Olimpicii Liceului Teoretic Carei

• publicat la: 9 mai 2011
Olimpicii Liceului Teoretic Carei

În perioada vacanţei de Paşti s-au desfăşurat Olimpiadele Şcolare la diverse discipline,faza naţională. Elevii Liceului Teoretic Carei au dat dovadă de pregătire superioară în diferite domenii.

Elevii calificați la faza națională sunt Blideran Ioana din clasa a X-a A (olimpiada de biologie – Suceava, profesor coordonator Andor Codruța),

Juhász Julia  din clasa a X-a D (locul II),Metzner Mercedesz din clasa a X-a F (olimpiada de limba și literature germană – Baia Mare, professor coordonator Lőrincz Tünde),

Țenter Oana (mențiune-locul VI), Iacobuț Nicoleta (premiu special) și Erdei Vörös Melinda din clasa a XI-a E (olimpiada de limba și literatura latină – Deva, profesor coordonator Alina Iacobuț),

Enyedi Anna Regina din clasa a XII-a B, Hegyesi Andrea și Simon Barbara din clasa a X-a B (olimpiada de limba și literatura maghiară, profesori coordonatori Putovici Tünde și Szabó Csilla), Heinrich Deniel din clasa a IX-a B, Szabó Madácsi Edvárd din clasa a IX-a D, Félegyházi Noémi din clasa a XII-a C (olimpiada de matematică – Iași, profesori coordonatori Tămîian Traian și Czenter Enikő).

În urma obţinerii locului II la faza judeţeană a Olimpiadei de Informatică, elevul Mărcuş George s-a calificat la Concursul Regional de Informatică de la Târgu-Mureş unde a  obţinut o menţiune. Elevul Vida Robert din clasa a XI-a A va participa la faza naţională a Concursului de Informatică Aplicată “CIA 2011” (profesor coordonator Ion Laslo).

De asemenea, la faza județeană a Concursului Național: ”Istorie și societate în dimensiuni virtuale“, el a obținut premiul I la secțiunea Pagini Web, calificându-se astfel pentru faza națională ce va avea loc la București (profesori coordonatori Țineghe Adrian și Laslo Ion).

În cadrul aceluiași concurs, Nagy Bernard din clasa a XI-a A a obținut premiul III. sectiunea Pagini Web, (profesori coordonatori Țineghe Adrian și Laslo Ion).

La Concursul Național de Informatică aplicată “CIA 2011”, Vida Robert (premiul I) Axinte Vasilică din clasa a IX-a A(premiul II) și Chira Cristian din clasa a X-a A s-au calificat pentru faza națională din Tg Jiu. Printre elevii care au obținut de asemenea rezultate bune în cadrul acestui concurs se numără Georgescu Marius (premiul III), Schnell Roland (mențiune) din clasa a X-a A și Laslo Marian din clasa a IX-a A (mențiune).

La faza județeană a Olimpiadei de Informatică, Mărcuș Romulus – George din clasa a XII-a A a luat premiul I, astfel s-a calificat la faza interjudețeană “Grigore Moisil” din Târgu Mureș, unde s-a plasat pe locul IV – mențiune (profesor coordonator Laslo Ion). Axinte Vasilică (clasa a IX-a A, prof coordonator Laslo Ion) și Botos Péter (clasa a X-a B, profesor coordonator Muszka Ágnes) au obținut premii – mențiune în acest concurs.

La Concursul național online de Informatica “ONI 2011”, Mărcuș Romulus-George din clasa a XII-a A a obținut locul IV (mențiune).

La Concursul Naţional „Mesajul meu anti-drog”,  elevul Vida Robert s-a calificat pentru etapa naţională care se va desfăşura în cursul acestei luni la Târgu-Jiu (profesor coordonator Ónodi Enikő).

Rezultatele demne de laudă reflectă nivelul superior de pregătire și devotamentul de care dispun atât elevii cât și cadrele didactice de la Liceul Teoretic Carei.

redactia

comentarii

de aaaa la 10 mai 2011 - 15:59

FORTZA LTC!!!!

de Ea la 10 mai 2011 - 17:10

Iubesc LTC`ul;x

de gigel la 10 mai 2011 - 19:00

bravo voua

de cititor la 14 mai 2011 - 03:38

bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!felicitari!!!!!!!!

de LTC rulllz !!! la 14 mai 2011 - 15:52

Lasati un comentariu