Spune-ţi părerea despre piesele de schimb auto

• publicat la: 12 mai 2011
Spune-ţi părerea despre piesele de schimb auto

Consiliul Concurenţei este interesat de opinia consumatorilor – beneficiari ai serviciilor de întreţinere/reparare automobile – cu privire la piaţa pieselor de schimb pentru automobile. În acest sens, autoritatea română de concurenţă va efectua, până la data de 15 august, un sondaj de opinie online. Acesta este disponibil pe site-ul institutiei la adresa:http://www.consiliulconcurentei.ro/?pag=202.

Scopul acestei cercetări este acela de a cunoaşteproblemelepe care consumatoriile întâmpină cu ocaziaoperaţiunilor de service (garanţii, consultarea cu privire la tipul de piesă de schimb care se monteazăpeautomobileleproprii, relaţia cu asiguratoriiş.a.).

Sondajul online este o premieră pentru Consiliul Concurenţei. Opinia consumatorului final este importantă pentru noi pentru că ar putea ajuta la identificarea eventualelor disfuncţionalităţi ale pieţei. Dacă vom ajunge la concluzia că există probleme, vom interveni pentru remedierea celor de natură concurenţială şi vom sesiza instituţiile în măsură să acţioneze în ariile ce nu sunt de competenţa noastră”, a declarat domnul Bogdan M. Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

Persoanele fizice sau juridice care doresc să aducă în atenţiainstituţieiprobleme de natură concurenţială în domeniul pieselor de schimb pentru automobile sunt rugate să utilizeze adresa de e-mail pieseauto@consiliulconcurentei.ro

redactia

Lasati un comentariu