Impreună pentru viitor

• publicat la: 10 mai 2011
Impreună pentru viitor

Prin Ministerul Educaţiei,Cercetării,Tineretului şi Sportului  , a Inspectoratului Scolar Judetean Caras-Severin si a Centrului de Resurse si de Asistenta Educatională Caras-Severin  s-a organizat Concursul de Dans ,,Impreună pentru viitor’’ derulat in cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitara , etapa regională , desfăşurată la Reşita in data de 06.05.2011 .

La acest concurs au participat echipajele câştigătoare la etapa judeteană din următoarele judeţe:Bihor, Satu-Mare, Arad , Caraş-Severin şi  Hunedoara.

Judeţul Satu Mare a fost reprezentat de  echipajul Liceului Teoretic Carei format din voluntarii:Marc Camelia , Mitraşca Bettina , Pop Diana, Cădar Madalina, Ritli Harald, Gyongyosi Yvett, şi beneficiarii cei  6 copii de la  ,,Casa Lăcrimioara’’ Carei: Bolog Beata , Boros Judit , Cotos Maria , Horvat Claudia , Kocze Betti Ilona , Kurpe Alexandra.

Elevii au fost insoţiţi de prof. de religie Gabor Angela in calitate de coordonator local SNAC , de Păvăluc Raluca instructor de dans şi psiholog Szabo Anamaria.

Din partea CJRAE Satu Mare a fost numită ca membră a juriului Groza Maria Lucia profesor pentru invăţământ primar de la Scoala  cu cls I –VIII Nr . 3 Carei.

Acţiunea de voluntariat de la Liceul Teoretic Carei ce se desfăşoară din anul şcolar este coordonată de prof. psiholog Onodi Eniko . Este o activitate cu intense participări şi rezultate deosebite la concursuri judeţene ,regionale şi naţionale fiind permanent susţinută şi sprijinită de conducerea Liceului Teoretic Carei .

La concursul desfăşurat in  Reşiţa s-a obţinut un merituos  Premiu I şi calificarea la faza naţională ce urmează a se desfăşura in perioada 28-31 mai 2011 la Iaşi .

redactia

comentarii

de dada la 10 mai 2011 - 21:40

felicitari Diana esti tare frumoasa 🙂

Lasati un comentariu