Din eşec în eşec

• publicat la: 23 mai 2011
Din eşec în eşec

Intr-o atmosferă de sărbătoare ,cu o tribună arhiplină ,indrăznesc să spun peste 300 de spectatori,printre care şi o galerie mică dar inimoasă  care si-a susţinut frenetic echipa pe tot parcursul jocului,Fortuna Căpleni a primit vizita echipei Victoria Carei.

Gazdele, antrenate de Gozner,au inceput in următoarea alcătuire

Ritli,Szajnik,papp,Lieb,Heveli,Bekesi,Zima,Bumgartner,Gozner ,Szilagy şi Badon

Victira Carei aliniază următorul 11 de început

Fekete,Botoş,Schupler,Ţicle,Alexuţan,Roşu,Peczer,Moldovan,Gecse,Hagen,Pereş

Victoria intră mai bine în meci,au câteva combinaţii frumoase la mijlocul terenului şi nu trec decât trei minute şi au prima fază periculoasă de poartă.

După un triunghi la millocul terenului  Alexuţan-Pereş-Roşu,acesta din urmă îl deschide cu o diagonală pe Moldovan care intră în careu dar şutul acestuia este respins în corner.

Victoria mai are două lovituri libere, în min10  Moldovan trimite bine pe linia de 6m,gazdele respingând în corner şi în min11,când Roşu,de la 35m trimite peste poartă.

Uşor,uşor gazdele se văd mai mult în joc,stăpânesc mai bine mijlocul terenului şi îşi masează adversarii în propriul teren.

Au câteva ocazii de gol ,consemnându-le pe cele din min13 când Gozner execută bine o lovitură de la colţ,pe colţul lung,Fekete respingând în corner, şi în min15,când Ţicle vrea să-i paseze lui Botoş ,mingea e interceptată de Szilagy care în loc să se ducă spre poartă simulează un fault la contactul cu Botoş,cerand 11m, insă arbitrul lăsând jocul să continue.

Contrar cursului jocului ,după o lovitură uşor acordată la un presupus henţ  asistăm la deschiderea scorului.Lovitura liberă este executată de Pereş care trimite balonul în faţa porţii ,gazdele încearcă să respingă balonul care ajunge la Roşu,trimiţându-l în poartă din 4m.

Fortuna Căpleni-Victoria 0-1

Gazdele reuşesc egalarea în minutul de prelungiri,când după un corner pe partea stângă executat de szilagy,Schupler respiinge până la linia de 16m şi Zima,nemarcat,trimite balonul în plasă printr-o pădure de picioare.

După pauză,Fortuna Căpleni  începe cu Kern în poartă în locul lui Ritli iar la Victoria ,Stier îi ia locul lui Botoş ,accidentat,retrăgându-l  pe Hagen pe linia de fund.

Gazdele încep repriza a doua la fel cum au terminat-o pe prima,adică în terenul Victoriei şi nu trec decât patru minute până preiau conducerea.

Acelaşi Gozner execută lovitura de la colţ,îl găseşte nemarcat pe Papp pe linia careului mic,care îndeplineşte o simplă formalitate trimiţând mingea în poartă.

Victoria nu are soluţii ,par resemnaţi şi în min68 Ţicle lufteză în careu ,mingea ajunge la Heveli care îl driblează pe Fekete şi trimite mingea în poarta goală.

Nemaiavând ce pierde,Victoria se năpusteşte în atac,şi în min75 Kopriva (intrat după pauză în locul lui Roşu)  centrează de pe partea stângă iar Papp respinge cu mâna ,arbitrul dictând 11m fără ezitare.

Hagen execută puternic,şi reduce din diferenţă.

Fortuna Căpleni-Victoria Carei 3-2

Oaspeţii puteau egala în min81,când după un un-doi  pe partea stângă între Kopriva şi Pereş,ultimul îl lansează în adâncime pe Peczer care trimite mingea aproape de vinclu,toţi o văd în poartă ,nu şi Kern  care reuşeşte să respingă în corner.

Corner bine executat de Kopriva,care îl găseşte nemarcat în careu pe Peczer,acesta  trimiţând mingea cu capul foarte puţin pe lângă bară.

În min88,gazdele stabilesc scorul final după un contraatac în care Szilagy evită bine offsaidul ,scapă singur spre poartă ,îi pasează lui Bakai care singur cu poarta goală nu face altceva decât să trimită cu latul în poartă.

Pe parcursul reprizei a doua, la gazde au mai evoluat Bakai şi Tillinger iar la Victoria Carei ,Kraiczar i-a luat locul lui Moldovan.

Victoria Carei înregistrează a treia înfrângere consecutivă,părând o echipă resemnată  după cum am mai menţionat,aceasta şi datorită problemelor din cadrul lotului,astăzi pe banca de rezerve fiind înscrişi doar trei jucători,nemaipunând la socoteală că au început în primul 11 cu Moldovan care şi-a făcut debutul la prima echipă asemeni lui Kraiczar.

Fortuna Căpleni-Victoria Carei 4-2

Meciul a fost condus foarte bine de brigada de arbitri formată din Pop Lucian la centru ajutat la cele doua margini de Reday Arpad si Blaga Roland.

Observator Torok Zoltan.

În jocul echipelor de juniori,gazdele s-au impus cu 2-0.

redactia

comentarii

de tibi la 23 mai 2011 - 11:29

o ech de tot ….hai nu mai comentati …???????????????????????

de bobo la 23 mai 2011 - 11:31

va batut ..piscoltu capleni andrid oaru tasnadu moftinu in cupa…PENIBILI ORASULUI AR TREBUI ca primaru sa-i cheme in CENTRU ORASULUI SI SA SPUNA CAT AU CHELTUIT DIN BUGETU LOCAL..si sa arate PE CE PANARAME.

de piedone la 23 mai 2011 - 11:53

o echipa de rahat comentariile sunt de prisos RUSINE SA VA FIE oare mancatori de rahat care ne jigneau cand criticam echipa acum ce scuze vor gasi probabil acela ca mingea a fost rotunda si iarba verde

de misogin la 23 mai 2011 - 13:20

echipa de liga a 5!!!vai de capul vostru!!conducere de rahat=echipa de rahat

de vai de noi la 23 mai 2011 - 13:54

Rectific: observator- mai zis si „Zagalo” si iti poti lua jos eticheta de pe ochelari ca nu vezi de ea 🙂

de gabi la 23 mai 2011 - 17:06

voi insa sunteti cei mai inimosi si devotati suporteri, pana si capleniul e sustinuta. doar la carei lumea vine la teren sa stea pasiva, sau mai rau, sa faca misto de jucatori. rusine!

de gabi la 23 mai 2011 - 17:09

aia in rosu au pe cine aplauda, la noi pe cine aplauda fotbalistii la sfarsitul jocului? pe cei care se uita muti la joc? pe cei ce nu si-au incurajat in viata lor echipa? da, e o echipa slaba, corect. faceti voi un campionat mai puternic, altfel nu se va rezolva nimic. incurajati echipa, ca sa aveti dreptul sa scrieti astfel de comentarii.

de impartial la 23 mai 2011 - 17:25

in sfarsit, pune cineva punctul pe i.

de SOLYOM la 23 mai 2011 - 18:21

gegeaba o bucurat capleni,o sa vedet ce tristi o sa fie miercuri dupa meci la camin

de yyyyy la 23 mai 2011 - 19:09

De ce sa fie tristi? Stie toate lumea in judeti cum castigati voi acasa!!!! Cu ARBITRI

de kovacs antal (puha) la 23 mai 2011 - 19:29

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

de dinamovitu la 23 mai 2011 - 19:39

gabi si daca ar veni la stadion 10000 de suporteri si ar aplauda nici atunci echipa nu ar fi in stare sa joace fotbal ai vazut cum a jucat capleniul .la victoria nu de galerie e nevoie ci de echipa daca este echipa sunt si spectatori jocul echipei aduce lumea la stadion din pacate victoria a devenit cascadori rasului nu te poti abtine sa nu razi cand vezi ca nu pot pasa baieti la 2 metri sau ar trebui sa le declaram niste eroi pt rezultatele obtinute

de macho la 23 mai 2011 - 19:50

si alexutan a jucat :)))) pe nicaier baiatul asta!

de gabi la 23 mai 2011 - 19:53

nu am mers la meci, era imposibil. de ce jucam de vreo 4 ani, cu juniori sau f tineri in proportie de 70-80%? mai rau, de ce jucam an de an cu altii si altii, nu ii tinem? de ce va luati de jucatori care anul trecut nici un erau in echipa, si abia au terminat junioratul, sau nici nu l-au terminat? va face placere sa radeti de ei? da’ judetul nostru mare si frumos de ce nu mai da nici macar o echipa de liga a treia? daca s-ar aduce 3-4 jucatori buni spre 30 de ani, plus unii din echipa asta, altfel ar fi. daca ar fi 2 serii cu 12 echipe, nu 16, sau 1 serie cu 16 echipe, ar fi mai puternica liga a patra. multi critici…
deocamdata suporteri capleni-suporteri victoria 10-0, capleni-victoria 4-2!

de nelu la 23 mai 2011 - 22:44

Si la Berveni cu marele arbitrul Kovacs a castigat meciul pentru Camin.Schlakter rezolva arbitrul si voi aveti pofta sa bucurati dupa meci 🙂 rusine !!

de kiki la 24 mai 2011 - 05:25

Puha tu sa te ocupi de victoria nu fa misto de Camin ,ca este si vina ta ca acest oras are o echipa de rahat,cu o conducere ala Camin,aveati barajul asigurat,ciocu mic si joc de glezna invatati sa conduceti,ca de papagal si de condus masini tot prostu se pricepe………Schlakter e mai tare ca Pinter,Kovi,Kei la un loc papa!!!!!!!!

de podoba mircea la 24 mai 2011 - 08:49

comentariile sunt bune,dar,ce ati face voi in locul conducerii orasului cu fotbalul din Carei? Cum ati impaca”si capra si varza”?? Incet-incet si sportul devine POLITICA !! Poate o idee buna ar fi ascultata si dusa la bun sfarsit de catre sponsorii echipei!! Un plan managerial pe termen mediu sau lung poate ar fi o solutie viabila…

de gabi la 24 mai 2011 - 17:35

dar kovacs, viezer si moca de ce nu joaca in ultimul timp?

de dinamovitu la 24 mai 2011 - 19:22

dle podoaba intrun comentariu mai demult am precizat ca pt victoria se duce o lupta politica si atunci am fost luat la misto de asa spus iubitori de fotbal din carei sa vedeti ambele tabere cu ce promisiuni vor veni in campania dar eu si acuma sustin ca totul e politic lupta dintre udmr+fdgr contra pnl a adus aici aceasta echipa daca ar exista bunavointa am avea o echipa in liga 3 pacat ca unii oameni mai cred in minciuni si se duc la VOT

de Suporter la 24 mai 2011 - 19:40

Viezer nu mai este la echipa de un timp,iar Moca si-a dat demisia :))

de podoba mircea la 24 mai 2011 - 20:34

cand am afirmat ca”sportul devine POLITICA”,nu m-am referit la lupta partidelor politice si a orgoliilor acestora,ci la faptul ca la fotbal si politica se pricepe toata lumea,doar REZULTATUL nu este cel dorit.Din punct de vedere politic,cred ca toti consilierii si cetatenii orasului ar dori o echipa competenta de fotbal,doar nu nimerim niciodata pe drumul cel bun!!!!!!!!! Speram in noua generatie,dar daca nu li se creeaza conditii pana la varsta de 19 ani,se vor pierde,iar noi putem astepa ALTA GENERATIE s.a m.d.

de anonim la 25 mai 2011 - 06:37

aveti grija fratilor!!vine foieniul miercuri ,poate si ei inpiedica pe rahatii astia…………….bafta sa aiba cei de la carei!

de de la un suporter la 25 mai 2011 - 09:03

gabi nici kovacs nu mai este la echipa ar trebui intrebati antrenorii de ce numai exista acesti trei jucatorieu zic ca pacat de acesti baieti ca n-au putut juca pana la finalul campionatului eu zic ca daca fundasul din urziceni e mai bun ca moca nu pricepe fotbalul si eu cred ca acesti baieti s-au saturat pe banca de rezerva candva acesti baieti aveau valoare in fata lui dnu pinter si botan la juniori da asa se vede ca antrenorii actuali n-ui poate aprecia nici ca jucatori eu zic ca daca din toamna nu va fi o schimbare n-o sa mai avem echipa si jucatori care mai au valoare or fii chemati la alte echipe

de bobo la 25 mai 2011 - 11:22

ALEXUTAN E CU PARADA MODEI PRIN ORAS NU VEDETI CA NU POATE SA MEARGA PE STRADA DE FRUMOS SI INCREZUT CE E…

de bobo la 25 mai 2011 - 11:26

MICEA : CARE CONSILIERI VOR ECH. DE FOTBAL LA CAREI..????????????????????????????????? MIRCEA TU STI CA JUNIORI MICI NU AU VOI SA FACA ANTREBNAMENT PE TERENU MARE ..? DE CE CA ASA VREA FIECRE COND CAND VINE LA PUTERE DE CE FOSTI MARI JUC SI ANTRENOR..???PINTER NU MAI DA PE LA STADION ..??? EL A FOST NUMAI SI NUMAI PNTR. BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

de podoba mircea la 25 mai 2011 - 12:50

nu cred ca pe d-ul Pinter nu il intereseaza echipa,iar din punct de vedere administrativ se vede o schimbare in spre bine a stadionului,deoarece in ultimii 2-3 ani s-au facut investitii serioase ( s-a acoperit tribuna,s-a facut sistemul de irigatie la ambele terenuri,s-au renovat vestiarele+cladirea de la terenul 2-fosta popicarie…)!! Deci se vede mana de gospodar! Nu stiu ca ce echipa din judet mai are asemenea conditii??? In legatura cu comportamentul jucatorilor,asta- este!! Depinde cum au fost crescuti,atat acasa cat si la grupele de copii! Despre tinuta lor in oras nu este treaba noastra,sau cati cercei poarta in urechi,dar pe teren ar tb sa-si vada de fotbal,sa respecte clorile clubului ptr care joaca(astfel se respecta pe EL,pe antrenor,pe colegi,pe suporteri ,pe sponsori…)

de kovacs antal (puha) la 25 mai 2011 - 13:21

PT KIKI,cand am batut eu joc de Camin?,tu incurci sezonul cu fazonul!!!!!!

de gabi la 25 mai 2011 - 20:19

victoria-foieni?

de seby la 25 mai 2011 - 20:47

ce treaba ai tu cum merg eu pe strada??
ce legatura arefotbalu cu mersu pe strada?? dak nu stiu sa umblu ce treaba ai tu?invata`ma….chiar accept 😉 dak nu ciocu mic fraiere gura mare ai pe buletin da fatza in fatza esti un 0 😉

de gabi la 25 mai 2011 - 20:51

zi ma scorul seby, nu le raspunde la toti suporterii astia atenti la cum umbli, de complexati ce is. nu am putut ajunge la meci, un scor, va rog?

de Informatu la 25 mai 2011 - 21:11

1-0 pentru Victoria meritat.

de gabi la 25 mai 2011 - 21:25

mersi!

de kovacs antal (puha) la 26 mai 2011 - 03:53

pt KIKI,cu condusul de masini mai putem vorbi,poate am mai multi km mergand cu spatele,decat tu fu fata,plus asa cum se face cateodata cu arbitrajul la camin,mai bine pierd toate meciurile…….deci cu ciocu mic si joc de glezna…invers tatuca( da-ti numele ca altfel esti un zero barat)! bravo romanfiu!!!! da-le peste bot!

de cselescsavó la 26 mai 2011 - 06:49

Kálmándon kihúzta a bíró az x-et.

de da la 26 mai 2011 - 10:00

camin -capleni 0-0
decebal -cauas 1-2
tasnad -piscolt1-0

de da la 26 mai 2011 - 10:03

asa e miercea cu orasu e treaba lor la stadion nu au ce cauta ….da cu ech ce facem de nu vor sa aduca juc de la satu- mare ca altfel nu avem nici o treaba sa REVINA FABIAN BEKO si ANITAS altfel nu va fi ech.

de da la 26 mai 2011 - 10:06

frayere asa strmb mergi pe strada de cand MANANCI NUMAI SALAM DE UNICARM..??????????din cai MORTI..iar cu cioucu mic laso mai moale ca poate vrei sa mai alergi ca prin lucaceni berveni prin zona aia mai stii pe unde ai fugit pe malu CRASNEI..?

de seby la 26 mai 2011 - 13:13

fraiere….fug unde vreau eu nu unde’mi zici tu….
ok?? tare curios de…om la 4 ace esti tu…si k u mananci…salam din cai vii!!!!dute tu amuzantule…..ma faci sa zambesc…;)

de bbb la 26 mai 2011 - 14:17

ma „da”ar trebuii sa taci in plm din gura nu fi tu asa de smecher ca poate te ia pe tine dracu sa alergi pe malul crasnei si lasa tu lumea cum umbla si cum face ca nu ai tu nici o treaba…..si scrie-ti numele bolnavule daca esti asa tare pe picioare:-j

de de cselescsavo la 27 mai 2011 - 15:09

nu am fost la meci fratilor,dar spuneti-mi si mie,e adevarat ca Gyuri ,de la foieni,inca este in forma,am auzit ca nu prea au putut fenta pe el jucatorii de la carei………..?

de anonim la 27 mai 2011 - 15:12

pt. cselescsavo: da eu cred ca este mult peste juc.din carei in momentul de fata…..

de Alessandro la 28 mai 2011 - 06:27

Da ,Gyuri poate juca in liga 4-a inca mult timp!

de beresh la 28 mai 2011 - 08:23

lasai seby ca toti sunt destepti :-j :-j..il vedeam p ala ce facea in locu tau :-j

de anonim la 28 mai 2011 - 12:23

poate si in liga a 3-a,mai are loc dupa mine,e juc. bun…!

de Alessandro la 29 mai 2011 - 17:02

Capleni-Tasnad 5-0!!!!!

de gabi la 29 mai 2011 - 17:13

petresti-victoria 0-1, pauza 0-1, gol hagen.

Lasati un comentariu