Protectia mediului revine la Carei

• publicat la: 10 mai 2011
Protectia mediului revine la Carei

APM Satu Mare organizează începând cu luna martie, la sediile primăriilor urbane de pe raza judeţeului Satu Mare, întâlniri publice pe probleme de mediu cu cetăţenii pentru a veni în sprijinul acestora privind consultarea, informarea pe această temă.

În luna mai 2011 întâlnirile publice, se vor desfăşura la orele propuse de către primării şi cetăţeni, iar dialogul cu cetăţenii se va axa pe tematica stabilită de comun acord cu primăriile, şi anume:  domeniul gestiunii deşeurilor (salubrizarea localităţiilor, colectarea selectivă, depozitarea finală a deşeurilor).

Astfel, în data de 11.05.2011, începând cu ora 15.00, se va desfăşura întâlnirea  publică cu cetăţenii din luna mai, la Primăria municipiului Carei în sala mică a Consiliului Local, iar la ora 17.00 va avea loc în sala de şedinţe de la Primăria Tăşnad.

Cu ocazia dezbaterilor publice, în cazul în care participarea publicului nu va fi numeroasă se vor realiza sondaje de opinie  în rândul cetăţenilor,  pe baza chestionarelor realizate de APM Satu Mare,  cu privire la problemele de mediu cu care cetăţenii se confruntă.

redactia

Lasati un comentariu