Culoarea ochilor îţi dezvăluie slăbiciunile

• publicat la: 13 mai 2011
Culoarea ochilor îţi dezvăluie slăbiciunile

Ochii sunt oglinda sufletului, a minţii, a eului interior. Ochii atrag atenţia, ochii pot vrăji, ochii te pot convinge, ochii pot comunica, ochii frumoşi te cuceresc, prin ochi poţi vedea adevărul sau minciuna din spatele cuvintelor. Feminis.ro îţi prezintă personalităţile din spatele culorilor ochilor.

Ochii albaştri
Ochii albaştri sunt unii dintre cei mai fermecători ochi şi unii dintre cei mai apreciaţi. Ochii albaştri sunt o genă recesivă, ce se transmite din generaţie în generaţie, dar sunt destul de rari. Această culoare este cea mai deschisă dintre cele patru culori obişnuite ochilor, aşadar este ceva normal ca aceştia să atragă mai multă atenţie.

Oamenii cu ochii albaştri sunt mai sensibili, mai afectuoşi, mai amabili chiar. De obicei, cu ochi albaştri poţi vrăji pe oricine, dar, de asemenea, persoanele cu ochii albaştri obişnuiesc să facă pe plac celor din jur. Oamenii cu ochii albaştri sunt plăcuţi, politicoşi, şi sunt o companie plăcută. Aceştia pot rămâne indiferenţi sub presiune, rezistă vitejeşte. Persoanele cu ochii albaştri au, de obicei, relaţii de lungă durată, aspect fizic plăcut, sunt cocheţi şi sărută foarte bine.

Ochi albastru deschis: pacifişti cu rezistenţă fizică redusă

Ochi albastru închis: spirituali, dar le plac computerele şi zona de IT

Ochii căprui

Persoanele cu ochii căprui sunt foarte atrăgătoare, adorabile, iubitoare şi sociabile. Vor face orice pentru acea persoană specială din viaţa lor, sunt bune, politicoase şi îi pot face uşor pe oamenii din jurul lor să râdă. Le place să le facă pe plac persoanelor la care ţin, fiind una dintre cele mai mari slăbiciuni ale sale – aceea de a fi oarbe în faţa celor dragi, acceptând uşor să se sacrifice chiar şi atunci când ar trebui să se gândească la sine. Diplomaţia de care dau dovadă le fac de multe ori să strângă frustrări, care la un moment dat vor ieşi la suprafaţă în mod dezastruos pentru cel cu care se confruntă. Nu suportă atacurile şi de aceea atacă înainte de orice potenţial conflict.

Ochii negri

Persoanele cu ochii negri sunt unele dintre persoanele cele mai de încredere. Se fac plăcute cu usurinţă şi sunt prieteni de nădejde. Poate aceasta este şi cea mai mare slăbiciune a lor. Sunt firi prietenoase şi îşi oferă ajutorul necondiţionat, uneori poate persoanelor care nu merită. Incapabili de a spune nu şi de a refuza, oamenii profită de bunătatea şi naivitatea lor, oferindu-le nu de puţine ori situaţii neplăcute.

Spiritul lor darnic se face simţit şi în viaţa de cuplu, fiind consideraţi a fi partenerii perfecţi, nu le pot refuza nimic celor dragi. Le oferă partenerilor afecţiunea de care au nevoie şi le sunt mereu alături să îi sprijine în momentele difcile.

Ochii verzi

Se spune despre oamenii cu ochi verzi că au o mulţime de calităţi. Sunt creativi, inteligenţi şi extrem de atrăgători.

Deşi frumoşi, ochii verzi trădează o sete nestavilită pentru libertate şi mister, ceea ce îi face să pară mai puţin credibili. Dacă îţi aminteşti, aşa spune şi o zicală din bătrâni: ”Ochii verzi, niciodata să nu-i crezi!”

Posesorii de ochi verzi sunt lideri înnăscuţi, însă au tendinţa de a exagera uneori. Una dintre cele mai evidente slăbiciuni ale posesorilor de ochi verzi este lipsa de încredere. Nu lasă garda jos până cand nu le demonstrezi că meriţi.

Pasionali în amor, cei cu ochi verzi pot ajunge uneori să îşi sufoce partenerul din dorinţa de a-l avea tot timpul aproape. Ca să nu mai vorbim de gelozie!

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu o altă trăsătură dominantă a persoanelor cu ochi verzi, şi anume curiozitatea. Nu spune nimeni că este rău să fii curios, însă prea mult strică.

sursa feminis.ro

Lasati un comentariu