Asfaltări în Carei

• publicat la: 4 mai 2011
Asfaltări în Carei

Asfaltarea drumurilor careiene este ,la ora actuală,un subiect controversat, am putea spune.Unii sunt în culmea bucuriei că au scăpat de gropi,alţii urmăresc calitatea serviciilor prestate de drumari iar alţii sunt nemulţumiţi că nu stau pe una din străzile  vizate a se recondiţiona.

Cred că fiecare dintre noi a aşteptat de mult timp acest  eveniment şi a sperat ca  odată intraţi in comunitatea europeană să  beneficiem şi de lucrări estetice şi de calitate in ce priveşte asfaltarea drumurilor.Încă din toamna anului trecut au început lucrări de asfaltare a anumitor străzi, urmând ca ele să continue şi în cursul acestui an.

Nu vom emite niciun fel de ipoteze referitoare la calitatea serviciilor prestate de cei desemnaţi să se ocupe de drumurile careiene dar am observat că societatea sălăjeană care toarnă covorul asfaltic,este hotărâtă să termine în timp record lucrările,indiferent de condiţiile atmosferice ( astăzi,4 mai ,în Carei a plouat toată dimineaţa).

Vă prezentăm însă  imagini trimise de unii dintre cititori pe adresa redactiei,imagini care nu au nevoie de comentarii.

redactia

comentarii

de ARNOLD la 4 mai 2011 - 16:26

Aveti dreptate,bani aruncati de pomana sau de comisioane pe strazi.Asa este, de mantuiala,osze visza au vazut careienii cum au lucrat drumarii azi, la foc continuu.Vreau sa vad cum vor arata aceste strazi in maxim doua saptamani,va spun eu :La fel ca si inainte,pentru ca nu vor tine pana la alegerile din 2012.

de adi la 4 mai 2011 - 17:41

vreau sa va d cand vin niste ploi calumea ,sa vezi cum inunda curtile oamenilor
se trage asfalt peste capacele de camin de la canalizari,nu am mai vazut in viata mea asa ceva
strada Crisan,si in prelungire spre rozelor,peste toate caminele de canalizare s a tras asfalt
NU VEDE NIMENI?

NU EXISTA UN DIRIGINTE DE SANTIER,?
cine aproba lucrarile astea din punct de vedere calitativ
gurile de canalizare pluviala de pe margine soselei se ridica inainte de asfaltare
daca ridici dupa asfaltare(METODA DOMINIUM) IN cateva saptamani vor fi la loc,exact ca pe strada Spicului
nu exista ceva faze determinante pentru inspectorat?cine le semneaza?
vai de el ar fi in alta tara

de gigel la 4 mai 2011 - 17:44

inseamna ca lucrarea de s-a facut maine (azi fiind 4 mai), nu? fie vreme buna fie vreme rea fac asfaltarea. cam nasol zic eu

de ARNOLD la 4 mai 2011 - 18:22

gye mintuiala,harcia – parcia,ca de fapt toate ce se mai cirpesc pe ici p colo in Carei sunt facute de mantuiala.Ce sa controleze cineva? ce ati innebunit ?pai in fiecare mandat trebuie facut cate ceva,altfel nyema voturi.

de vasile la 4 mai 2011 - 23:21

o prostie de asfaltare. mai bine ar pune pamant in gropi. ar tine la fel de bine si ar fi mai ieftin.

de careian la 5 mai 2011 - 07:36

poate pt voi e o prostie,dar eu ma bucur pt ca circul cu masina.probabil voi sunteti pietoni,altfel nu-mi explic aberatiile pe care le scrieti.sper sa se asfalteze cat mai multe.bafta!

de careian la 5 mai 2011 - 07:38

cat mai multe drumuri asfaltate!!!!!!!!!!!!!!!!!111

de mitica la 5 mai 2011 - 08:17

Asa sa fie careian, dar tot nu inteleg mentalitatea oamenilor de aici daca nu se face nimic se plang daca se face iarasi nu e bine???? treziti-va desteptilor

de diu la 5 mai 2011 - 08:36

Sa adus si in MV 2 2 remorci de piatra si sa facut un drum in fata garajelor la dimensiune de 2..3 cm sa veniti sda filmati si in ziua respectiva am vazut 4..5 consilieri in zona stau in cartier de 23 de ani da inca nu am vazut nici unu pana acuma…..va rog sa filmati lucrarea si dupa prima PLOAIE mai mare o saa va anunt sa reveniti sa filmati din nou..

de tibi la 5 mai 2011 - 08:39

In viile noi al TIREAMULUI de ce nu se pietruies drumurile ,noi de ce platim IMPOZIT si nu avem drum accesibil cand PLOUA si nici CURENT ..??????????????de ce nu vin cei de la BULETIN DE CAREI sa filmeze DOM. CIUTA sa nu faceti numai poze cu asa zisa ech. de FOTBAL..sa vedeti cine are curent electric CIOCOS SEFU DE LA MOTEL BURUIAN ..etc de ce numai ei restu ..?

de daciafan la 5 mai 2011 - 09:27

nevoia de drumuri bune este clara insa ea nu justifica efectuarea unor asemnea lucrari, dimpotriva
se toarna asfalt peste stratul vechi fara a tine cont de gurile de canal de borduri de nimic
eu n-am curaj sa ma leg de aspectul estetic (ar fi probail o jignire traind in romania sa discutam de estetica vreunui lucru) insa comdamn cu vehementa cheltuirea fara discernamnat a banului public adica a banului meu, al tau etc

de alt Careian la 5 mai 2011 - 10:35

Daciafan ai dreptate . Nu puteau sa mai astepte o zi sa fie vreme buna ? Am vazut asa ceva acum cativa ani in Satu Mare ,se asfalta un drum in centru pe ploaie , si dupa trei luni a trebuit sa se refaca din nou .
Parerea mea este ca daca s-ar face cum trebuie pana la urma ar fi cu mult mai ieftin drumul .
Problema e ca autoritatile nu sunt interesate de calitatea lucrarii prestate ,ci doar de spaga primita in buzunar pentru lucrari ,care de fapt e singurul factor decisiv intr-o licitatie .

de oliko la 5 mai 2011 - 11:12

amatori in orice privinta!!!!

de relevant la 5 mai 2011 - 11:59

sunteti cumva experti in drumuri?la noi e o moda in a ne da cu parerea fara sa avem habar de ce vorbim.in loc sa ne bucuram,criticam.si eu ma bucur ca au in ceput asfaltarile si sper ca o sa continue.spor la lucru!!!!!!!p.s.asa mai departe!nu trebuie luati in seama toti amatorii cu aere de expert.(ca din acestia nu ducem lipsa)

de Murphy la 5 mai 2011 - 13:20

@relevant
La politica si fotbal se cam pricepe toata lumea.
Dar din fericire avem destui si care se pricepla drumuri, gradinarit si amenajat parcuri, protectia animalelor, management sanitar etc.

de stefi 691 la 8 mai 2011 - 16:06

buna tuturor.inteleg asfaltarea drumurilor din oras dar cei care locuim in gradina viilor cand ni se vor asfalta drumurile,deoarece la fel platim taxe si impozite ca si cei din oras.autoritatile din carei nu sunt chiar curiosi de noi?e foarte grav si dezamagitor ca gradina viilor este lasata asa in paragina dar ne mandrim cu ea ca doar autoritatile locale o mai si numesc zona de agrement.din pacate gunoaiele stau pe marginea drumului gropile sunt prezente din metru-nmetru praful este in loc de un oxigen curat si altele care nu are rost sa le insir ca tot fara rost

de Gabi D la 10 mai 2011 - 16:36

E laudabila chestia cu asfaltatul!M-as bucura sa fie si de calitate!
Sper asta din suflet!Oricum,unele strazi arata chiar bine!Succes si la cat mai multe asfaltari!

de letopiset la 16 mai 2011 - 18:36

Asfaltari ok! Dar asfalt turnat pentru consilierul PDL GHERASIM de ce?

de nelutu la 16 mai 2011 - 18:53

pai nu e de la echipa de guvernare?

de podoba mircea la 16 mai 2011 - 19:07

Felicitari conducerii Mun.Carei ptr asfaltarea drumurilor!

de student la 17 mai 2011 - 16:16

Este bine ca in sfarsit s-au trecut si la asfaltari. Nu trebuie sa fii specialist in materie, dar orice om nu prea instruit si de buna credinta isi da seama ca prea in graba s-a facut asfaltarea. Oare cine ne garanteaza calitatea lucrarilor?. La noi ,nu mai raspunde nimeni de cum se cheltuiesc bani.Sa nu uitam ca pe acest asfalt se circula, vor veni si ploile si mai tarziu si inghetul. Pe cine vom da vina? Fratilor sunt bani UE, si daca iam primit, nu ar trebui sa ne bucuram de ei? sa facem munca responsbila si de calitate. Vom trai si vom vedea.

de precizare la 17 mai 2011 - 17:28

o singura precizare este de FACUT,nu cu bani UE se fac asfaltarile ci cu bani luati din banca.Primaria a luat 52 miliarde imprumut pe 10 ani de la banca si peste 10 ani va mai da plus 27 mmiliarde dobanda,toti bani platiti de careieni.cei din ziar au scris despre asta mai demult.

de enache la 17 mai 2011 - 21:07

Tucu-va mama, zici ca sunteti ingineri drumari asa va dati cu expertiza…vai de capu vostru!!!

de cititor careian la 18 mai 2011 - 04:23

am auzit la radio ca firma care asfalteaza da garantie de 3 ani.asta conteaza si faptul ca o sa avem drumuri de nivel european.UE nu da bani pentru asfaltari.

de oliko la 18 mai 2011 - 07:24

forza EU!!!!

Lasati un comentariu