Dublă lansare de carte

• publicat la: 12 mai 2011
Dublă lansare de carte

Poetul Vasile Mic, originar din Coca – Călinești-Oaș va lansa sâmbătă, 13 mai 2011 două volume de poezie. Acestea se intitulează “Copacul de argint”, și, respectiv “Povara comorilor/Burden of treasures”.

Lansarea va avea loc la sediul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare (str. 1 Decembrie 1918, nr.11), cu începere la ora 15:00.

Poetul Vasile Mic, prin creatiile sale își găsește un loc aparte în literatura română, dovedind multă aplecare spre cuvântul scris în special, dar și față de arta grafică în general.

După ce în 2009 el și-a prezentat într-un cadru mai larg volumul “Scara de lumină”, anul acesta se dovedește favorabil pentru lansarea celor două cărți noi.

Recent, la o editura din Cluj-Napoca, au văzut lumina tiparului cele două volume de poeme. Editor este profesorul universitar dr. Dan Brudașcu.

În cărțile ce urmează a fi lansate sâmbătă, au fost strecurate și câteva lucrări grafice care aparțin scriitorului, iar “Povara comorilor” reprezintă o ediție bilingvă româno-engleză.

redactia

Lasati un comentariu