, tasnadul a avut perioade de zeci de minute cand cadeau jucatorii minut cu minut fara sa fie faultati. tertipurile astea insa le vad si la majoritatea meciurilor de liga 1, le-am vazut si la real-barcelona, deci nu e un capat de tara. pacat ca fotbalul se transforma in teatru cu papusi, acum 10 ani nu vedeam mai mult de 2-3 simulari intr-un meci, acum vad 1 simulare la 2-3 minute. nu poti spune ca arbitrul a tras cu cineva anume ieri, atata timp ca nu a dat rosu la portar la primul penalty, si nu a dat penalty la faza de la inceputul reprizei secunde, asta in timp ce va tolera simularile. repet, aveti echipa buna, de viitor, la fel ca si victoria, rezultatul e echitabil, arbitrul nu a avantajat pe nimeni. ar fi bine sa fie toate meciurile din liga a 4-a de nivelul asta.

de dinamovitu la 17 aprilie 2011 - 15:26

daca era arbitru si observator din carei precis acesti EROI CASRIGAU MECIUL gabi de ce nu scri tu cronica meciului atunci victoria ar juca tiki taka

de je la 17 aprilie 2011 - 17:10

:))) nu fii rau cu gaby ma… ala isi tine mana sus in lateral si astfel isi fereste capul=)) deci nu e penalty..parerea lui. si asa i-a ajutat arbitru cu penalty-ul din care au marcat si ca nu le-a dat vreo 3 galbene (cel putin)… nici mie nu imi plac cei care simuleaza, insa mai nou mult prea mult gresesc fluierasii(scuzandu-se ca a fost simulare).

de gabi la 17 aprilie 2011 - 17:40

je, daca nu iti plac cei care simuleaza, rezulta logic, ca nu iti plac tasnadenii!:)
tu te legi de hentul ala, ok, daca arbitrul dadea penalty, nu zicea nimeni nimic, sunt circumstante(pt ca e prost regulamentul) dar de ce nu a dat la inceputul reprizei secunde? de ce nu a dat rosu la portar la primul penalty? nu ne-a dat 3 galbene? poate, dupa parerea ta. nici voi nu ati primit minim 3 galbene pt acele simulari, dar astea sunt detalii deja.
si je, apropo, asa ca de final, inca o intrebare…de ce nu se grabea portarul vostru cu degajarile in vreo 10 situatii cand trebuia sa degajeze? pai daca te plangi de arbitri, inseamna ca egalul nu va multumeste. daca nu va multumeste egalul, inseamna ca nu trebuia sa trageti de timp cu portarul, ci sa va grabiti sa dati gol.
repet, victoria a avut mai multe ocazii, dar egalul e meritat, tasnadul m-a impresionat. insa nu puteti da vina pe arbitru, si am explicat mai sus de ce.

dinamoviTUle, cred ca de ar juca tikitaka, tu tot le-ai gasi vina jucatorilor. semeni mult cu specimenele usor inapoiate mintal de pe dinamomania, care il vad pe andone principalul vinovat de situatia lui dinamo. las ca pleaca si andone, si se rezolva toate problemele lui dinamo, nu-i asa?!

de nu e important la 18 aprilie 2011 - 14:49

da bă je(c….) nu ne-a dat penalty acolo…e adevărat că ne-au lovit tot meciul…oricum am dat goluri mai frumoase ca ei:)…

de csaby la 19 aprilie 2011 - 14:50

fraierilor daca ati fi jucat corect cum prevede regulamentu nu ati fi avut nici o ocazie!ati uitat sa bagati si juniorii???v-ati gandit deja la vitorie asa’i??nici fara juniorii nu ne-ati putut invinge!!!o sa fiti pe locul 3 garantez eu asta!!veti vedea peste cateva etape!!!iar je(nr.13) de ce nu ti scrii numele? spune k in tasnad ai o gura cat bazinu de la strand aici la carei te ai dat in spectacol la fiecare contact fizic erai pe jos si ‘cerseai” faulturi si cartonase! te ai apucat de fotball sau de actorie???si daca punea contestatie si petrestiul cand a jucat cu voi ati fi pierdut fiindca nici atunci nu ati avut juniorii si cum prevede regulamentul!!!cu arbitrii din tasnad si cu „juniorii” vostrii sigur ca sunteti pe locul 2 nu ati meritat egalul la carei!!suntem cu 1 punct in spatele vostruu va bazaim la fund cu tacu ))))

de Alessandro la 19 aprilie 2011 - 15:06

In tur la Tasnad cum era cu arbitrii?? 3 cartonase rosii + 9 galbene am primit
si cu greu atzi castigat cu 1-0!Bravo Unirea!!

de gabi la 19 aprilie 2011 - 19:13

csaby, vezi sa nu ai orgasm multiplu ca terminam pe 2. nu conteaza pe cat terminam, important e sa nu schimbati atata lotul de la un sezon la altul, ca asa mereu pe 2 vom fi. daca ramane tot lotul asta, putem spera la promovare, daca insa iar pleaca jumate din lot si vin altii si mai tineri, vom continua sa ne zbatem in liga a 4-a. asta e problema reala. nu arbitrajul, nu tasnad, nu altceva.

de nu e important la 24 aprilie 2011 - 16:13

mereti ma…cu echipa voastra cu tot…aici nu ati jucat nimica nici la tasnad…sunteti penibili…pierdeti cu caminul acas..cam trist..ce promovare vreti ma la anul?:))

de gabi la 24 aprilie 2011 - 16:40

tasnadul a jucat ceva cu victoria?

Lasati un comentariu