Unde găseşti ofertele de 1 Mai cu mult mai ieftine decât in ţară

• publicat la: 24 aprilie 2011
Unde găseşti ofertele de 1 Mai cu mult mai ieftine decât in ţară

O mini-vacanţă de 1 Mai in staţiunea Nisipurile de Aur e mai ieftină decât un sejur pe litoralul autohton şi te costă maximum 21 de euro. Un sejur de 7 zile in Paralia Katerini e mai ieftin decât o mini-vacanta de 3 zile la Vama Veche, fiecare ajungând la cel mult 49 de euro.

La un buget de cel mult 20 de euro pentru cazare ai de ales intre Eforie, Mamaia si litoralul bulgaresc, scrie portalul Money.ro.

Un sejur de 3 zile in staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur te costă 16 euro, de 1 Mai. In preţ intră 2 nopti cazare in camera dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun. Tariful este valabil in perioada 22 aprilie-10 mai, pentru un sejur de 3 zile in staţiune.

Cu 80 de lei (circa 19.50 euro) mergi de 1 Mai in staţiunea Eforie Nord. Tariful acoperă 2 nopţi cazare in cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete si este valabil in intervalul 30 aprilie-2 mai.
Dacă vrei să petreci 1 Mai la Mamaia, o mini-vacanţă de 3 zile, aici te costa 83 de lei (aproximativ 20.24 euro), depăşind sensibil limita superioarp a bugetului de vacanţă, stabilit la 20 de euro. Preţul include 2 nopţi cazare in camera dublă dintr-un hotel de 2 stele si este valabil pentru intervalul 28 aprilie-3 mai.

Cel mai avantajos sejur de 1 Mai relativ la acest nivel de preţ este o săptămână pe litoralul grecesc, în staţiunea Paralia Katerini. Astfel că,  6 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele în staţiune te costă 40 de euro. Tariful este valabil în intervalul 26 aprilie-3 mai.

Un sejur de 3 zile la Praga ajunge la 43 de euro, la sfârşitul lunii aprilie. Tariful este valabil în intervalul 30 aprilie-2 mai şi acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun pe durata şederii.

O mini-vacanţă de 1 Mai la Vama Veche ajunge la 200 de lei (circa 48.78 de euro). Preţul include 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele. Tariful nu acoperă masa.

48 de euro te costă şi un sejur de 1 Mai la Budapesta. Tariful acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele şi micul dejun pe durata şederii.

sursa Money.ro

Lasati un comentariu