Locul 4 pentru CSS Kinder Carei

• publicat la: 16 mai 2011
Locul 4 pentru CSS Kinder Carei

Campionatul naţional al juniorilor E (jucători născuţi după 01.01.2000)  la fotbal pe teren redus a fost organizat de către Departamentul Juniori  din cadrul Federatiei Române de Fotbal .

Faza zonală s-a desfăşurat la Carei pe stadionul VICTORIA, in organizarea CSS-KINDER CAREI, in colaborare cu AJF SATU MARE  şi  FCM VICTORIA CAREI.

Au participat echipe din  Cluj, Satu Mare,Sălaj, Bihor,Maramureş,  Bistriţa-Năsăud .

Grupa A: 1. „U” Cluj

2. Viitorul Zalau

3. Luceafarul Oradea

Rezultate: „U” Cluj – Viitorul Zalău 5-0

Viitorul Zalău – Luceafărul Oradea 4-0

„U” Cluj – Luceafărul Oradea 2-2

Grupa B: 1. Gloria 1922 Bistriţa

2. C.S.S. Kinder Carei

3. F.C. Plimob Sighet

Rezultate:  C.S.S. Kinder – Plimob Sighet 4-3

C.S.S. Kinder – Gloria 1922 Bistriţa 0-4

Gloria 1922 Bistriţa – Plimob Sighet 0-0

Componenţa  lotului C.S.S. Kinder Carei: Portari: Preg Daniel, Teger Erik.

Jucători  de câmp: Gal Gunter, Boldizsar Dominik, Boldizsar Edmond, Sebestyen  Gerhard, Bogner Mark, Tăuşan Emanuel, Bakai Balazs, Suller Rajmond,  Baumgatner Patrik, Lazin Botond, Vereş Alex, Schupler Abel. Antrenor Botan Marius.Deşi a terminat pe locul 4,echipa CSS Kinder Carei este cotată ca cea mai bună din judeţ.

redacţia

comentarii

de kovacs antal (puha) la 16 mai 2011 - 15:40

bravo baieti,sa ne aduceti cat mai multe bucurii!

de Vavrish la 16 mai 2011 - 16:38

ar trebui sa ii puneti pe tinerei astia in locu echipe de la victoria,
ca dupa parerea multor persoane din localitate ar face fata mai bine dekt ei!

de Vavrish la 16 mai 2011 - 16:42

aaa si apropo
de cand echipa locala ia pe coaja pe flanc nu se mai publica niciun anunt..
hmm ce interesant..

de gabi la 16 mai 2011 - 18:12

Vavrish, habar n-ai de fotbal. de ce nu mai produce judetul sm nici o echipa capabila sa intre in liga a 3-a? pt ca avem 2 serii de cate 16 echipe, de un nivel scazut. victoria bate 6-0 pe urziceni, 3-1 la cauas, 2-2 cu tasnad, dar pierde 1-5 cu oar. de ce nu se face 1 serie de 14 echipe, ca pe vremea cand era asa, erau meciuri de un nivel mult mai bun decat acum. in jud. MM sunt 2 serii a cate 12 echipe, nu 16. conteaza enorm. iar va dati cu parerea fara sa fi pus piciorul pe minge in viata voastra?

a, si felicitari kinder carei!!

de podoba mircea la 16 mai 2011 - 18:58

buna. A fost o placere sa-i urmaresti pe acesti mici fotbalisti pe teren! Felicitari d-lui antrenor si celor care sustin aceste grupe de copii,ptr ca au ajuns sa se califice la acest nivel.Toti banii alocati fotbalului din Carei ar trebui sa se indrepte spre grupele de copii,iar echipa de seniori sa joace de placere(nu vreau sa jignesc pe nimeni).Cu toata bunavointa Primariei si a Consiliului Local(care sunt sponsorii principali),oamenii de sport trebuie sa-si dea seama ca prin alocarea fondurilor la echipa mare,pierd acesti mici copii.Cu acei bani ar reusi sa participe la MAI MULTE TURNEE UNDE S-AR EVIDENTIA si ar acumula experienta.Numai astfel vor putea ajunge la centre puternice sau echipe de valoare. Felicitari ptr calitatea gazonului si intrtinerea bazei sportive VICTORIA !!!!!!!!

de gabi la 16 mai 2011 - 19:14

mda, corect, dar cand esti mare (adica la echipa se seniori), daca joci de placere, trebuie sa ai pe langa fotbal si altceva de lucru. isi permite cineva azi sa joace de placere? ca acum cativa ani te fortau sa lucrezi, azi in schimb, se uita ca la leprosi la tinerii care vor sa lucreze. acum catva timp mergea cu „joaca de placere la echipa de seniori”, pt ca aveai frigiderul asigurat. azi…

daca investim DOAR in tineri, nu vom mai pupa noi echipa in divizia C macar. vezi situatia de acum, cu intinerirea fara investitii in 2-3 jucatori buni si cu experienta, langa care sa creasca cei tineri de acum. va garantez ca pot veni orice jucatori buni de la tineret, daca nu sunt 2-3 jucatori spre 30 de ani, nu faci nimic. asta e problema la victoria. parerea mea…

de Buletin de Carei la 16 mai 2011 - 19:20

Apropo Vavrish ,Victoria „a luat-o pe coaja” si de la Oar, si de la altii, iar noi am consemnat intru totul ce s-a intamplat pe teren.Daca ai citi rubrica de Sport constant,ai fi remarcat acest fapt. Din motive obiective nu am putut fi prezenti la meci ,deci nu e cazul sa persiflezi redactia cand nu esti multumit de ceva anume.Unde erai cand am lansat „Cronicar pentru o zi” ? Daca tot te pricepi la fotbal de ce nu ai vrut sa impartasesti si altora ce s-a intamplat la acel meci?Nu e nevoie de cronici ample ci doar de o relatare a unui meci.Nimeni nu s-a incumetat sa faca o cronica la meciului cu Caminul. Cautam si noi un cronicar sportiv pe post de colaborator dar se pare ca nu sunt multi prieteni cu scrisul.

de Vavrish la 16 mai 2011 - 20:25

ma scuzati credeam ca e o exceptie o sa pot sa va trimit nijte poze si sa comentez eu meciu?

de gabi la 16 mai 2011 - 20:48

pai n-o fi fost la andrid, ca n-o putut ajunge…nu trebuie sa speculati imediat ca ziarul ar fi partizan. e f bine ca se fac articole despre victoria, e simbolul orasului si chiar al judetului, pe plan sportiv. la capleni mergeti?
cine a dat golul victoriei la andrid?

de Buletin de Carei la 17 mai 2011 - 04:37

Stimate Vavrish,va asteptam cu mare placere daca aveti materiale legate de meci.Ne puteti contacta pe adresa redactie@buletindecarei.ro

de gheorghe la 17 mai 2011 - 13:40

oare acest gabi este angajat la victoria sau la redactie

de gabi la 17 mai 2011 - 15:48

la ambele, gyuri, la ambele…si mai am 4-5 joburi part time. sunt propagandist al victoriei, urmaresc sa va prostesc.

de macho la 17 mai 2011 - 20:04

mai podoaba impodobiteas tie capatana aia creata si mecla cu mingi de tenis de masa!!!tu vii aici sa vorbesti despre fotball???si ce treaba ai tu cu seniori? k sa joace de placere de ce nu antrenezi tu pe gratis?te-as vedea cum te-ai descurca!lasa aberatiile si concentreaza-te la sportul care te pricepi!

de piedone la 18 mai 2011 - 15:26

macho in toata viata ta ai fost un gunoi si dupa cum vad ai ramas tot un gunoi cand o sa ai performanta lui mircea podoaba atunci poti vorbi asa ca ciocu mic daca nu esti de acord cu cineva poti comenta civilizat nu cum ai facut tu jignesti pe toata lumea scuze de la cititori pt cuvantul gunoi dar asta te caracterizeaza

de "SQUAD Carei" la 19 mai 2011 - 10:50

prea multe certuri pe langa subiect…

p.s. Feliciteri Puha!

de kovacs antal (puha) la 19 mai 2011 - 11:22

multumesc,dar in primul rand,felicitari merita Botan si copii din grupa 2000!

de gabi la 19 mai 2011 - 11:50

ce vrei ma? is angajat la victoria SAU redactie…nu ti se pare la subiect? 🙂

de dinamovitu la 19 mai 2011 - 18:38

viki a castigat meciul de la andrid la masa verde

de podoba mircea la 20 mai 2011 - 11:40

mai macho! cred ca am vazut mai multe din domeniul sportului decat tine.Este vorba de managment si nu de sportul in sine.Vrei sa ma lamuresti ca asta este „valoare” ce este la Victoria??Tu stii ca eu ptr cat antrnez??? Vino sa vezi statul de plata la Tapo! Atat sa-ti dea D-zeu o viata intreaga,cat am eu pe stat de plata la Tapo!!!! Vrei????? Trebuie o echipa,dar nu se vede investitia de ani de zile!! Vrei ca eu sa-ti arat rezultate??? Vino sa ne vedem. Pa!!!

de piedone la 20 mai 2011 - 20:04

dle podoaba si din aceste comentari se vede valoarea omului ati dovedit daca mai era cazul ca sunteti un adevarat DOMN felicitari si continuati mai departe cu comentariile pt ca va priceti la sport nu ca si unii jucatori de la victoria care in loc sa joace fotbal vin cu tot felu de jigniri daca avem „curajul” sa criticam jocul prestat de ei.cu respect pt juniori si copii care au rezultate frumoase si felicitari antrenorilor

de bobo la 23 mai 2011 - 11:34

sa se investeasca in acesti copii NU IN CACANARI DE LA ECH mare care nu merita nici sa treaca pe la STADION sate bata PISCOLTU ANDRIDU pai ce sa nmai zic de OAR

de bobo la 23 mai 2011 - 11:36

mircea nu baga in seama toti care com . sant de la ech…cea mai penibila din istoria CAREIULUI

de gabi la 23 mai 2011 - 11:40

bobo, tu nici componenta echipei nu o stii. tu nici sa scrii nu stii.

de vuvu la 23 mai 2011 - 11:59

gabi fa ca strutu ca devii penibil pe zi ce trece daca baieti ar avea un pic de obraz nici nu ar mai trece pe la stadion dar cum nu au se cred pe mai departe „fotbalisti”

de podoba mircea la 24 mai 2011 - 20:54

Nu trebuie sa va suparati ptr adevar! Poate ca , daca actualii jucatori ai Victoriei ar fi vazut un meci al acestei echipe acum 20-25 de ani,pe vremea cand erau in div B,poate ca acum le-ar fi rusine sa imbrace acest echipament ALB-NEGRU !! Sau ce credeti?? Cum va privesc fotbalistii din aceea perioada?? Poate le este GROAZA sa vada aceasta echipa!! Poate cu mai multa seriozitate din partea jucatorilor s-ar ajunge mai sus.

de gabi la 24 mai 2011 - 23:13

poate ca daca v-ati pricepe toti la fotbal, nu ati avea aceste pareri. punct.

Lasati un comentariu